2009 Eylül Anneleri

slm kızlar nasılsınız
bugünde bizim doktor kont. vardı eylül bu ay 300gr almış sadece 9500 olmuş çok sıcak ve terliyo birde hareketli ondan sanırım normalde en az 700gr alırdı boyuda 1cm uzamış bana göre az ama doktora göre ortalamanın üstünde 74cm olmuş çok şükür hiç bir problem yok yaşında gidicez kan tahlili falan yapılcak damlalara devam edip etmiyceğimize karar vericekmiş su çiçeği aşısınıda yaptırcaz yaşını 1 ay geçtikten sonra çünkü tam yaşında sağlık ocağında başka bi aşısı var

maşallah ebrucum ya, harika resimler....

yorumlarım:

anne oğlu süpersiniz, gülen resminize bayıldım ikinizin bir arada olduğu.
maşallah eşin zayıflamış sanırım, daha da bir gençleşmiş.
kayınvalidenin zaten taş gibi:)
alişin saçları süper, ilk başta babaya benziyordu ama artık seni andırıyor
bütün resimlerde huzur ve mutluluk var, inşallah tüm yaşantınız huzurlu ve mutlu geçer :)

evet bende bakmayı becerebilşdim ebru gerçekten çok tatlı çıkmışsınız ali çok yakışıklı olmuş şaçlar harika bencede kestirmeyin çok karizma duruyo sende inceciksin valla takma kafana allah mutluluğunuuzu daim etsin cnm

tesekkur ederim kizlar simardim simardim simardim :)

evet gulaycim esim paleo beslenme yapiyor ya sirf protein senze meyve yiyor o yuzden 12 kilo felan verdi
ah ah bende uyabilsem tig gibi olcam ama ,insanda hic tatli karbonhisdrat yemeden yasaybilmek icin demir gibi irade olmasi lazim.

ben demekki ebrucum rüzgara sadece protein veriyordum bir zamanlar, karbonhidrat almıyordu, ondan kilo almıyormuş demekki. zaten proteinle karbonhidrat birleşince kilo oluyor.....

bu arda doktor bize bal yumurta beyazı ve süt hariç herşeyi yedirebilirsiniz diyo

siz et olarak ne yediryosunuz bebeklere ben aylüle parça parça köfte veriyorum ağzına emiyo ağzında çeviriyo taneleri dışarı atıyo ya kıyma katıyorum çorbalarına ama yeterli değil gibi geliyo bana aslında herşeyi yiyo ama köfteyi niye öle yapıyo anlamadım gitti

biz kuzu kol aldık tüm, onu bebek için yahni yapacaz dedik.... kasap 5 - 6 parçaya böldü, annem onu sarımsak soğan ile düdüklü tencerede biraz su ile pişiriyor, et lokum gibi oluyor, eti parçalayıp rüzgarın ağzına veriyorum yutması kolay oluyor. onu dışında bir et veridğim de çiğnemek için uğraşmıyor çok aç değilse, diliyle dışarı itiyor...

onun dışında haftada üç kez balık veriyoruz, balıkların cinsi değişiyor, çünkü eşim zıpkuınla hangi balığı avladıysa onu yiyor, tereyağında yada zeytinyağda, 1 2 dakika balığın filetosunu pişiriyoruz, parçalayıp veriyorum...

tavuk vermemeye çalışıyorum....

anladım canım bende aldırim eşime ozaman bi denim kavurma falan yok heralde hepsini içine atıp pişiriyo bide nekadar sürede pişiyo acaba fazla pişersede sertleşir diye biliyorum

biz kuzu eti dana eti kuzu cigeri ve balik yediriyoruz
balik olarak su ana kadar levrek ve kalkan verdim buharda ya da izgarada pisirdim
dana etinden kofte yapip yediriyoruz bazende parca et olarak pisiriyorum o zaman blendirdan geciriyorum
cigeri de cok severek yiyor

alinin gunluk et miktari toplam 4 kofte. 2 oglen 2 aksam olmak uzere
parca et vereceksemde yine bu koftelerin buyuklugune gore ayarliyorum.

gülaycım sormussun. alıtuna aslında iyi yiyor. yanı bı öğün mutlaka iyi. bazen hepsı ıyı oluyor. gunde 3 ıogun yıyor ama yıne süt istiyor

meryem masallah ali tunaya zaten fotograflarda da belli oluyor topac gibi :)
bu arada esim aramis pompaciyi kiralamis
kendileri eve getiriyorlarmis yarim saat icinde getiriyorlar dedi
pompanin bir de biberon felan gibi ona uyan seti var onun icinde ayri fiyat istiyorlarmis ama medela varsa evde uydugu icin almaniza gerek yok demisler
ayligi 70 liradan 2 ay kiralamisiz biz

emzirme konusunda bende hala tam gaz devam ediyorum gökşen emmeden durmuyo zaten yememe içmeme sırf bu yüzden dikkat ediyorum ama hala çok iştahsız ne yapıcam bilmiyorum emzirmessem biraz daha ii yiyo geçenlerde bi yazıda okudum bazı annelerin sütü tatlı olurmuş sütü tatlı olan annelerin bebekleri iştahla yemek yemezlermiş sizce doğru olabilirmi hiç duydunuzmu böle bişi ???

ya dikkatimi cekti cok emen bebekler yemiyor iyi yiyenlerde emmiyor
herkes icin degil de genel olarak boyle
ali yemeklerini cok iyi yiyor, ama memeden emmek istemiyor
tabi sagabilmis olsam kasikla bardakla icer o ayri ama memeden emmesi zor geliyor sanirim.

alitunanın bıraz boyu kısa ebru birde elmacıklarımız çok ondan kılolu duruyor zayıf değil çok sukurde oyle göründüğü kadar yok kılosu:)
yaa ebru sneın dediğin pompayı ben anladım o iş yerınde olmazkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…