gamze gerçekten dedin mi öle ne güzel demekki lafını sakınmıyosun gerçi sen öle olmasan sizin dedenin hakkından gelinmez
valla esin artık tutamayacagını anladılar. ben eve gelınce kımseyı gozu gormuyor. bozuluyorlar hemen satıyorsun dıyorlar cocuga :) hatta bigün küfürümsü bi laf cıktı agzından anne dedım nasıl dersın el kadar cocuga su lafı. oda pişman oldu bı daha da duymadım
özlemcim bak resmi koy seni bekliyorum gitcam yagızın babası gelcek yemegeeee
Merve bide sey var gece uyursa babasını sever gunduz uyursa anasını:) yada tam tersı:) sacma salak seyler:) elbettekı ılk baba der ama şu var ılk zaman bebekler aglarken cıkardıkları ses hep anne idi.. Burada bı kaç sefer yazılmıstı aglarken anne mutluyken baba dıyorlardı çoğumuzun kuzusu
ay esin kaç kez var ya sinir oldum hatta bi çok defa
emiyor uyuyacak..
babasının gelme saati...
anahtarı kapıya soktuğunun sesini duyup çıldırıyor..
aylardır böyle bu yaa 8. ayda falan başladı resmen :roflol:
çok sağolun kızlar eve gelsinde ufak bi kıyamet daha kopartayım karar veririz.. şimdi kuzumu uyutayım görüşürüz inşlh..
esincim misafirlerim gitti pardon canım 2 kez sormuşsun görmemişim.....
eylül valla bende bilmiyorum neden böyle oluyo çekiyorum milleti demekki herhalde ama sevende saolsun sevmeyende :))) bu arada analizin ilginnçç :))))))))))
meryemcim takma herkeste aynı edebiyat aa belizde bebekmi, sen 2. yapta gör, büyüsünde gör,bak size neler yapıcak bilmemne..... ne manyak millet yaa ağızlarından bi iyi laf çıkmıyo herkes akıl satma peşinde sanki soran var...
merve biliyomusun ben topiğe ilk kez girdiğim gün senin o mesajındı ilk okuduğum msj.kaza msjı..sonra internette gazetelerde de gördüm zaten..
ne uğursuzmuşum ben de, nasıl karşılama yapmışım sana :roflol: :roflol: :roflol:
ayyy şimdi farkettim Reyyan 10. aydaaaa :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?