2009 Eylül Anneleri

canım ya insanın sinirini nasıl da bozuyrlr..insanın evliliğine nasıl yansıyo...bir anne nasıl olur da evladının mutluluğunu huzurunu istemez anlamak mümkün değil bu insanlrı..

bircan valla iyi dayanıyorsun ne ölüsü ölüme ne dirisi dirime der siler atarım. bak benım kaynanam gercekten iyi bir kadındır. buna ragmen yasadıgım sıkıntılarda bıle eşim hep benım tarafımndadır. zatn böyle olmasa ben hiç dayanamazdım hepsi aile ben sokkak kızı gibi evde duramazdım valla. kendım bakardı cocuguma

meryem fotograf dedin de aklima geldi belki hatirlarsin
esim benim her hafta olmasa da aklina estikce hamileyken fotografimi cekiyordu
degisimi gorelim hatira kalsin diye
gecen gun onlara baktim iyi ki yapmisiz dedim :)

ben de alinin studyo fotograflari olsun istiyorum

demetcim dert etcek bisey yok
ali valla resmen benim kadar yiyo ama ayda 350 gr aliyor mudur bilmiyorum
en son 8 aylikken tartilmisti o zamndan beri hic tartilmadi ama yani tipinden az cok tahmin ediyorum o da olsa olsa anca 10 kilodur daha fazla degildir gibi geliyor
yani bence yemiyor az kilo aliyorluk bir durumun yok
demek ki seninde sutun yariyor

ebru ben buı konuda çok sinirliyim eşime sankı bı daha hamıle kalackmısım gibi umursamazdı. derdım yaa al çek şunu:)
gecen gun resımlerımıze bakıyorum. alitunanın dogdugundan ıtıbaren. tab ettırıp album yapıcamda. neyse cocuk 25 gunluk olana kadar benımle 2 3 resmı var hep emzirirken.. Allahtan hastanede fotografcı gelşdıde cekti. ama ben her daim elimde makına esımle bır suru resmı var oğlumun. pofff

canim zaten emmese artik ben sinirden catlarim yani emdigi icin birazcik rahatliyorummmm
incirli sut icin sutunuzun olmasi icin kizlar ben hamileligimde oyle yaptim su ictim allaha sukur hala var birini emzirirken digeri akiyorrrrr,onceki kadar fazla olmasada.

bircancım sana yazmektan alıkoyamıyrm kendimi canım şehir falan değiştrseniz ..bu kadından nasıl kurtulbilrsin ...eltin falan yok mu dayanşma yapsanız belki daha çok güçlü hissedersin kendini ne bileyim ama eşinle açık ve net konuş tatlım..sakın o kadın için evliliğnin zedelenmesine izin verme..

bu konuda bende örnek verıyım. benım oğlum hatırlarmısınız hiç yemıyordu elle vermeye baslamıstık. o ay 700 gr almıstı.. sut çok ıcıyordu. ama çok yedıgı 1 ay ayda 100 gr almıstı. o ayda sutu az ıcmıstı. bıze sut kılo aldırıyor ben buna emınımde.. mesele kılo alması değil. güzel beslensın.yoksa ben oğluma gunde 1,5 lıtre süt içiririm. eminim o ay 800 gr kadar alır

evimizede getirip astı ve eşim sesini çıkarmadı ben bunlara bile bişiy demedi giittikten sonra söktüm aldım onuda yaktım annemlerin sobada

kıyamam canım ya Allah beterinden korusun çabucak geçsin inşallah

demetcim ben benim oğlum 29 unda tam 10 aylık olacak ..şu an ne kadar bilmiyrm ama sanırım 10 falan...bugün ne yapsam diye düşünüyrm..biraz etli mercimek.bulgurlu yemeği vardı.acaba akşama da yoğurt çorbası mı yapsam ..onu da pek sevmemşti ama en son 6-7 aylkken denettirmştim belki artık seviyodur ..yani kararsızım..evde de yemek yokb zaten onu da düşünmeliyim..((((

Uzak tutuyorum ama haftada bir görüşüyoruz ben oraya gidince resmen boğulcak gibi oluyorum başım ağrıyor sanki nefes alamıyorum o kadar zor gidiyorum yani

kızlar merhaba..
azcık geçmişe bakayım dedim anam anam ortalık yangın yeri...
bircancııım öyle mesafe koy onu koy bunu koyla olmaz git o karının ağzının rta yerine bi koy karanlık biyerde böle gözükmeden feleğini şaşırsın... bak bidaha yapıyomu denyo... hemde eve meve sokma yaa ne demek senle konuşmuyosa girmicek.. ayrıca annenlerle konuşmazsa o onun bileceği iş.. işte bu fırsatı kaçırma.. ben çocuğuma tek doğumgünü yağıcam ve buna annemde gelecek istemeyen gelmesin de geç o neymiş öle yaa.... alıp çocuk götürmeler bilmemneler... birden delirki ayağını denk alsın... öyle sindire sindire verilen tepkilerden anlıcak birine benzemiyo belliki.. çocuk doğduğunda bile senle didişmeyi bırakmadı uyuz kadın öyle hassas zamanında bile şimdimi seni düşünücek.. kocanda umarım gerçekleri bi şekilde anlar bu ne ana aşkıymış yaa... evlenene kadar yüzüne bakmazlar ana babalarının evlenincede ooff delisi olur çıkarlar ailelerinin.... of yaa.. zaten dertliyim bu konularda valla o kadını bana şuan verseler varyaaaa kamyon çarpmışa çeviririm....

canım ya insanın sinirini nasıl da bozuyrlr..insanın evliliğine nasıl yansıyo...bir anne nasıl olur da evladının mutluluğunu huzurunu istemez anlamak mümkün değil bu insanlrı..

evet anlamıyorum kendimide anlatamıyorum eşimde neymiş babamın hatırına gelceksin ömür boyu böyle gitmez falan deyip işin içinden çıkıyor ama dayanamıyorum kadın illa bişiy yapıyo laf sokuyo cevap versem belki rahatlarım bide sanki kavga etmek için söylüyor ama bir gün kavga edersem yani cevap verirsem bir daha gitmem evine. ama patlamak üzereyim en ufak bir lafında verciem cevabını sonucu umrumda bile değil

İyi ki Annem var ve çocuğuma bakıyor. yoksa o kadın bakcağına kendim bakar büyütürüm çocuğumu gerekirse aç yatarım çocuğumu hiç birşeyden mahrum bırakmam

demet kilo konusunu dert etme cnm tüm bebeler beklemede şu an
bnm oğlumda 3 aydır hiç almıyo
yok sıcak yok diş derken...sağlıklı olsunda yavrularımızzzz

İyi ki Annem var ve çocuğuma bakıyor. yoksa o kadın bakcağına kendim bakar büyütürüm çocuğumu gerekirse aç yatarım çocuğumu hiç birşeyden mahrum bırakmam

ahh annelerrrrr insanın kendi annesi bi başka
bizde kayınvalideyle mesafeliyiz ama yinede bi durum olursa
eşim hep beni savunur ama ben ilersi için ağzına laf vermemek adına lafımı söylesemde saygıda kusur etmem sonuçta eşimin annesidir bakmış büyütmüş ona hürmeten

hg .gamze canım nasılsın .su beliz nasıl..benimki sabahtan beri yeni uyudu..inan artık uyumadığı zaman bana hiç rahat yok..böyle yazmak ne mümkünn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…