valla misafirin her türüne tiltim anacım :)))))
buraya girip kabul görmeyen tipler aşşalarda dolaşıyo yemezleeeeeeeeeeeerrr yutmazlaaaaaaaaaaaarr :))))))
aaa kızlar ben size bu hafta sonu misafirim olduunu sölemişmiydiiim ama şükürki bu sefer gendi arkadaşım geliyo :))))))))))))))
evet canım kaydolmadan mesaj yazmadan okuyo burayı.....
gamzeee bundan gayrı 2 kez düşün 1 kez yaz bebemmm :)))))))
demetçim ben ayaktayken bırakınca gidiyooo bayağı bayağı ama
kendi kendine yürümüşlüğü yok daha sıpamın
vakti saati var belli ki...
erdenay da durumlar ne?
Ali efe 4 diş birden patlatmıs yada 3 emın değilim bak sımdısonra ustune bogaz ve klulak enfeksıyonu gecırdı kuzu. Hastalık dun ıtıbarı ıle bahara gecmıs
evet tülaycım, 9 aylıkken 3,4 adım atıyodu, şimdi yürüyo artık, 20 adım falan atıyo, gidiyo heryere... ama tabi mükemmel değil... dengesi yitiyo arada.
gamzeee bundan gayrı 2 kez düşün 1 kez yaz bebemmm :)))))))
demetçim ben ayaktayken bırakınca gidiyooo bayağı bayağı ama
kendi kendine yürümüşlüğü yok daha sıpamın
vakti saati var belli ki...
erdenay da durumlar ne?
neden öle dedin kız anlayamadım şuan restart yapıyo hafızamdaa söle bakem :)))))))))
şuan evlerine gittiler ağustos sonu geliceklermiş ...ağzı laf dolu kadının her söylediğine cevap veriyorum artık tırsak gelinlikten çıktm ve emin ol psikolojin rahatlıyor ben her gece heran söylediklerini düşünüp duruyordum artık aklımda ne varsa söylüyorum ama onun diliyle değil makul bir şekilde daha da sinir oldu haliyle...o evet diyorsa ben hayır demeye başladım ve hayır olmak durumunda yoksa sert cıkıyorum ...artık laflarını ölçülü söylüyo arada kaydırıyor ama artık eskisi kadar değil aslında 53 yıllık bir insanı deiştermek imkansız ama sözlerinin nasıl can acıttığını farketmesi gerek.ve kayınvalidenin o cümlelerini bir şekilde eşinin duymasını sağla..yeni sezon agustos bakalım haberdar ederim...
gamzem iyiki varsın, seni seviyom :)
evet tülaycım, 9 aylıkken 3,4 adım atıyodu, şimdi yürüyo artık, 20 adım falan atıyo, gidiyo heryere... ama tabi mükemmel değil... dengesi yitiyo arada.
çocukları yok... zaten ortada neden de yok, ama saçma ufak tefek şeyler söylüyo.... iki yıldır evlilerdi... çok üzülüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?