sağolun canlarım.. tubacım elbise kaç beden tatlım 36 falansa yazık yani hasta olursun yaa okadar zayıflamaya.. ama sen verirsin canım iradelisin tabii oğlak kadını çok istikrarlıdır..
akif eymende tatlı şeyleri pek sevmiyo .. ama yemeklerini yer şükür bizde 4 köfte yeriz.. tabi ekmeksiz..
ebrucum dediğin gibi haklısın herkesin bir sorunu var, sanırım rüzgar karnını sütle dolduruyor bir de annem neredeyse 1.5 saatte bir yedirmeye çalışıyor, artıl ona da laf söylemiyorum, sıkıldım bunalttı beni. 3 öğün ver diyorum off ya, az yedi diye çeşit çeşit yapıp çocuğu bunaltıyo...
kızlar ben de şuandan itibaren recime başlıyorum :) kararlıyım bu sefer, 40 beden kot aldım öğlen gidip diğer kotlarım yapışıyor rahat edemiyorum, large beden de tshirt aldım dar alsam herşey meydanda, gizleniyorum resmen...
eylül
montignac oyle bir diyetki ben de devamlı okuyorum ama net çözemedim.
"ergenlikten menepoza kadına özel montignac" kitabı var. onu temin edicem bu hafta.
o zaman daha net bilgiler edinicem.
yanlız özetle şunu diyebilirim. ideal kilona ulaşana kadar; pilav, patatesin her türlüsü, mısır, beyaz undan imal edilen herşey ve şeker yasak. bunun yanında pişmiş havuç, karpuz, kavun da yasak çünkü kandaki insülin seviyesini bir anda artırıp bir anda düşürüyor. dolayısıyla daha çok acıkıyorsun. daha fazla yiyorsun, yedikçe acıkıyorsun falan kısır döngü işte.. burdaki amaç kandaki insulin dengesini bozmamak. çünkü alınan fazla insülin vucut tarafından yag olarak depolanıyor. bilmem anlatabildim mi :))
sorumu kimse görmemiş bilmiyorumkismile
sağol canım ben de kk daki sayfasını kurcalıyorum yaklaşık bir saattir
kabaca anladım gibi ama uygulamada nasıl olucak bilemiyorum
bol bol okuyup kendimi gaza getirmeye çalışıyorum
zaten o topic dekileri okuyunca "bu akşamdan başlicam" diye düşünüyor insan
sen de başlamışsın ve başarılı olmuşsun anladığım kadarıyla
darısı başıma
meryem bu mesajda seninle alakalı bişe yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?