2009 Eylül Anneleri

uyuttum cadıyı domates çorbası yedi bi güzel, bol şehriyeli yaptım bitirdi bi tabak maşallah kızıma...
benimki de çok iyi emiyor artı yemesi de iyi Allaha şükür...
valla kızlar öyle rahat büyütüyorum ki korkuyorum 2. çocuğum canıma okuyacak diye...
mesela bi çok bebişimiz gaz sancısı falan çekti, ne uykusuzluk ne sancı çektik Allaha şükür...
ben bu yüzden de korkuyorum, bu çok rahat büyüyor inadına başka olursa beter eder beni
tek kötü yanı çok çok aşırı hareketli olması, o da olsun artık nazarlığımız...

her gün mutlaka et ya da balık yiyor kuzular değil mi_?
bi de gülaycım merak ettim tavuk neden vermiyorsun_?
reyyan bi butu tek başına yiyebiliyor kemire kemire... yanlış mı yapıyorum ben vermiyim mi tavuk iyi değil mi_?

ebrucum ınsallah işe yarada artar sütün. ben hep hanı artık artmaz falan dıye düşünüyordum demek umut hala vcarmıs. benimde çok iç acıcı değil cunku. ama 3 saatte bır sagabılecegımı sanmıyorum acıkcası

tadını nasıl baktın meryem :))

o zaman gökşen ondan yemiyo hani nasıl yemekten önce tatlı bişiler yerizde iştahımız kesilir galiba bu işte öle bişi yemekten önce vermemeye çalışıyorum olmuyo ki mamamama diye üstümü açıyo kıyamıyorum da (

mervecim bende tavuk vermiyorum dr muz verme dedi hormonlu hepsi diye ama eşimle konuştuk bahçemize tavuk ve horoz alıcak onlara kümeste yapıcam hergün miss gbi organk yumurta :))

hergün et yemiyoruz biz köfte yapıyorum onu seviyo onun dışında eti öle yemiyoruz sevmiyo (
balıkta mevsimi değil gülay siz şanlısınız eşin tutup tutup getiriyo taze taze yediriyosundur biz şimdiye kadar somonu denedik sadece onuda sevdi kış geldin balığa boğucam gökşeni :)

anladım ebrucum..
o zaman tavuğu anneannemden alayım..
köyde tavukları var da kendileri yetiştiriyor, ona söyliyim yollasın...
daha önce öyle yyapmıştık gerçi ama arada veriyordum çok seviyor reyyan çünkü..
ete balığa daha çok ağırlık vereyim o zaman...

peki balık nasıl alıyorsunuz?

eğildim emdim zeynep :):) ayy aldım parmak ucuma 1 damla baktım tadına:)

yaa ebru gunde 4 kofte sankı çok gibi geldı bana ben 1 köfte yedırıyorum.akşamlarıda ciğer olabılır balık olabılır yada arada tavuk verebılıyorum .

meryem amma güldüm yaa
ben de yarıkken sağdığım zaman biberona koyarken bakmıştım tatlıydı...
ama küçük kız kardeşim çok merak etti, çay kaşığına damlattım o tuzlu ve iğrenç dedi -tatlicadiarzu- :roflol:

alemsin meryem :))

maşallah ali ii yiyo ebru yani gökşen o kadar yemiyo malesef mesela çorbadan 5 6 kaşık alıyo ondna sonra bırakıyo zorla yediriryorum onuda sonrada üstüne emiyo :))

yani bizim yedigimiz kofte kadar
meryem cok gibi geliyor ama ali yiyor. ustune yarim da muz yiyor
zaten baktik doymuyor oyle arttirdik et miktarini
onceden o da 1 er kofte yiyordu

ya bu kadar yiyor nereye gidiyor bu yedikleri dicem cunku oyle ahim sahim bi kilosu yok hep az aliyor zaten
ama gunde 5-6 kez kaka yapiyor yedigini cikartiyor benim oglan sanirim :)

maşallah alişe, metabolizması hızlı demek ki...
reyyan da öyle ebru, az da yese çok da yese çok bez değiştiriyoruz :)
ben reyyana düzenli bi şekilde et balık falan....düzen kuramıyorum yaa nasıl yapıyorsunuz bunu..
bi de balığı dondurulmuş falan mı alıyorsunuz kızlar nasıl alayım?

bize 72'li 2 hafta anca gidiyor zeynep
ay benim deli olduğum konu da bu işte..
primaya ne gerek varmış, can bebe molfix de iyiymiş vs vs
ay siz mi alıyorsunuz dedim en sonunda yaa, ben veriyorum parasını!!!
şu sıra biraz maddi olarak kısmamız gereken bi dönem mesela...
reyyanın ihtiyaçları hariç herşeyden kısarım..
ama kızım en önemli dönemde, sonuçta onun için çalışıyor ediyoruz değil mi ama!!!
varsın ben kokoş gezmiyim onlar gibi ama kızımın bezine de karışmasınlar yaa!!!

iyide mervecim ben mesela primaya en fazla 18 tl verıyorum maxı paketlere. diğerleride bundan 1 2 tl ucuz dıye 2 haftada 1 tl kar için mi kötü bez kullanıcaz:)

canım bencede haklısın sonuçta herşey evlatlarımız için boşver sen onları :))

ama ben bebek bezimizi değiştirmeyi düşünüyorum prima dışında birde molfix ve huggies deniyim diyorum :)) çünkü bacak arasını doluyo

aynen meryem ben de 19'a alıyorum en yüksek... işte akıl yok ki millette..
kıyafetlerine deli gibi harcarlar, çocuk benim yediğimi yesin boş ver, ekmek doğra yedir boş ver!!!!
ucuz bez kullan ki tasarruf olsun!!! ay neyse boş veriyim..

zeynep ben huggies kullanmıştım numunelerden, gazete kağıdı gibiydi hiç beğenmedim..
molfixi 2 ayrı arkadaşım kullandı, külotları ıslaktı çocukların...
bi dene ama sen tabii gökşende sorun olmayabilir...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…