günaydın kızlar, çıldırmak üzereyim rüzgar yemiyor...
bu arada benim kilo alamyan kızım 76 cm olmuş, 1,5 ayda 6-7 cm arası uzamış.... ama hala yimiyo , yimiyo....
ebru çok üzüldüm ya, sana böyle diyen bi bakıcıyı ben nankörlükle suçlarım, aliş kendi uyuyan yemekte sıkıntı yaratmayan bir bebek, daha ne istiyor Allahından... yemek derdi yok, temizlik derdi yok... siz zaten şeker gibi insanlarsınız. bence işten ayrılma ama başka bakıcılarla da görüş derim, sizin oralarda ücretlernasıl bilmiyorum ama yüksek demiştin bakıcıücretleri... ama ne yalan söyleyeyim benim arkamdan konuşan biriyle ben artık huzurlu olamazdım.... hayırlısı olsun inşallah canım.
meryemcim dişten diyemem çünkü hiç mızmızlığı yok, günde 5 saat uyuyor güzdüzleri toplam, neredeyse asla ağlamıyor maşallah, sadece yemek görmesin yeter.... ya bazen oturup ağlamak istiyorum, 76 cm ve 8300 gram.... kafası anası gibi büyükte en azından çok zayıf durmuyor, ama üzülüyorum....
ya işte boşver deyip arkama atarsam mutluyum atamazsam böyle oluyo.. istemediğim halde eşimin çağırdığı insanların gelip gitmeleri, maddi manevi sıkıntılar, eşimin gereksiz tafra ve çıkışları, beni bunaltması, devamlı çocuk konusunda bilmişlik yapması,hiçbir sosyal hayatımın olmaması filan gibi sıkıntılarım var.. asında hep bu uçtayım ama bazen unutmak istiyorum deliliğe vuruyorum bazende bugünkü gibi arkama atmayı başaramıyorum... çocuk filan neysede evlilik gerçekten zor......:1ninca:
burcucum sağol ama çok üzülüyorum eşime çatıyorum sürekli, ama dünden beri bu huyumdan vazgeçmek içim elimden geleni yapıyorum... rüzgar benden hala 600 cc emiyordur, ama onun dışında pek bişey yediği yok.... annem artık helak oluyor.
meryemcim havuç suyu içiyor akşamları 1 bardak, dil peyniri yiyor, erik yiyor, balık yaptığımızda kesin yiyor. ama hergün aynı şeyler verememki, çorba asla yemiyor, çünkü benden asla kaşık almıyor, balığıda hergün yapamıyorum, 2,3 günde 1 veriyoruz, annem artık gün içinde ne zorla yedirdiyse yemiş oluyor.
gamzecim bunca sıkıntı içinde evliliğine ve eşine tutkunsun benim şimdiye kadar bildiğim tek şey o.... sofralarında eminim kuş sütü eksik oluyordur, belizle ilgilenirken evin de dört dörtlüktür eminim.... sen bunca sorunun içinde mükemmel olmayı başarırken abim gelinimizin yaptığı yemeğe eline sağlık demediği için ve bu tür eften püften sebepler için boşanmaya kalkıyor. sen gerçekten güçlü bir kadınsın tatlım, helal olsun sana.
gülay maşallah ruzgara çok guzel uzamıs.. normalde yemeyen çocuk olmadıgı içn bence bır sıkıntısı varda yemıyor ruzgar yoksa annesını üzecek kız değildir o:)
gamzecım her evde var bu tür dertler ama tabı hiç birimizde senın kadar misafir yuok:) buda halıyle senı sıkıntıya düşürüyor.. umarım kısa surede toparlarsın canım benım
Haklısın tatlım Evlilik çok zor. Kıyamam ya sana.
Allah Allah sabrınıda veriyor inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?