2009 Eylül Anneleri

günaydın hanımlar nasılsınız.. biz pek iyyiz şükür bavulumuzu hazırlıyorum:)) biraz kısa olacak ama artık olsun okadar..

meraba,

olsun ayşecim tatil tatildir, 1 güne bile razıyım...

ebru merak ettim aliş sadece iki köfte bir öğün için mi yiyor, arkasına muz da yiyor demişsin.... yani bir öğün olarak yanında başka birşey vermiyormusunuz....

gunaydin sekerler
aysecim cok sevindim kisa misa deme tatil tatildir insanin havasi degisiyor
insallah cok guzel gecer cok eglenirsiniz

gulaycim ali bir ogunde 2 kofte yaninda da ornegin yarim kabak yarim enginar biraz havuc sogan sarimsaktan olusan sebze yemegi yiyor. arkasindan da doymamissa yarim muz yiyor.

evet evet ayşe tebrik ederim, bazen dırdır etmek lazım erkekleri dize getirmek için, yoksa hizaya sokulmazlar....

kızlar bu arada kesin olmamakla beraber eşimin işi nedeniyle fransa yada filipinlere gitme durumumuz var... kesiin değil, mülakat yapılacak, bu senenin sonuna doğru kesinleşecek, ben de çok gitmeyi istiyorum , fransaya, en azından rüzgar büyüyene kadar bu tür olanaklardan yararlanabiliriz, çünkü yurtdışında çocuk büyütmek istemem, ama rüzgar okula gidene kadar yaşamak isterim...

tamam ebrucum o zaman maşallah, çünkü iki köfte bana az geldi de...

ya bu arada benim kız çok zayıf geldi gözüme, dün 11 aylık bir erkek bebekle parkta rüzgar yanyana sallanıyordu, rüzgar erkek bebeğin 3 te ikisi kadardı, rahat bebek 10 kilodan fazla, biz hala 8300 , bu ay hiç kilo almadık. sizinkilerin kiloları nasıl kızlar.... ne yedirsem rüzgara boş, şimdi de yürümeye başladıki, zaten asla almaz.

KIZLAR HERKESE GÜNAYDIIINNN....
bugun ben temizlik ikram vs vs bissürü şey yapmak zorunda olduğum için burda olamicam.. umarım sizde çenelerinize mukayyet oluuurr beni uzuun sayfalar okumak zoruna bırakmazsınızz... yarına çook şükür çoook sevdiğim bir arkadaşım geliyooooooo o yüzden bugun işleri zevkle yapacamm :))
haydin hepinizi kocccamaaaan öptüümmmmmmmmm hoççakalııınn arada bakarııım amaa :)))))))))))

ayşecim gözün aydın canım hadi sizde tatilinizi yapın inş. herşey gönlünüzce olur buarada başarından dolayı seni kutluyorum:)))
gülaycım sizin içinde hayırlısı olsun eger gitmeyi istiyorsunuz inş. gidersiniz rüzgarın egitimi başlayana kadar kalabilirsiniz imkan varsa faydanlanmak lazım bu tür fırsatlardan

günaydın sizi okuyunca benimki gerçekten hiç bişey yemiyo diyorum 2 köfte yese ooo daha ne isterim bir kase yoğurt yiyo coşuyorum 1 dilim ekmek içini anca yiyo çorbasıyla bütün gün 1 kase çorba içiyo bazen yada kahvaltı yoğurt meyva ne yapıcam bilmiyorum zorlayınca çıkarıyo kahvaltı etti uyudu uyansın 3-4 kaşık çorba içer sonrasını iter

selam kislarr nbrsiniz
gulay bize 3 yiligina belcikami 1 yilligina japonyami diye sormuslardi
istifa etmemek icin japonya demistim cok pismanim arkadasim kabul etti ve gitti oradada dogum yapti hayatimin en iyi karariydi diyor umarim sizin icinde iyi olur

yemek konusuna gelince benim zilli gunde 1 kase corba iciyo tabii onunda yarisii yere dokuluoyo cunku surekli kasiga yada elime vuruyo icmemek icin
2 gundurde tukurmeyoi ogrendi sabahlari yedigi 1 yumurta vardi artik onuda tukuruyoo
icler acisi haldeyim yani
nerde kofte nerde sebzee

slm kızlar
herkes iyidir inşallah,
ayşecim, gözün aydın tatilin keyfini çıkar tatlım.
kızlar biz az önce doktordan geldik, oğlumun gözünde kızarıklık vardı
mevsimsel alerjik dedi. damla aldım ama gözüne damlatana kadar canım çıktı
çok ağladı arkasından da hemen uyudu,
uyuduğu için canım sıkıldı netten araştıra araştıra bi hal oldum.

Son düzenleme:
sağolun kızlar... tabiki dırdır en büyük silahtır... adam korktu valla..:)
3 gün ama koca valiz doldu:) hep akifimin ..
egemandil canım dr konuştunmu neden bukadar azyiyor canım.. yemek öncesi emiyormu peki.. inşlhh iştahı açılır canım ..

günaydın kızlar,

ne zamandır giremedim ya. özledim sizi valla.
bizde genel olarak yaramaz bir durum yok.
defnenin iştahsızlık tavanda ama alıştım artık, kabullendim. yemiyor işte..
onun dışında ben de diyetteyim 2 haftadır.
daha dogrusu 2 haftadır saglıklı beslenmeye başladım diyim. motignac diye bir diyet.
nisan ayında bölük pörçük başlamıştım yediklerime dikkat etmeye.
o zamandan bugune ise 9 kilo vermişim. bu yeni diyetlede 2 haftada 3 kilo verdim.
allaha şükür bu defa olacak galiba.
izmirde bilen bilir bospa pazarı var çok güzel ve büyükçe bir pazar.
bir fırsatını bulup dün oraya gittim annem ve kardeşimle.
aman allahım neler var neler pazarlarda artık. magazalar halt etsin yani.
ben gitmeyeli ne kadar çok çeşit artmış ve modernleşmiş iyice.
neyse..bir elbise aldım kendime gece mavisi. kısa, fırfırlı, kelebekden boncuk işlemeli falan.
tam üstüme yapışıyor likralı bir elbise. eger zayıf olsaydım çok daha güzel dururdu..
12 eylülde kuzenimin düğünü var. ben de o tarihe kadar kendime yeni bir hedef koydum.
bu elbisenin içinde ince ve çok güzel görünmeliyim dedim kendi kendime.
bana " ayy dogumda çok kilo aldın, bir daha mı hamilesin " diyen dangalaklara bir cevap vermeliyim :)))
ayy kızlar umarım verebilirim. ayagımda problem var bu aralar yürüyüşde yapamam.
evde artık spor yapmaya çalışayım. sadece kilo vermek yetmiyor çünkü.
sıkılaşmak çok onemli. eger her gün düzenli spor yapabilsek, insan kilo vermesede inceliyor, ince gorunuyor..

ayşecim, herkes kutlamış seni, öncesini bilmiyorum ama sanırım eşini ikna etmişsin. güzel güzel eğlenin, iyi tatiller canım şimdiden.

ebrucum, alişe maşallah...değil 2 kofte, 1 tane bile yemiyor defne. inanın kahvaltı + meyveli yogurt + çorba içirdiysem şükrediyorum...

gamzecim, kolay gelsin tatlım sana da.

sağolun canlarım.. tubacım elbise kaç beden tatlım 36 falansa yazık yani hasta olursun yaa okadar zayıflamaya.. ama sen verirsin canım iradelisin tabii oğlak kadını çok istikrarlıdır..
akif eymende tatlı şeyleri pek sevmiyo .. ama yemeklerini yer şükür bizde 4 köfte yeriz.. tabi ekmeksiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…