2009 Eylül Anneleri

neyse sizi de efkarlandirmayayim baska konuya geceyim :)

kilo verenler var aramizda goruyorum ki masallah masallah diyorum da niye ben veremiyorum poooof
niye boole bitmek tukenmek bilmeyen bir yeme istahim var

ebrucum durumuna sölenicek söz yok bi kaç arkadaşımdan da bakıcı hakkında bi kaç bişi duydum zor yani bakıcı işi heleki tanımadığın biri olunca hani annanler babanneler neysede ne diyim tatlım hakkınızda hayırlısı olsun ama ben de eylülün sölediklerine katılıyorum insanın kalbi yüzüne yansır sen melek gibisin :)))))

ebru eylül ün yorumlarına katılıyorum öle olmasa bile insanın iyi zamanı oluyo kötü zamanı oluyo sanki babasının hayrına bakıyo alişe
zeynep hg

kilo demeyin bana şimdi eminim bana kızıcanız sen delimisin diye de ama bu aralar aşırı zayıfladım gören şaşırıyo zombiye dönmüşüm kendimi toparlamam lazım ama bu tempoda zor (

ayy kizlar kizardim vallaha :) simarttiniz beni arkadaslar
hislerimiz karsilikli zaten oyle olmasa burda isimiz ne degil mi :)

kizlar meryemi ayri tutuyorum farkettiniz mi bilmem zayiflayan arkadaslar hep bebelerine kendi bakanlar
bi anda yuzum aydinlandi :)

ebru meryemi koyduğun o ayrı yere al zeynebi de koy
hayret bişi yaa
zaten zayıf olan arkadaşlara zayıflamayı yasaklamak lazım
zaten kıskanıyoruz bi de iyice delirtmeyin bize
diyerek sözlerimi burada noktalıyorum :)
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar herkese
gideyim de minnoşumun uçuklu uff unu öpeyim geçsin :)
yarın görüşürüz

ebru ya senin hakketen öle çok fazlalıgın yok takılma bence boyun 175 falandı galiba boya göre kilo çok değil 3-5kg verirsin bişekılde dert ettiğine degmez

zeynep görüdm şeker telsiz içinde bilgim yok yorum yapmadım benımkı başka marka

ebru bunye işte yaa ama ben hep zayıftım ondan yanı. düşün evlendım 47,5 kılo oldum bı kaç ay sonra msn e bıle 47.5 yazdım o kadar sevbınmıstım:)
bende hepinizi öpüyorum gidiyorum. ebrucum umarım en doğru kararı alırsınız

zeynepcim bende arceligin telsizini bilmiyorum
biz weewell kullaniyoruz memnunuzsimdi bizim markayi ararken internette direk arcelik telsizim 6 ayda bozuldu diye bir sikayet gordum canim bilgine

zeynep goksenin odasindaki telsizin onunde hicbir sey yok di mi kontrol et istersen
bizimki de dit dit uyari veriyordu baktim bebe yagi telsizğin onunde kalmis sinyal alamiyor cekince gecti simdi surekli dikkat ediyorum

bende meryem gibi önceden de zayıftım ilk evlendiğim zamanlarda ben 48 kilo filandım şimdide 50 kiloyum ama sorun şu vucudum bu tempoda halsiz kalıyo ve yorgun hissediyorum kendimi dr gididcem vitemin takviyesi için ayrıca sürekli belim ağrıyo et sıkışması var demişti dr um dikkat et dedi ama nasıl olucak (

ya zaten çok pahalı bişi değil eşime zorla aldırmıştım oda şimdi yenisini alıyım diyo alıştı tabi telsize hangi marka kullnaıyosunuz siz ??

ebrucum dediğin gibi baktım önceden de olmuştu geçmişti şimdiki problem farklı ( ayrıca bide parazit başka insanların sesleri geliyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…