2009 Eylül Anneleri

selam kızlar,

günlerdir sıkıntıdan artık bu sabah koca bir uçukla uyandım (

geçmişe biraz baktım..

gülcancım,
benim rahmimde de 3-4 yıl önce yara vardı yaktırdım ama oyle pek canını acıtan birşey degil bence korkma ve ihmal etme de git dr.a

eylülcüm, size de geçmiş olsun. ben de uçukladım, defneye çok dikkat etmem lazım.

bircancım, bence araba daha güzel. bende düşünüyorum almayı.

gülaycım,
abinler için hayırlısı. rüzgar için kolaylıklar. ben de defne yemeyince çok sinirleniyorum. eşime sarıyorum. off nereye kadar boyle ya sabır yani, diyecek başka birşey bulamıyorum..

ebrucum, hakkınızda hayırlısı olsun. insan gelirine göre harcıyor tatlım, bu yuzden bence sıkıntı yapmayın.

ebrucum, ilerleyen sayfalarda biraz daha okudum da..yani sen bakıcı deme o kadına bence pek.. siz ona bakıyormuşsunuz neydeyse..

aaaaaa canım hayırlısı ne ise o olsun ama 1200 de çok yani buna rağmen mutsuzsa sorunlu demekki bizim burda abla baktırıyor ikizlere bide 500 tl ye

zeynepcim hoşbuldum canım

biz de telsiz weewell var memnunuz canım.. bu arada çok zayıflamışsın. günlük one & day vitamin alsan takviye olur. boyunda var. daha fazla verme canım.

çıkmadan bir de tarif vereyim size.
belki bilen, yapan vardır ama ben ilk kez bu şekilde yaptım. çok da güzel oldu....

KABAK YEMEĞİ
tarif gülriz sururi'nin yeni kitabından... 3 soğanı yarım ay şeklinde doğrayıp geniş bir tencerenin dibine diziyorsunuz. sonra 2 büyük domatesi dilimleyip soğanların üzerine yerleştiriyor, en üste de ortadan ikiye bölünüp 2 parmak kalınlığında kestiğiniz 1 kg kabağı koyuyorsunuz. üzerlerine, tuz, 8 diş sarımsak ve zeytinyağı döküp orta ateşte hiç su eklemeden pişiriyorsunuz. servis yaparken üzerine bol dereotu serpmeyi unutmayın. AFİYET OLSUN :))

bende gidiyim gökşeni yıkayım tuvaleti banyoyu yıkayayım etrafa bi daha çeki düzen veriyim yemeğimi yapıyım ardından birde duş alıyım anca akşam olur hadi hoşçakalın :))))

günaydın akşam ben kapatmışım sabah yine ben açtım kuşum uyuyo ama ne uymak yüzükoyun döne döne bütün yatakta yine bizim yatağa düştü kendi yatağından aradaki seti çeker çekmez hop kafamıza :))yatakları birleştirdik böyle oldu

herkese günaydıınnn...
bu deli kız sabahın 6sında kalktı ota poka ağlıyo vallaha billaha deliricem..
babasıda ahkam kese kese işe gitti dahada sinir etti beni...
bir ev dolusu uyuzlar yaa oof offf...
depresif başladım güne yine valla billa nasıl geçiricem merak ediyorum kalan saatleri ((

gamze vallahi uçlarda yaşıyosun bir okuyorum pür neşe bir bakıyorum katliam yapıcam diyosun bebişler sıcaktan tozuttular beynimiz kaynadı onlarda şaşırdılar ne yapıcaklarını misafirlerin mi?var yine yoksa

ya işte boşver deyip arkama atarsam mutluyum atamazsam böyle oluyo.. istemediğim halde eşimin çağırdığı insanların gelip gitmeleri, maddi manevi sıkıntılar, eşimin gereksiz tafra ve çıkışları, beni bunaltması, devamlı çocuk konusunda bilmişlik yapması,hiçbir sosyal hayatımın olmaması filan gibi sıkıntılarım var.. asında hep bu uçtayım ama bazen unutmak istiyorum deliliğe vuruyorum bazende bugünkü gibi arkama atmayı başaramıyorum... çocuk filan neysede evlilik gerçekten zor......:1ninca:

günaydın kızlar, çıldırmak üzereyim rüzgar yemiyor...

bu arada benim kilo alamyan kızım 76 cm olmuş, 1,5 ayda 6-7 cm arası uzamış.... ama hala yimiyo , yimiyo....

ebru çok üzüldüm ya, sana böyle diyen bi bakıcıyı ben nankörlükle suçlarım, aliş kendi uyuyan yemekte sıkıntı yaratmayan bir bebek, daha ne istiyor Allahından... yemek derdi yok, temizlik derdi yok... siz zaten şeker gibi insanlarsınız. bence işten ayrılma ama başka bakıcılarla da görüş derim, sizin oralarda ücretlernasıl bilmiyorum ama yüksek demiştin bakıcıücretleri... ama ne yalan söyleyeyim benim arkamdan konuşan biriyle ben artık huzurlu olamazdım.... hayırlısı olsun inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…