2009 Eylül Anneleri

eylulcum sanada ınsallahh..
ama karar verdım artık 10 da yatıcam oğlumla. gece uyanıyor sıcaklardan napıyım bende calısıyorum ve işim gercekten dıkkat istiyor. gece 12:30 a kadar ütü benim neyime

eylulcum sanada ınsallahh..
ama karar verdım artık 10 da yatıcam oğlumla. gece uyanıyor sıcaklardan napıyım bende calısıyorum ve işim gercekten dıkkat istiyor. gece 12:30 a kadar ütü benim neyime

sen fazla iddialı davranmışsın meryem
bizim ütüler yakında tavana değecek
ama gece gece hiçbi kuvvet bana ütü yaptıramaz
ben 10 da yattığım halde alamıyorum uykumu ( tabi gece uyku haram)
sen o kadar geç yatıp sonra Ali Tuna'yla uğraşıp sabah bi de işe geliyosun
maşallah sana da vücudun yakında sinyaller yollamaya başlar Allah korusun
bence sen bu hafta sonu bol bol dinlenip sonraki hafta da dediğin gibi erken yatmaya çalış

evet ya sorma ama çok sıkıldım yoruldum canım çıktı resmen

canım bende yapmazdım aslında normal sartlarda ama alitunanın kıyafetlerının oratada kalmasına tahammulum yok. ben hafta sonu yıkamayı planlıyordum kıyafetlerını ee yıkanınca basladım utulemeye. ee carsaflarımıda bır kaç gomlek derken 1,5 saat utu yapmısım.
haftasonu bakalım dınlenebılecekmıyım. çocugum haftaıcı çok sıkılıyor dıye tum enerjımle onu eglnedırmeye calısıyorum.

günaydın hanımlar
bircancım aklıma geldin izne çıktın diye düşündüm
hüsniye yaseminde yok nerde bu millet
meryemcim allah kuvvet versin bugün için valla açlıga susuzluga dayanırım ama uykusuzluk adamı mahvediyo kayınvalıden peki gün içindeki işlere yardım etmiyo alituna uyurken yapıversin ütüyü falan

Valla gülcancım bir ara yapıyordu. Yanı herseyı değil ama kısmen işte. şu ara yemek hariç bişey yaptıgına denk gelmedım ben. Eee bu durumda tum işler bana bakıyor..

bu arada gülcan söyliycem hepo unutuyorum senın kuzun çok değişmiş:) küöükken sanki daha esmerdi. simdi daha sevımlı bişey olmus masallah. sen esinle benzıyorsun oğlunuzda ikinize bırden benzıyor:)

aa meryem onuda yapmasın canım ya zahmet olcak zaten yaz günü herşey yeniyo alla alla
çok tşk.ederim canım evet yeni saçları çıktıkça sarı geliyo yeni dogdugunda daha koyuydu bizde eşimle benziyoruz hakketen çıkarken kardeşmisiniz diye soranlar oluyodu valla ya herkes yagızı eşime benztiyo ama izmirde benim bebeklik fotoma baktım anasının ogluymuş....

ayy gülcan valla sömyleyecek çok şey varda konusmama hakkımı kullanıyorum:)
eşine daha fazla benziyor ama sanada çok benzıyor yağız:) ama ıkınızdende güğzel :):)

h.b cnmmm
ehhh biras daha ii gibi artık çok belli bugün yarın patlar inş. dişimiz
akşam emdi en çok ona sevindimm
2 gündür hiç emmemişti göğsümün ağrısından duramıyodum,bi yandan üzülüyodum bırakıcakmı emmeyi dieki alıştırdım kendimi bırakmasına... derken emdi beyefendi gece
aklım ermiyoo yaptıklarına
sen nasılsın evi yoluna koyabildinmi?

tatlım yeniden başladım ya işe izin hakkım yok.

h.b meryemcim
ali tuna üzmüş gece seniii
ay bizde öleydik 2 gecedir düzeldi ama
ali tuna ya bakılırsa sevinmiyim uykusuz geceler her an gelebilir bizede

h.b meryemcim
ali tuna üzmüş gece seniii
ay bizde öleydik 2 gecedir düzeldi ama
ali tuna ya bakılırsa sevinmiyim uykusuz geceler her an gelebilir bizede

tatlım nasılsın iyi hadi oğluş emmiş çok sevindim. kızı sıcaklardan bişiy yemek istemiyorlar ya. onlarda haklı hem vucut sıcaklıkları hem çok hemde çok hareketliler onlara daha bir sıcak oluyor.. bide içleri yanıyor sanırım ver suyu içsinler

aferin paşama onlarıda rahatsız ediyo damaklar emmek istemiyolar bırakmaz harelde öle kolay kolay bende iyiyim cnm kolayladım işleri bi mutfak dolapları kaldı silincek
tatlım yeniden başladım ya işe izin hakkım yok.

dogru ben izin hakkın olmadıgını düşünemedim canım
poyraz paşam nasıl

cnm veriom zaten ama su dışında hiç bişi içmiyo deli ediyo benüüü
su kurbağası gibi oldu

ay emdide güvenemiyorum gidişatı heran değişiyooo
sağlıklı olsunlarda idare ediyos artıkkk

oo gülcan cım kolay gelsin bende yerleri silicem inş.
halil ibrahim biberonun heryere attığı için su lekesi oluyo heryer

yıkayım paşamı uyutayım geliommm canlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…