evet haklısın canım ama ben bu insaları anlamıyorum ya evime geliyorsun yüzüme bakmıyorsun burnu kaf dağıında hanımın. geçen pazar eşim gidelim dedi hayır dedim gelmek istemiyorum dedim poyrazı götürdü ve geri geldiğinde poyraz yoktu çıldırdım resmen çocuk artık annemde kalcak annem bakcak dedi hayır dedim neyse bu ama almaya gitti. bende çıktım veden atladım taksiye aldım çocğu götürdüm annemlere sinir oldu bizimki ve şaşırdı ki çocuğu gidip alırsan geri eve gelme temelli git annenlere demişti baktım yarım saat sonra burnundan ateş püskürürcesine geldi annemlere ama olay oldu resmen
demetcim dert etcek bisey yok
ali valla resmen benim kadar yiyo ama ayda 350 gr aliyor mudur bilmiyorum
en son 8 aylikken tartilmisti o zamndan beri hic tartilmadi ama yani tipinden az cok tahmin ediyorum o da olsa olsa anca 10 kilodur daha fazla degildir gibi geliyor
yani bence yemiyor az kilo aliyorluk bir durumun yok
demek ki seninde sutun yariyor
Eşim anlamıyor ya. Sonsuza kadar böylemi gitçekmiş nereye kadar gitmicekmişim inanın o kadın yüzündne evliliğimiz bile bitebilir Kesin bu kadın eşime bişiyler yapıyor adam ağzını bile açmıyor ki önceden annesi korkardı ona bişiy demeye adam dışarda kuzu gibi evde kurt gibi bana karşı o kadar değişik ki. annesi evi boşaltın dedi kiraya vercem dedi daha 1 senedir oturuyoruz eşim cevap bile vermedi istemiyorum o kadının evinde de oturmak. minnet etmek istemiyorum ama kimse anlamıyor beni çok üzülüyorum kadınla görüşmeyince çok huzurluyum ama haftada bir zorla götürülüyorum gitmezsem felaket oluyor kavga oluyor huzursuzluk oluyor
selam kızlar yemekten geldim okuyayım dedim de
bircan ağzım açık okudum yazdıklarını ve üzüldüm gerçekten ya
hiç mi Allah korkusu yok anlamadım ki
Allah eşine doğru ve mantıklı düşünebilmesi için yardım etsin
erkeklerde anne denildiğinde mantık duygusu kayboluyor malesef ama sizin durumunuzda herşeyi açık açık görmesi çok kolay
yani demek istediğim herşey ortada
sen,n kuruntun falan değil
eline muska vermek ne demek yaaa
batikon sürdürdüm cnm dün saglık ocagına gösterdim dikiş atılması lazım dedi bende kız durmuyo zaten hastane uzak gidemem şimdi sar cnm sen dedim temizliyim sarıyım ozaman dedi hava almıyo die açtım şükür kapanmaya başlamış saol cnmbnm işte kaza olcagı varmış damagımıda kesmiş bide cam onu sonradan farkettim heryere sıçradı cam nazarmı ne anlamadım patlamıcak şişe çevirmemle tuz buz oldu elimde
saol canim yaaaaaaaaaa
esin suan 9500kg erdenay 79cm boyboyu uzun olacakmisssss
musyas gecmis olsun canim
bircan aman canim aman sen om kadaina dikkatet yer gok dua uzerine kurulu pozitifde yapar negativde aman uzak dur bebeginide uzak tutttttttttttttttt
sizin bebeler kac kg bu aylarda 8-10kg arasi normalmissssssss
ne corbasi yapdiniz bugun bebelereeeeeeeeeeee
saol canim yaaaaaaaaaa
esin suan 9500kg erdenay 79cm boyboyu uzun olacakmisssss
musyas gecmis olsun canim
bircan aman canim aman sen om kadaina dikkatet yer gok dua uzerine kurulu pozitifde yapar negativde aman uzak dur bebeginide uzak tutttttttttttttttt
sizin bebeler kac kg bu aylarda 8-10kg arasi normalmissssssss
ne corbasi yapdiniz bugun bebelereeeeeeeeeeee
canım ya insanın sinirini nasıl da bozuyrlr..insanın evliliğine nasıl yansıyo...bir anne nasıl olur da evladının mutluluğunu huzurunu istemez anlamak mümkün değil bu insanlrı..
bircan valla iyi dayanıyorsun ne ölüsü ölüme ne dirisi dirime der siler atarım. bak benım kaynanam gercekten iyi bir kadındır. buna ragmen yasadıgım sıkıntılarda bıle eşim hep benım tarafımndadır. zatn böyle olmasa ben hiç dayanamazdım hepsi aile ben sokkak kızı gibi evde duramazdım valla. kendım bakardı cocuguma
İyi ki Annem var ve çocuğuma bakıyor. yoksa o kadın bakcağına kendim bakar büyütürüm çocuğumu gerekirse aç yatarım çocuğumu hiç birşeyden mahrum bırakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?