2009 Eylül Anneleri

dedim taiki canım bende kalcağına onda kalsın aman ne sölemicem ne dicek abimi dicek beliz ona eşek kadar adam işte öle yada böle kabul edecek :)

klava:
ohhh senin içine dert olup şişecegine o şişsin iyi yapıyon canım yoksa bunların hakkından gelınmez
kuzum uyandıda ona bakıyordum teyzesi bak resmı bu Maşallah büyümüş dimi teyzesi silicem ona göre fıstık
cnm kusura bakma göremedim resminizi mutfaga yol almıştım hemen siliyonuz anacıgım sizde
mervecim burdaki ev hn.ların ortamları öle oldugu için ben kimseyle görüşmemeyi yegliyorum gün yapıp onu bunu çekiştirmek ıyyyy

evet hakikaten burda olmak ve bazı paylaşımları yaşamış olmak harika! :))
iyiki varsınız güzellerimmmmmmmmm
heee iyiki dediğin insaların içinde ben kendimide var sayıyorum
saol canım sizde iyiki varsınız

ebrucum tşk.ederim cnm bakarım şimdi

ay kızlar bi gittim pir gittim ulan bıktım temizlik yapmaktan

OFFF TOPLANTİ USTUNE TOPLANTİ YAPTİK YİNE
BİKTİM YA TOPLANMAKTAN İS YAPAMİYORUZ
bu arada buyuk harf yazmisim kusura bakmayin

mervecim baligi taze aldik bir ogunluk parcalara ayirttirmistik onlari dondurduk
buzluktan alip hic cozdurmeden direk buharda pisiriyorum
tum etlerini buharda sebzeleriyle birlikte cozdurmeden pisiriyorum
sende oyle yap koftesini etini baligini toplu al.
gunluk ne kadar kullanacaksan o sekilde paketle dondurucuya at.
biz oglene ne pisirirsek aksam da onu yedigi icin oglen bi kere etiyle sebzelerini pisiriyoruz
oglen yedirecegimi ayirip aksama olanini dolaba koyuyorum.
boyle boyle yemek isini duzene koyduk.

her yemegine de mutlaka sogan sarimsak atiyorum. tat versin diye
onun haricinde iste domates biber kabak havuc enginar semizotu ne olursa sebze katiyorum
genelde baya cesit oluyor her ne kadar onermeselerde karisik seviyor alis

offfff
masallah kizlar ne kadar cok konusmussunuzzzzzzzz
aksam berbatti erdenay mahvetti beniiiiiiiiiiiiiiiiii
gunduzde aynisiydiii uyku olasyinda cok yoruldu saat ugrasdirdi yaaaaaaaaaaaaa
neyse sizler nasilsinizzzzzzzzzzzzzz
gecmisi ozetliyecek arkidesler varmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bizim laptop otomatik baglanio burayaaaaaaaa
var gibi gorunuom ama baasinda yokkummmmmmmmmmmmm

ebrucum belizin peşine koşmaktan buraya bakamadım vallaha adım varda kendim yoktum :))
hoşçakal canım kendine iyi bak öpüyorummmm sizii :)
ee kızlar nasılız.....
yaa delircem beliz bi huy edindi 3 gündür yiyo yiyo kaşıkla sonra birden cööörrt diye aniden hepsini biriktirdiği gibi çıkarıveriyo.. napıcam şaşırdım yaa offf..... sadece emsin su içsin... çocuk benjamin button gibi millet ileri gidiyo bizimki bebekliğine dönüyo yaaa :)))))))))))))

sakin belişkom gitti deli bi kız geldi yahuuu wc kağıdını tutup bütün eve açarak dolaşmış şimdi çekmecenin altına sıkıştırdı belden aşağısını klozete girmeye çalışıyo.... Allahım sana geliyoruuuuumm :)))))

gamze merak etme canım o dediğini eylülde yapıyo çorba içiriyorum ağzında biriktirip olduğu gibi hepsini geri çıkarıyo herşeyi mahvediyo zilli:)

anacım izlemedim ben kabadan hikayesini biliyorum ya ben 2 yıldır ne kitap okumak istiyorum nede film.. eskiden özellikle kitaba bayılırdım duramazdım hatta ama kafam çok dağınık olduğundanmıdır nedir toplayamıyorum kendimi o yüzdende izlemiyorum okumuyorum.. ama izleyenler güzel diyo:))

cansucum bu huydan nasıl vazgeçircez bunları yaa tepki vermiyorum üstlemesin diye ama ne yapabilirim bilmiyorum.......

...
mervecim burdaki ev hn.ların ortamları öle oldugu için ben kimseyle görüşmemeyi yegliyorum gün yapıp onu bunu çekiştirmek ıyyyy
...

eskisi gibi her gün olmasa da mecbur gidiyorum gülcancım
yarısı benim akrabam diğer yarısı eşimin...
burdan başka bi yere gitme şansım da olmadığı için bu insanlarla yüzyüzeyiz hep, mesela bu hafta sadece çok yakın 4 düğün var, toplam 12 falan... hemen hemen herkesi de görücem...
yoksa surat çekiyorum, laf işitiyorum... anneme de söyleniyor ve üzüyorlar... k.validem de laf çarpıyo eşim kızıyor bu sefer..
çünkü öyle alışıklar...
yeni evliyken çalışıyordum, her akşam gezmeye gidiyorduk ve yeni evliydik yani geceler uzundu.. 48 kiloya düştüm boyum 1,73 düşün...
şimdi çok yakınsa gidiyorum yoksa sadece arkadaşlarla takılıyoruz, toplanıyoruz artık....

tavsiyelerin için sağol canım bu kez öyle yapıcam tek tek baş edemiyorum çünkü...
çok çeşitlilik konusunda katılıyorum, sebzelere göre damak tadına uyacak şekilde yemek ya da çorba yapıyorum hep, ama hangi sebze varsa mevsime göre onu kullanıyorum valla...
soğan sarımsak ben de kullanıyorum, çocuk tamam da o da tat alıyor değil mi :)

aynen gamzecim yaaa, wc kağıdı, kağıt havlu, alüminyum folyo, pişirme kağıdı ne varsa heeepsini hem eve seriyor hem de yiyor deli kız :roflol:

aynen mervem yaa çocuk rulo olan herşeyi açıyo...
kitaplıktan kitapları döküp sayfa yırtıp yiyo.... of yaaa.....

kızlaaarrr napıyonuz bakiiim :)))

şu mermaidde kimmiş ayıptır insan bi slm verir yaa... hem yazmıyolar hem burdan çıkmıyolar bende bu işi anlamıyorummmm

slm bacılar nabersiiniz... kadının fendi erkeği yendii.. cuma tatildeyiz inşlh kızlar ama 2 günümüz yanıyo ama ben 2 günde abimlere dedim biz çıkıcaz onlar girecek... yani son kuruşa kadar hakkımızı kullanıcaz..
nasılmı oldu tayfun eve geldi ben hiç onu konuşturmadım söylendim durdum tamam hayatım yarın akşam çıkasak olurmu.. bende tamam hayatımın erkeği dedimm barıştık bitti.. ama iyi haşladımm...

senin adına sevindim canım biz bu yıl günü birlik takılıyoruz anca eşim iznini bayramdan sonraya alınca kladık evde

gamzecim ilk başlarda bi kaç kaşık yiyo sonra biriktirmeye başlıyo bende öle yapıncA bidaha yedirmiyorum sonra iice acıkınca güzel yiyio dikkat ettimde ben eylül doyduğu zamanlar genellikle yapıyo onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…