2009 Eylül Anneleri

bedeni yok canım likralı bir model :))
ama kardeşimde daha hoş durdu, kendisi 36-38 beden giyer..
bu bahsettigim diyet günde 6 öğünden oluşuyor, bazı yasaklılar dışında herşeyi yiyebiliyorsun.
oyle alışılagelmiş şok diyetler gibi değil, bu yuzden kalıcı kilo vermeyi saglıyor.
inşallah geç de olsa amacıma ulaşıcam. :))
ay burcumu da biliyo ayşeme bak sen :)
evet şekerim artık burcumdanmı bilmem ama ulaşmayı istedigim bir hedef varsa korksun benden :)) heyt bee :kedi:
akif eymene de maşallah canım.. dilini ısır

kızlar, ben defneye hep bıldırcın yumurtası veriyorum haşlayarak ama duyduguma gore çiğ olarak veren de çok. siz veriyormusunuz?

ayy bi tek ben varmışım
tuba tebrik ederim verdğin kilolar için
ben altı üstü 5 kilo verip öyle kalmak istiyorum ama ne mümkün
senin yazını okur okumaz tabiiki google amca dan hemen senin bahsettiğin diyeti arattırdım
güzel görünüyor ama yasaklı denileler benim yemek yaparken en çok kullandıklarım
çok dikkat etmeye gerek yok deniyor ama bi sürü liste uzuyor yine
öğün atlamak yok diyor
sen bu işin kısa bi püf noktası varsa anlatsana bana
hiç olmazsa 3 kiloyu ramazana kadar verebilmem lazım ya
senin de sölediğin gibi insanların "aaa ikinci mi geliyo yoksa" espirilerinden bıktım artık
KESTANE KEBAP ACELE CEVAP :)

burcucum sanırım biz de olsak japonya derdik, bizde belçike brüksele gittik ama ben hiç beğenmedim, yani çok durağan ve sıkıcı geldi bize.... bence orada 3 yıl yaşanmaz.... japonya derdik bizde sanırım. sonra da günümüğzü görürdük :)

inşallah hayırlısı olsun gülcancım ama kısa süreliğine de olsa artık kendi ailemden kaynaklanan sorunlardan uzak durmak istiyorum. uzaklaşmak bana çok iyi gelecek, o yüzden filipinlere bile razıyım yani :)

tubacım inşallah o elbisenin içine tığ gibi girer, düğünde senin için önceden laf söyleyenleri çatır çatır çatlatırsın.

merhaba kızlar
ben 2010 eylül annesi olucam inşllah
sezeryan olanlar ne kadar sürede toparlandınız?
hemen korse taktınız mı?
sezeryan olunca eski kilonuza ne kadar sürede döndünüz?
çok soru sordum galiba :)))

of kiazlar evet ali super yiyor masallah ama emmiyor iste ((
herkesin bi derdi var
dun aksam kiraladigimiz hastane pompasiyla sagdim 20 cc cikti
sabah erken uyanip yine sagdim 30 cc cikti
isyerinde de kendi pompamla 2 kez sagdim ikisinde de 20 ser cc cikti
damlaya damlaya gol olur hesabi sagiyorum ama az ciktikca da moralim bozuluyor tabi
ama pes etmicem insallah emzirme danismaninin dedigi gibi artar.

gulaycim insallah gonlune gore olur esinin isi. bende yurtdisinda 1-2 yilligina da olsa yasamak isterim kismet tabi
bir de burdaki okul durumlarini cocuklarin uzerinde ki sinav baskilarini gordukce keske alisi yurtdisinda sakin sakin okutabilsem cocuklugunu gencligini doyasiya yasayailse diyorum. allah buyuk.

filizcim cok gecmis olsun. bu aliler boyle demekki bizimkinin de hic bir yerine bisey sıkamazsin cildirir. burnu tikaninca o serum fizyolojigi sıkana kadar anam agliyor cocuk aglamaktan katiliyor resmen.

tubacim cok tebrik eder basarilarinin aynisini kendim icinde dilerim.
of ya biraz gaza gelsem de bende verebilsem keske valla bravo

meryemcim sen nerelerdeydin bakalim niye gec geldin

ebrucum dediğin gibi haklısın herkesin bir sorunu var, sanırım rüzgar karnını sütle dolduruyor bir de annem neredeyse 1.5 saatte bir yedirmeye çalışıyor, artıl ona da laf söylemiyorum, sıkıldım bunalttı beni. 3 öğün ver diyorum off ya, az yedi diye çeşit çeşit yapıp çocuğu bunaltıyo...

kızlar ben de şuandan itibaren recime başlıyorum :) kararlıyım bu sefer, 40 beden kot aldım öğlen gidip diğer kotlarım yapışıyor rahat edemiyorum, large beden de tshirt aldım dar alsam herşey meydanda, gizleniyorum resmen...

:teselli: gel kardeş gel sorunlarımız ölçülerine kadar aynı
içelim güzelleşelim :içelim:

ebrucum toplantımız vardı merkez ofiste gereksız bır 3 saat gecırdım geldım:)
süt artara canıum elbet kadın oyle dedıyse. sen egıtımdekı kadınamı gıttın danısman olarak

o kadın baya bılgılıydı.. hatta eşimde demişti bana gidelim istersen diye.. ilk zaman ben sütümü ayarlayamamıstımda. sonra gerek kalmadı.. yaa keske yıne eskısı gibi bi memeden 120 130 cc sütüm gelse..

gülaycım hakkınızda hayırlısı olsun inş. canım. benim için güzel dileklerin için de çok sagol tatlım :)

ebrucum, defne de emmiyor 7.ay dolmadan bıraktı, ve malesef sağa sağa da azaldı ve bitti sütüm. ama tabi ki sen yılma devam et, inş.artar sütün. biz devam sütünü de zorla gece içiryoruz uykuda. üzülmekte haklısın ama buna da şükür. bak hem yemeyen, hem emmeyen bir sürü bebiş var. alişe 41 kere maşallah maşallah. bu arada isteyen herkesler şu fazlalıklardan kurtulur inş.tez zamanda :)

eylül
montignac oyle bir diyetki ben de devamlı okuyorum ama net çözemedim.
"ergenlikten menepoza kadına özel montignac" diye bir kitap var. onu temin edicem bu hafta.
o zaman daha net bilgiler edinicem.
yanlız özetle şunu diyebilirim. ideal kilona ulaşana kadar; pilav, patatesin her türlüsü, mısır, beyaz undan imal edilen herşey ve şeker yasak. bunun yanında pişmiş havuç, karpuz, kavun da yasak çünkü bu yiyecekler kandaki insülin seviyesini bir anda artırıp bir anda düşürüyor. dolayısıyla daha çok acıkıyorsun. daha fazla yiyorsun, yedikçe acıkıyorsun falan kısır döngü işte.. burdaki amaç kandaki insulin dengesini bozmamak. çünkü salgılanan fazla insülin vucut tarafından yag olarak depolanıyor. bilmem anlatabildim mi :))

Son düzenleme:
BOZO85

canım okuduysan ben hala kilosunu veremeyen ama vermeye çalışan biriyim.
bu kilo olayı biraz değişik, yani bünyeden bünyeye göre değişiyor.
bunun dışında ben sezeryan olupta, iyi ki olmuşum diyenlerdenim ama onemli nokta bence korkmadan ve
kotu şeyler düşünmeden girmek doguma ve tabi en güzeli kendini hangi dogum şekline yakın hissettigin bence.
ben çok kısa bir sürede toparlandım ameliyat sonrası. en büyük zorluk 2. günümdeydi.
ama 5. gün falan dr.a gitmiştik ben çok rahattım.
korse için dr.um bana 40 gun bekle dedi. ama beklemesem daha iyi olurmuş şahsi fikrim.
15 günden sonra bence kullanılabilir.

sağol canım ben de kk daki sayfasını kurcalıyorum yaklaşık bir saattir
kabaca anladım gibi ama uygulamada nasıl olucak bilemiyorum
bol bol okuyup kendimi gaza getirmeye çalışıyorum
zaten o topic dekileri okuyunca "bu akşamdan başlicam" diye düşünüyor insan
sen de başlamışsın ve başarılı olmuşsun anladığım kadarıyla
darısı başıma
meryem bu mesajda seninle alakalı bişe yok

sorumu kimse görmemiş bilmiyorumkismile

canım sorunu gördüm ama ben sezeryan olmadığım için cevap yazamadım
korse konusunda da ben doğumdan sonra hemen taktım ama ıı ıhhh
göbek bünye meselesi
bende eskiden de vardı hala daha var
tubanın da dediği gibi kendini alıştırmala alakalı herşey
rahat olmaya çalış

saolun kızlar
iltihabım var o yüzden normal doğum yapamıycam zaten çok korkuyorum yapamam yani
çok panik bir insanım dayanamam

ben de orayı takip ediyorum ve danışıyorum bilenlere canım baya faydalı bilgiler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…