2009 Eylül Anneleri

hosbulduk kizlar
ne guzle ne cok konusmussunuz yaw

zeynepcim arkidisim degilmissin sen o yuzden gorememissindir ekliyorum simdi

gamzecim beliz dusmus cok gecmis olsun
ali de kafayi bam gum indiriyor artik yere
valla kask alip takcam basina bu gidisle

canım gamze bak bana gelirsen görürsün sende .zaten biliyrsun begonvilli kapı vardıya girince merdivenden aşağıda yani balkonun önü olay yeri...ahmeti görceksin neye uğradğnı şaşırdı

sabah bizde hastaneye gittik
ali artik emmedigi icin benden de sagdigimda en faz 40 cc sut ciktigi icin panikledik
emzirme danismani var biraz anlatti aslinda tabi hep bildigimiz seyler
iste cok su ic ayva kompostosu ic, humana stil tea ic, 3 saatte bir sag dedi ( o zaman cogalir dedi
ordaki hastane pompasini denedim biraz daha iyi gibi yani daha cok sut cikartti ondan kiralamaya karar verdik.

of kizlar ugrasmiyayim bitsin demistim ama sagdigim 2 gidim sutu bile ali oyle bir istahla iciyor ki kiyamiyorum bari dediklerini yapayim belki artar da oglum bi sure daha icer.
cikmadik candan umit kesilmiyor iste...

hastanede yeni dogmus bebekler vardi kucucuk ilk doktor kontrolune gelen bebekler.
nasil ozlemisim alinin o hallerini kari koca cok etkilendik.
esim insanin ikinciyi yapasi geliyor bunlari gordukce dedi ben koca bir duuur cektim.
yani ilk baslarda hemen istiyordum ama yok su an 2. kaldiracak gucum yok acikcasi

esincim akıl mı bırakıyor bu veletler insanda :roflol:
öyle unutkanım öyle leyla oldum ki valla :roflol:

zeynep benim yerime de eğlen, çünkü öyle bi şansım olmayacak...
eşim dükkan açtğı için bu yaz tail falan hak getire...
gerçi köye kalmak, kaplıcaya gitmek yeterince tatil ama değişik yerler istiyor insan...

hg ebru...tam benim konuma parmak basmşsın..benim oğlum da emmiyor...sağıyrm ama 20cc utanyrm valla yazmaya..açıkcası da komposto falan da boş verdim..çook üzülüyrdm dü yazdım da bunu..ama bende el pompası var nerden kiralayabilirmki ..

ebru ilk doğum yaptığım zaman diyordum ki, insanlar böyle birşeyi yaşadıkları halde nasıl doğuruyorlar!!!
asla çocuk falan yok bi daha dedim, doğum benden uzak olsun...
geçenlerde günüm geçti 9 gün...
çok korktum üzüldüm falan ama hamileyim diye emindim artık, içten içe heveslendim var ya küçük bebek diye
insan gerçekten özlüyormuş ama daha kendimizi yeni toparladık, gerçiek anlamda lohusalığı yeni attık daha beklesin...
tek çocukla kalmak istemem ama daha duuuuurrr :roflol:

ebru ya bizde de durum ona benzer
eda da hep emmek istiyor
ama süt çok az çoğunlukla boş emiyor
yara yapıyor
ben de bıraktırayım artık nasılsa çok yok ehh büyüdü de diyorum ama işten geldiğimde öyle bi atlıyor ki kıyamıyorum
bi yandan da diyorum şu emzirme dönemi bitse de rejimdi zayıflama hapıydı falan tam dalabilsem mevzuya
ooff off

ebru ikinciyi de aynen senin gibi düşünyrm..ahmet efe zor oldu diye korunmayı bile düşünmyrdm.ama çoçukbüyütmek gerçekten zor zanaat hele de anneye..

kızlar pek dinlenemem ama bronzlaşıyım yeter :))) iki senedir vucudum güneş görmüyo :))

ebru canım resimleriniz harika süpersiniz ailecek allah mutlulunuzu daim eylesin :))

2 . konusun da biz kendimiz proglamladık seneye bu vakitler korunmayı bırakıcam dr gidicem ve gökşendeki gibi yumurtlama hapı ile allah nasip ederse 2 . hamile kalmayı düşünüyorum :))

ebrucum koca adam gibi çıkmış oğlluşun valla maşallah, tombilik de olduğu için sanırım :)) çok şeker...
bizim kız çubuk kraker olduğu için tombik geldi aliş gözüme

sezeryan dr 2 sene demişti zaten ayrıca sabiha paktuna keskinde kardeş için 2 yaş aralığı olması doğru buluyo yani gökşen 2 yaşına gelince kardeşinin olması onun psikolojik açıdanda etkilemicek etkilesede başa çıkabilecek

merve senin gibi normal doğursam kolay kolay ikinciyi yapamazdım herhalde çünkü çok şükür doğumum çok kolay oldu :)

sabiha p.k.'nin tavsiyesi 3 yaş değil miydi kız...
ilk 3 yıl sadece anne der hep... yanlış mı hatırlıyorum ki?

zeynepcim merveci tesekkur ederiz.
merve ali oyle cok tombik bi cocuk degil aslinda ama fotograflarda tombul cikiyor baya :)
senin kizinin da boyu uzun masallah var yani

ali de bu aralar yurumeye kafayi takti
surekli ayakta durup yurumek istiyor ama ben artik cok bunaldim pesinde iki buklum dolanmaktan
yuruse rahatlicam gibi geliyor ama meryemcim senin o daha durcundan benim etrafimda da bolca var herkes asil o zaman yandin gor bak neler yapcak diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…