2009 Eylül Anneleri

ben de esincim, yaptığım en doğru şeylerden biri nişanlanır nişanlanmaz gelinlik modelleri aramaya başlayınca bulduğum kk'ya kaydolmak oldu :roflol:
bu kadar reklama prim verseler bari :roflol:
benimle hemen hemen aynı şeyleri yaşayan insanlarla, hele bu insanlar böyle güzel ve iyi olurlarsa, paylaşımda olmak daha da önemlisi dost olmak muhteşem :))

gamzecim geçmiş olsun canım ya .gerçekten artık bunları zapdetmek çok zor..bak dün ne oldu..YAVrum yürüteçle düştü çoook şükür biraz ağladı ama bişey olmadı..keyfi gelsin diye bahçeye çıkardım..bir ağacın altına oturduk.tam resmini çekiyrdum fıskiyeler çalıştı sırılsıklam olduk..düşün etrafımızda dört dönen tam 5 fıskiye..otamatik saate ayarlı çalışıyr ama ben saati farketmemşim

evet hakikaten burda olmak ve bazı paylaşımları yaşamış olmak harika! :))
iyiki varsınız güzellerimmmmmmmmm

saol canım Allah yavrularımızı korusun...... ama durduramıyorum yani kaşla göz arasında neler yapıyo neler yaa.....
tatlım yürüteç için çok geçmiş olsun ama fıskiye muhabbeti süper çok güldüm yaaa :))) salsaudın bebeciği oynasaydı sularla :)))))))))))) ay negüzel belizin başına böle bişi gelse sudan çıksak ağlar herhalde :)))))))))))

Son düzenleme:
ay esincim k.bakma ama çok güldüm yağmurdan kaçarken fıskiyeye tutulmuşsunuz resmen
reyyan da çok düştü yürüteçle hatta bi kere annemdeyken yürüteç yan dönüp yuvarlandı varil gibi ama çocuk içindeydi :roflol: :roflol:
bi yeri acımadığı için çok komikti valla çok gülmüştük :roflol:
ama durmuyordu ki cadı, eğilip yerdeki oyuncakları almaya çalışıyordu tekrar giriyordu sonra

gamzecim aynı şekilde ben de sizlerle tanıştığıma çok memnunum da bana biraz borç yollasana :roflol: :roflol: :roflol:

ay güldük falan ama çok geçmiş olsun esin yaa
o an sinirden ağlayası gelir herhalde insanın :)

mervişim canın sağolsun yaaaa söle nekadan lazım selam verdin borçlu çıktın diosun yani :))))))),
esincim hemde 5 :))) ay kusura bakma ama çok komik yaa vallaha billaha öldüm gülmekten olmaz böyle bişiy yaa :))))

evet yaa yasemin yok nezamandır varmı bilgisi olan??

selam kizlar
ogleden once yoktum sirkette geldim yemege gittim
simdi de gecmisi okumaya calistim ama yok yetisemiyorum muhabbete biraktim

en son bebeleriniz konusmus onu okuyabildim masallah hepsine ne guzel imrendim cok
ali oyle anlamli seyler soylemiyor daha

gulcancim ekledim seni ama cikmissin.
fotograflara yorum yapan arkadaslar cok tesekkur ederiz.

gamzem yaa sohbetin yeter be canım benim aslında bi çoğunuza abla demem gerek ama yaşlı hissetmeyin diye söylemiyorum :roflol: :roflol:

gerçekten yasemin yok uzun zamandır...

hoşgeldin ebru beni de ekledin miiii :))))

hahaha canım yaa evet aban sayılırız ama napcen vurma yüzümüze :)))))))))))))
canım benim seninde gülüşün yeter yaa zaten hepimiz seni şu dövüne dövüne gülen tiplerle özdeşleştirdik :)))))))))

slm ben geldim :))

hoşgeldin cicim naber bakalıııımmmm :))

babacımın felsefesinden gitmeye çalışıyorum, mutluluk saçıyorum ki mutlu olanlarla mutlu olayım :)))
insanları seviyorum ve güveniyorum, inatla :)

mervecim baban çok güzel sölemiş :))

hb kızlar bizde bugun yazlığımıza gidiyoruz hafta sonuna kadar kalıcaz ona hazırlık yapıyorum çanta filan hazırlıyorum sizdne nbr ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…