demet gecmiş olsun va ayrıca 2 ayda 700 gr ıyı. ne beklıyorsunkı her ay hala 1 kılo alamazlarkı.. bızde bu ay 370 gr almıstık.. oldukca ıyı dedı dr
evet haklısın canım ama ben bu insaları anlamıyorum ya evime geliyorsun yüzüme bakmıyorsun burnu kaf dağıında hanımın. geçen pazar eşim gidelim dedi hayır dedim gelmek istemiyorum dedim poyrazı götürdü ve geri geldiğinde poyraz yoktu çıldırdım resmen çocuk artık annemde kalcak annem bakcak dedi hayır dedim neyse bu ama almaya gitti. bende çıktım veden atladım taksiye aldım çocğu götürdüm annemlere sinir oldu bizimki ve şaşırdı ki çocuğu gidip alırsan geri eve gelme temelli git annenlere demişti baktım yarım saat sonra burnundan ateş püskürürcesine geldi annemlere ama olay oldu resmeniyiyiz demek adetten olmuş bircancım, idare ediyorum. defne sinirlerimi yipratıyor resmen. iştahsızlık, gece durmadan kalkmalar, bütün gün mızmız, kucak istemeler, istedigi birşeye ulaşamazsa çıglık çıglıga bagarmalar... bir sürü yeni şeyler oluyor defne tarafında anlayacagın, ben de acayip yorgunum buradaki bir çok anne gibi aslında. çok farkımız yok birbirimizden...
şimdi gelelim senin kaygana bozuntusuna. bildigim kadarıyla eşin sessiz biriydi. siz ev alınca taşınana kadar onlarla oturdunuz ve bunu onların dırdırı, eşinin de sessiz oluşu yuzunden yaptınız. aslında en en başta bunlara yüz verince zamanla bu hale geliyor ilişkiler. bir dönem 2 ay kadar ben de evime taşınana kadar bir yerde kalmam gerekmişti. ve ben annemde kaldım, yani kaldık. eşime de açık açık demiştim. ben işten geliyorum, yorgun oluyorum. annem herşeyimi yapıyor allah razı olsun. istedigim kıyafetle yatıp kalkıyorum babamdan bile çekinmeden. rahat edemem dedim ve annesine hiç gitmedik. bozulmadılar mı hem de nasıl..ama ben biraz mesafeliyimdir, oyle ben izin vermezsem çok yanaşamazlar.. yani ne yapmak lazım bilmiyorum ama boyle emirvaki durumların olmasını engelle. gelecekmiş, istemiyorum de ya da açma kapıyı. çalsın çalsın gitsin. banyodaydım dersin soran olursa. inceldigi yerden kopsun. zaten onun açısından kopmuş baksana evine gelip seninle konuşmuyor. nasıl iş bu anlamadım. sepetten birşey almış diyorsun, giderken sorsaydın keşke. hiç çekinme bence bircancım. biraz daha cadı ol. çekinsin senden. ayrıca annene de asla laf soyletme, eşin bile olsa.
bircan canimm sen o kadindan uzak durrr neymis oyaaaaaaaaaaaa:uhm::uhm::uhm:
Bircancım canım senin kayınvalideye pes diyorum bu kadar küstah üstüne bu denlide arsız eğer büyü müyü yapıcaksa zaten Allah bu mübarek 3 aylarda çarpar onu ki İnşallah çarpar...
ya anlayamıyorum bu kayınvalideleri oğullarına iyi bakılıyor yemek ütü temizlik camasır vs yapılıyor bebeklerimize çok çok iyi bakıyoruz üstelik onlar gelince kadır kıymet biliyoruz üstüne laf sokulup duruluyor valla ne istiyorlarsa bizden ...aslında asıl hata bizde en baştan biz aşırı özveride bulunduk ...canım sende artık ipleri koparmaya çalış ben en son geldiklerinde son 2 günde yaptım ve eşimden saklamadım bişeyi olduğum gibi anlattım...ama inan psikolojini anlıyorum gece olunca gözlerimi kapadığımda bu olaylar beynimde nüksedip duruyor...canım benim benim kontrol etseydin eşinin yada senin bişeyin eksikmiydi?
AMİNNNNN...
Canım ya Ben anlamıyorum bu insanları. Bizimki geçen bize geldiler 3 aydan sonra kayınvalidem ve 2 arkadaşı ki örnek bakmaya geldiklerini söylediler ama kayınvalidem konuşmuyo kayınpederim arıyor beni örnek bakmaya gelceklerini söylüyor bende örnek falan yok dedim çünkü korkuyorum kayınvalidem hacı hoca nuska büyü işlerine bayılır neysegeldiler bunlar illa balkona oturalım dediler ama kyınvalidem salona girerken kapının öününe bir poşet bıraktı ve öyle girdi sonra hayatımda ilk kez kayınvalidemin bir evde tuvalete girdiğini gördüm 4 senedir tanıyorum iyiykende girmezdi çok titiz hiç bir yerde girmez neyse girmesiyle çıkması az zaman aldı ve ne sifon sesi duydum nede el yıkama sesi ve arkadaşıyla birbirlerine bakıp panik oldular ve hemen biz gidiyoruz deyip gittiler ve banyoya bir girdim kirki sepetim açık ve kurcalanmış kesin bişiy aldı bu kadın o kadar sinirlendim ki bunlara rağman ben bişiy diyemiyorum eşim bişiy diyemiyor Allahından bulsun ve bişiyler yapıyorsa Kendine dönsün inşallah ama geceleri uyuyamıyorum kadın beni huzursuz ediyor
selam kizlar hayirli cumalar
3 gunden beri cok kotuyum erdenayda
meryem erdenayda aynisiydi gece acille goturdum orta kulak intihap baslangiciymis sende 1 dr ara istersen
ve 4 disde geliyorrrrrrrrr
beyfendi 2 ayda 700gr almisssssssssss:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sizin bebeler nasillllllllllllll bende 3 gecedir uykusuzummmmmmmmmmmmmmmmmmkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bircancim sok oldum yazdiklarini okuyunca
ne bicim insan bu ya
hadi seni sevmiyor insan kendi oglunun o minnacik masum bebegin mutlulugunu huzurunu dusunmez mi
allah cezalarini versin bu kadar kotu insanlarin cuma cuma insani konusturtuyorlar
bende tubanin dediklerine tamamen katiliyorum kestir at gelirse acma kapiyi ararlarsa evde olmicam felan de yuzsuz yaaaa
meryemcim keske artsa ya dunyanin en mutlusu olurum
simdi sagdim anca 10 cc cikti ama soyle bir durum oldu
sabah ben tam sagmayi bitirdim baska bir arkadas sut sagmaya geldi bi takti pompasi calismiyor
bende orda sicak icme suyu var onunla yikayalim benimkini kullan sonra yine yikariz nolcak dedim pompami verdim
biraz once kiz diyor ki sen bununla nasil sagdin hic cekmiyor
ben 120-130 sagarken bununla sadece 50 cc cikti.
offf ya basindan beri sut sagamammin ve dolayisiyla sutumun bu kadar azalmasinin sebebğ bu salak pompa olabiir
bu arada bizim yaş günümüz de bayramın 1. gününe geliyor, tam hafta ortası. hafta sonu yapsam kuzenin düğünü var bu defada. ben de mecburen 1 hafta oncesinde yapıcam büyük ihtimalle.. ama henüz nasıl birşey yapacagıma karar vermedim ama sadece aile arasında ve en yakın arkadaşlarımızın olacagı bir dogum gunu olmalı yoksa eve sıgdıramam..
selam kızlar nasılsınız ben dün elimi kestim kızımın meyve püresi şişesi elimde patladı kapagını açarken iki dikişlik yer açıldı ama kızımı bırakıp hastaneye gidemedim bekliyom kapanmasını kanıyo arada zeynebtede çok huy değişti herkese bagırıyo cazgır bir kızo ldu çıktı milletin saçını başını yoluyo minüsübte zor oturtuyom yerinedurmuyo hiperaktif çok yoruyo beni sizinkilerde böylemi
canım birden dalmış gibi oluyrum ama topikten çıkarken okumuştum konuşmdğnızı yazayım dedim oğlan rahat vermedi şimdi de görünce dayanamadım...Allah sabır versin tatlım gerçekten sen uzak dur ondan ne o öyle ...ne hocası ..sen onun evladısın insan olan evladına böyle mi yapar yaa...
kıyamam canım ya çok geçmiş olsun ama dikkat et mikrop kalmasın batikon falan sür yada oksijenli su
demetcim, ortalama 350 gr alırlarsa artık bu aylar için gayet iyi hiç uzulme sen maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?