2009 Eylül Anneleri

Öyle ama adam Nato kafa nato Mermer yani. Kızıyor annesine ertesi günü bişiy olmamış gibi yapıyor ben yapamam

of bu kaynananlardan herkes dertli bir ben değilim galiba belki şaşıracaksınız ama benim kaynanam melek gibi hiç karışmaz daha çok benim tarafımı tutar

Gamze ne güzel yazmışsın ya. Kadın bide Marona yani olmamış şeyleri olmuş gibi davranıyor. diyormuş ki biz her gün bilezikler yüzünden kavge ediyormuşuz ki ben bilezikleri veridm evim olucak diye bir kere konusu bile geçmemiştir evde. ama kendisi bizim bilezikler için her gün kavga ettiğimizi düşünüyormuş. ve benim bileziklerimi yapcakmış çünkü benim o evde hakkım olmasını istemiyormmuş.

canım klıma hep acık yolcular gelıyor nolur kapatın dıyorlar:) su an uyku bastırmıs durumda ama az sonra gecre:)

KIZlar bu arada dün Erzurumda sel haberleri vardı..hayatnı yitirenlere üzülmemek elde değil ama aklıma BAHar geldi...o hala erzrmda değil mi gelmedi ....

ah ah meryem bende dogum fotografcisi yuzunden cok dertliyim
son anda vazgectik cagirmadik benim de ali dogdugunda cekilmis bi duzgun fotografim yok
hepsinde gogusler fora , ne bastirabiliyorum ne gosterebiliyorum
kilo konusunda da sana katiliyorum sut icen bebekler daha cok kilo aliyor
ali emmiyor ama afedersin dana gibi yiyor ama yok almiyo
ben artik gunde 6-7 kez micmasina bagladim

gamze , tulay hosgeldiniz kizlar

filizcim bende senin gibi sanslilardanim cok sukur iyidir kayinvalidem

bircancim valla diyecek soz bulamiyorum
bence sen hic esinle arani bozma inadina iyi ol mutlu ol
onlara gittiginde neseli ol esine saril op canim manim de bu kaynana daha fazla dokunur
yoksa belli ki abla zaten aranizin bozulmasini istiyor
allah bildigi gibi yapsin

Sorma Tülay Nelerle uğraşıyorum sorma. Babası arıyor annesi arıyor eşim eve glince suratından anlıyorum etkiliyorlar

h.b ebrucum
eşin dede suç canım yaaa artık onun için sen varsın ailesi sensin,seni dinlemeli
anne baba bugün var yarın yokk tamam büyüklerimiz Allah başımızdan eksik etmesin ama bazen çok cahilce davranıolar

evet ama hak edene hak ettiği gibi davranıcaksın

ebru maşallaha aliye güzel yemek yiyo benim oğlum dün bir köftenin yarısını zor yedi bizimkide benim sütüm çok değil o yüzden mamaya düşkün eskiden güzel yerdi hasta oldu ve sıcaklşar çocukta iştah kalmadı

tülay maaşallah ğluna..ne şeker ya..paşam nasıl da kemiriyor elindekini..hemen belli ediyor diş çıkardığnı..benimki henüz kendisi duramıyor ....

Ama inanın artık ağzıyla kuş tutsa umrumda değil görmeyeyim konuşmayayım sitiyorum bu saatten sonra zaten düzelmezde kadın benim sinirlerimi yıpratıyor dediğim gibi oraya gidince resmen tansiyonum düşüyor

hg .gamze canım nasılsın .su beliz nasıl..benimki sabahtan beri yeni uyudu..inan artık uyumadığı zaman bana hiç rahat yok..böyle yazmak ne mümkünn..

iyiyim canım yaa yemeyen bi kızla mutsuzluğun doruklarındyaım off ((
sen nasılsın canım ahmet efe beyler nasıllar :)))
aman uyusunlarda azcık nefes alalım belizde uyuyo çok şükür aman....

yaa varya o bilezikler boğazına geçsin onun işallah tövbe tövbeee..
ne mal çobanı kadınmış beee başlarım bleziğine... çok bişe sölerse ben bilezik istemiyom ya ben çok taktım birazda görmemişler taksın yaparsan tak kendine de.... hayret bişi yaa.... bilezikleride getirirse al aferim adam olan evi böle yapar zaten bikaç bileziğe tenezzül etmez de bişi sanmasın kendini...

KIZlar bu arada dün Erzurumda sel haberleri vardı..hayatnı yitirenlere üzülmemek elde değil ama aklıma BAHar geldi...o hala erzrmda değil mi gelmedi ....
ya evet bende aynı şeyi düşündüm ama bi köyü filan dedi.. herhalde bişiy yoktur baharda... canım yaa Allah korusun onu ve ailesini kızın şansına bak....

evet bak tekrarlıyorum zank diye bi tepki ver feleğini şaşırsın sonra desinki haa bu deli nerde napıcak belli olmaz suyuna gideyim.. bak iki kere böle ısır bidaha yaparsa bende neyim....

eşin dede suç canım yaaa artık onun için sen varsın ailesi sensin,seni dinlemeli
anne baba bugün var yarın yokk tamam büyüklerimiz Allah başımızdan eksik etmesin ama bazen çok cahilce davranıolar

ewetttt yaa nedir kocanda bu anne baba aşkı bu minnet ne.. sorun evse çıkın gidin kiraya yaa en ucuzuda olsa azcık aş kaygısız baş hesabı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…