2009 Eylül Anneleri

Poyraz napsın kuduruyo çok yaramaz bizde zorla yediriyoruz azıcık mamayla koca bir biberon su içiyo

sıhatter olsun canım benim bütün uykular paşamın olsun

tülay bende şimdi yıkadım kucagımda havluyla m.suyunu içirip uyutcam kolay gelsin sanada

hayırlı cumalar bizimkide çok iştahsız 1 haftadır hasta ishaldi zayıfladı biraz şimdi eski iştahı yok hep su içiyor ama sanırım herkes böyle dün azıcık bir çorbayı döke saça zorla içirdim

merhaba kızlar bi sorum olucaktı..tok karnına verilmesi gereken şurubu yemek yedikten yarım saat sonra veriyorum..aradan 1 dakika geçmeden herşeyi çıkarıyor...şurubu nasıl versem kusmayacağı konusunda fikri olan var mı..Yada kusması normal mi

benim alet sapitti sanirim kimse yazmio dedim bi bakttim herkes dosemis ama demin kimse grunmuyodu kusura bakmayin gunahi nizi aldim valla

kızlar artık oğlumu baş edemiyrm..saatlerce sallıyrum uykusu var biliyrm ama yok uyumuyor...yanında ben olursam oynuyr oyncaklryla ypksam kıyamet kopuyor..şaşırdım kaldım...

selam kizlar
nasilsiniz
bende kac gecedir uykusuzdum ama allahtan bu gece daha iyi uyudu alis
kac haftadir sabah 6 da uyanan cocuk 2 gundur 7 bucukta zor uyaniyor saglari sollari hic belli olmuyor bunlarin
bi de cok sevincliyim cunku neredeyse 1 haftadir hic emmeyen oglum dun aksam nasil olduysa emdi 1 kez
artik geldi mi gelmedi mi bilmiyprum ama en azindan 15 dakika memede kaldi :)
sonra ben o gazla gece 2 bucuga saati kurdum kalkayim uykusunda emzireyim diye
neyse kalktim emzirmeye calistim yok istemiyor agliyor felan zaten yine kaka da yapmisti
uyanmam emzirme acisindan ise yaramadi ama en azindan kakali uyumasina mani oldu

bu sabahta yine sut sagmaya calisma ile gecti ancak 30 cc cikti yine
onumuzdeki haftadan itibaren ise de su hastane pompasini getircem cok buyuk ama bi yolunu bulcam artik cunku kesinlikle onun cekisi cok daha iyi

Mamasına karıştır tatlım

burcu sanmıyuorum dınlenecegımı cunku babamların yazlıga gıdıcez. orada ın çık ın çık anam aglıyor:)
ebru hadı gozun aydın. bence sutun arttı ve alişde bunu degerlendırdı

ben artik uykusuzluktan bilincsiz seyler yapiorum dun gece kiz aglamaya basladi gece 2 gibi telsizden duydum gayet bguzel sekilde telsizi kapatip uyumusum ama farkinda diilim saat 3 de bi uyandim yaptigimi fark edip kiza kostum
benimki uyumus ama o sirda naapti nasi uyudu ne kadar agladi bilmiorum

burcu bence boyle seyler yapıyorsan telsızı esıne ver bı sekılde senı uyandırsın. çünkü çok aglar aglar çocukta kötü olur..

ebru hg canım..italya resimleriyle ilgili sana yazamamştm hiç denklşmedik..muhteşemmmm....harika siz ve arkada venedik manzarası..yalnız yanınızda birileri vardı onlar kimdi...canım bu arada kuzunun emmesine çok sevindim darısı başıma diyeceğim ama bizimki hiç artık oralı gözükmüyor...sağınca da hiç çıkmıyr desem yeridir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…