günaydın kızlarr.. galıba uykusuzluktan ölme sınırındayım:) gece 1 de yattım. evı toparladım anca uykuya sıra geldı. oğlum 3:30 da emmek için kalktı ve sat 6 ya kadar ugrastım uyuyor saga dön sola don olmadı emekleme pozisyonu al poff6 dan sonra uyudum 7:30 da kalktım işe geldım..
burcu bence cok aglamamistir oyle olsa tekrar uyanirdin diye dusunuyorum
ali mesela telsiz kapali olsa bile sesini oyle bir duyururki noluyo diye firlarsin
senin kuzu da hemen uyudu heralde
hayırlı cumalar kızlar..
ve güzel bir hafta sonu diliyorum herkese.
istemıyorsa gitsin ne biçim laf yaa. oğlunun hayatı artık benimkiyle bir o zaman oğlunuda görme ne biçim ınsannlar
selam kizlar hayirli cumalar
3 gunden beri cok kotuyum erdenayda
meryem erdenayda aynisiydi gece acille goturdum orta kulak intihap baslangiciymis sende 1 dr ara istersen
ve 4 disde geliyorrrrrrrrr
beyfendi 2 ayda 700gr almisssssssssss:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sizin bebeler nasillllllllllllll bende 3 gecedir uykusuzummmmmmmmmmmmmmmmmmkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
herkese merhaba...nasılsınız kızlar...benim kızımında sizin kuzulardan farkı yok aşamları sürekli ağlayarak uyanıyor ...sanırım sıcaklar etkiledi üstüne diş felaket yıprattı ...Allah bebeğiminde sizin bebeklerinde tüm bebişlerinde yardımcısı olsun...
Bircancım canım aynı durumdayız bende ailemle uzun süredir görüşemiyorum maalesef kimsesiz gibiyim eşimin ailesi gidip geliyor benmim ailemden tek bir kişi gelmedi((seni çok iyi anlıyorum ama kayınvalidenin ailen hakkında konuşmasına izin verme canım ben artık sert gelini oynamaya başladım artık son geldiklerinde ipleri kopardım...nasıl davranırsan öyle geri adım atıyorlar emin ol...
canım çok çok geçmiş olsun kıyamam Allah acil şifala versin bebişine ...benim kızımında boy ve kilosu biraz geriden gidiyor geri dediyse yüzde 50lerde...yemiyorki doğrudüzgün:gitme:
Canım ya Ben anlamıyorum bu insanları. Bizimki geçen bize geldiler 3 aydan sonra kayınvalidem ve 2 arkadaşı ki örnek bakmaya geldiklerini söylediler ama kayınvalidem konuşmuyo kayınpederim arıyor beni örnek bakmaya gelceklerini söylüyor bende örnek falan yok dedim çünkü korkuyorum kayınvalidem hacı hoca nuska büyü işlerine bayılır neysegeldiler bunlar illa balkona oturalım dediler ama kyınvalidem salona girerken kapının öününe bir poşet bıraktı ve öyle girdi sonra hayatımda ilk kez kayınvalidemin bir evde tuvalete girdiğini gördüm 4 senedir tanıyorum iyiykende girmezdi çok titiz hiç bir yerde girmez neyse girmesiyle çıkması az zaman aldı ve ne sifon sesi duydum nede el yıkama sesi ve arkadaşıyla birbirlerine bakıp panik oldular ve hemen biz gidiyoruz deyip gittiler ve banyoya bir girdim kirki sepetim açık ve kurcalanmış kesin bişiy aldı bu kadın o kadar sinirlendim ki bunlara rağman ben bişiy diyemiyorum eşim bişiy diyemiyor Allahından bulsun ve bişiyler yapıyorsa Kendine dönsün inşallah ama geceleri uyuyamıyorum kadın beni huzursuz ediyor
aminnnnn...saol canim yaaaaaaa
sagliklari yerinde olsunda istahsizliklari duzelir insaaallahhhhhhhh
Sağol tatlım ya nasılsın? Benide şimdiden dğum günü heyecanı sardı ki Bayramın 3. günü doğum günümüz. Bu aydan sonra doğum günleri olmaya başlıcak Ağustosta doğan var baya. Artık doğum günü resimlerine bakıcaz zaamn ne çabuk geçiyor ya. ma benim doğum gününde içim buruk olucak çünkü kayınvalidem benimle ve annemle 1 sendir kaonuşmadığındna bizim evde eşimin akrabalarıyla ben kimsesizim gibi ayrı bir doğum günü ben annelerde başka bir doğum günü yapıcakmışım çok üzülüyorum hem maddi hem manevi zor olucak kadın her zaman yapcağını yapıyor ki kadına bişiy yapmadım ben. Beni ve annemi istemiyormuş açık açık söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?