2009 Eylül Anneleri

bakici sebebiyle kizlar
1-2 falsosu olmustu ama dun bizim hakkimizda birine kotu kotu konustugunu ogrendik meger abla bizde mutsuzmus bize borcu olmasa 1 dakika durmazmis.

ee yenisinin farkli olacagini garanti edemeyecegime gore kendim bakarim diye dusundum

hadi yaaa
bu tip şeyler çok rastlanılan şeyler aslında şaşırmamak lazım daa
ben sadece aliş için üzüldüm
ilknur ablasını çok seviyo diyodun ya
hayırlısı olsun ebru

evet ilknur ablasini cok seviyor ilknur ablasi da onu cok seviyor buna suphe yok ama bizi sevmiyor
biz de artik onu sevmiyoruz dolayisiyla saglikli birsey olmayacak
bilmiyorum sicagi sicagina oldugu icin mi boyle dusunuyorum ama su anki hislerim boyle hayirlisi olsun

eylul senin kizina kim bakiyordu

evet dediğin gibi hiç sağlıklı olmaz bu şekilde
aliyi ne kadar severse sevsin sizin için hoş olmayan şeyler düşünüyorsa herşeyiniz batar ona
Allah korusun Alişe yansıtır ilerde
benim kızıma annem bakıyor
aslında şu anda işsiz olan ablam, okulu tatilde olan kız kardeşim, askere gitmek üzere olan erkek kardeşim ve anneme çok yakına taşınan kuzenim cümbür cemaat bakıyorlar :)
benim derdim edanın bakılması değil
yani tabi kendim yetiştirmek isterim de
benim derdim işyerindeki mutsuzluğum
hayırlısı bizim için de sizin için de
ama kendin de söyledin ya sıcağı sıcağına böyle düşünüyor olabilirsin
bence bi iki gün sakinleşip etraflıca düşünüp karar ver

ayy ebru bi de aklıma geldi
siz ondan evle ilgili işler falan da yapmasını istemeye çekiniyodunuz
buna rağmen memnunsuz ha?
ne kadar sinir bozucu

kizlar su an itibariyle isten ayrilip aliye kendim bakmaya karar verdim
allah sonumuzu hayir etsin
insallah gecinebiliriz

hayirdir canim ne oldu yaaaaaa
herseyin hayirlisi olsun canim
ali icinde senin icinde yeni baslangic olur ama senin bakiscin yok muyduuuuuu

merhaba kızlar
hala tatıldeyız gıremıoyorum herkes ıyıdır umarım
hepınızı cok ozledım

selam canim walla bebeilr hasta anneler sabir törpüsü olduuuuuuuuuuuuu
tatillin tadini cikarrrrrrrrrrrrrr

evet eylul ya hic is yapmiyor yemek yapmiyor sadece aliye bakiyor
allinin gunduz uyudugu vakitte abla gazete okuyor kahve iciyor

aa hakkini yemiiim haftada 1 gun salon mutfak ve alinin odasini supuruyor

hafta sonu izinli
aksam 6 da cikiyor ve 1200 maas aliyor

kızlar bende bebek bakcam bulursam eger çerkezköyde kızım çok yalnız kalıyor ve beni artık hiç yormuyor bir bebege daha bakabilcegimi düşündüm hemde beraber oyunlar oynarız dedim evde inşallah buralarda bir bebek bulurum ev almak istiyoz bunun içinde benimde destek olmam şart

bu arada..ctesi bir prof a gittik..bebek odasının maksimum 24 derece olması gerektiğini söyledi..
bizim oğlan gecede 6 kere kalkıyordu..
2 gecedir klima çalıştırıyoruz deli gibi..
ve sadece 2 kere uyanıyor

ebrucum hayırlısı canım
ama çok üzüldüm ilknur hn.nasıl sizden memnun olmaz seni tanıyoruz insanları kırmamaya nasıl özen gösterdigini eşinde senden farklı değildir eminim bide aldıgı o kadar paraya yazık valla yaptıgı ((

ooohhhh suyundan da
o ne ya
canım bence sizin için hayırlı bile olucak onun işten ayrılması
insanlar o paraya ne şartlarda çalışıyor ya
benim işsin dediğim ablam uluslar arası ilişkiler mezunu ve o paraya iş bulsa atlicak o derece yani

sizin için bi tecrübe olmuş diye düşün bi dahakinde ( bakıcı düşünürseniz yani) daha net tavrını koyarsın yapması gerekenleri sayarsın

valla ebrucum biz ablama pahalı diyorduk 900 tl verıyor.gercekten üni mezuınu insallah esek gibi çalışıp alıyor bu parayı..

haklisiniz kizlar
gulcancim saol canim soylediklerin icin ama bak sende gercek yuzumu ogren bi iyiyim bi kotuyum abla oyle diyor benim icin

:teselli: canım yaaa
nasıl da içine oturtan laflar etmiş
tabi ki burda herkes birbirini çok iyi tanıyamaz,
hepimizin birbirimiz hakkında fikirleri var ama tam anlamıyla tanımamız imkansız bu ortamda ( birebir buluşmalara katılmadığım için o konuda bişi sölüyemicem)
ama ebru ya senin yüzüne bakınca bile anlaşılıyo
kötü olmak senin yüzüne bile yakışmıyor
bu benim kendi fikrim tabi de resimlerinden gördüğüm ve yazdıklarından tanıdığım kadarıyla sesini bile yükseltebnilen bir tip değilsin ( yorumlarımı mazur gör olur mu )
bence hiiçç takılma onun sölediklerine
o böyle alışmış demek ki
aklı başında insan olsa gelir yüzüne söler

eylul valla bu stresten sinirden harab olmus bunyeme spa masaji gibi geldi sozlerin :)
cok tesekkur ederim

insanin kendi hakkinda kotu konusulmasini bir teyp kaydindan birebir dinlemesi o kadar kotu bisey ki
neyse her iste bir hayir vardir di mi
kismet iste esimin evde olmadigi ilk gun bunlari ogrendik.
aliye iyi bakti hic olmazsa ondan suphem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…