2009 Eylül Anneleri

gamzecim bunca sıkıntı içinde evliliğine ve eşine tutkunsun benim şimdiye kadar bildiğim tek şey o.... sofralarında eminim kuş sütü eksik oluyordur, belizle ilgilenirken evin de dört dörtlüktür eminim.... sen bunca sorunun içinde mükemmel olmayı başarırken abim gelinimizin yaptığı yemeğe eline sağlık demediği için ve bu tür eften püften sebepler için boşanmaya kalkıyor. sen gerçekten güçlü bir kadınsın tatlım, helal olsun sana.

gülay maşallah ruzgara çok guzel uzamıs.. normalde yemeyen çocuk olmadıgı içn bence bır sıkıntısı varda yemıyor ruzgar yoksa annesını üzecek kız değildir o:)
gamzecım her evde var bu tür dertler ama tabı hiç birimizde senın kadar misafir yuok:) buda halıyle senı sıkıntıya düşürüyor.. umarım kısa surede toparlarsın canım benım

meryemcim dişten diyemem çünkü hiç mızmızlığı yok, günde 5 saat uyuyor güzdüzleri toplam, neredeyse asla ağlamıyor maşallah, sadece yemek görmesin yeter.... ya bazen oturup ağlamak istiyorum, 76 cm ve 8300 gram.... kafası anası gibi büyükte en azından çok zayıf durmuyor, ama üzülüyorum....

yemio diye uzulme benim yigenimin gunde yedigi 300 cc sut eger sansliysaki 1 kase corba bide 1 tane danone yogurt yemin ediorum baska bisey yemio simdi 1,5 yasinda
annesi kafayi yiyoo
bak ruzgar tum ihtiyacini almiski boyu bu kadar atmis merak etme bence

bence ruzgar gelecegin mankenlerinden olacakk :))

Haklısın tatlım Evlilik çok zor. Kıyamam ya sana.
Allah Allah sabrınıda veriyor inan.

burcucum sağol ama çok üzülüyorum eşime çatıyorum sürekli, ama dünden beri bu huyumdan vazgeçmek içim elimden geleni yapıyorum... rüzgar benden hala 600 cc emiyordur, ama onun dışında pek bişey yediği yok.... annem artık helak oluyor.

sütle aclıgını dındırıyor demek canım. meyva falan sevıyormu??

meryemcim havuç suyu içiyor akşamları 1 bardak, dil peyniri yiyor, erik yiyor, balık yaptığımızda kesin yiyor. ama hergün aynı şeyler verememki, çorba asla yemiyor, çünkü benden asla kaşık almıyor, balığıda hergün yapamıyorum, 2,3 günde 1 veriyoruz, annem artık gün içinde ne zorla yedirdiyse yemiş oluyor.

günaydın kızlar,

gülaycım defne de geçen ay 76 cm di ama bizim yaklaşık 2 cm uzaya uzaya boyle oldu ve ne zaman o ay iyi kilo alsa daha iyi uzadı. yani bu da onun beslenmesinin iyi oldugunu gosteriyormus, dr.umuz soylemisti. rüzgarın boyu uzun oldugu için daha da zayıf duryordur ama bence çok zayıf degil. inan bak defne de yemiyor. ben de napıcam hiç bilmiyorum ama yapacak hiç bişi yok. bu arada sen protifar ve fantomalta başlamıştın. onları ne kadar kullandın? faydası olmadımı?

gülay benımkı yemese mesela mutlaka meyva yıyor. hemen hepsını sevıyor meyva ıle beslıyorum.. ne sanslıkı hala 600 cc kadar anne sütü içebilior

oyy oy
biz varya defneye balık yedirebilmek için takla atıyoruz..
meyve suyu desen hiç içmiyor. meyve de hergün yemiyor.
çorbadan nefret ediyor, aglıyor çok. ama her türlüsünü istemiyor.
yogurt severdik onu da sevmiyoruz artık.
beni zaten emmiyor, gece mama içiriyorum uykusunda 2 kez toplam 240 cc.
bu aralar en kolay kahvaltıyı yediriyorum. kolay dediysem suyla, oyunla falan.
yani sen düşün gülaycım..

aslinda anliorum seni bende her yemekte kavga halindeyim iki kasik sokarsam kar diyorum benim esim cok sinirlenio beren yemeyince hatta evi terk ettigi oluyo sonrada kavga edioruzz bu kiz niiye yemio diye
dr ve internet yemiosa zorlamayin ilerde yemekten sogutursunuz diyo ama ittelemedende olmuyo

gamzem, üzme tatlı canını ya... hepsi düzelecek. hakaten bizde de zaman zaman oluyor bu sıkıntılar ama takmamaya çalışıyorum. bu ara bende defneye sıkıldıkça oğuza sardım. dogru degil ama insanın sanırım nazı kime geçiyorsa ona tavır yapıyor.

tubacım protifar ve fontamalt neredeyse bitmek üzere, ama 100 gram aldık... ne yapsam acaba ya, doktor artık almaz dedi rüzgar çok hareketli, bir de yürümeye başaldığı için kilo almasını bekleme dedi.. çok ilginç tubacım biz de işe yaramadı ve kilo almadığı halde boyu uzuyor... evet balığı yiyor, havuç suyuna bayılıyor... ama başka bişey yok....

meryemcim kesinlikle sütümle aç kalmıyor ama sütü de kesmek istemiyorum. ama okuduğum kitapta geceleri emzirmeyin diyor, ek gıdaları iyi alması için gereklimiş, çünkü anne sütünü rahat aldığı için anne sütüyle doyurulacağını bliyorlarmış yemezlerse bile....

of ya Allah kimsenin başına iştahsız çocuk vermesin.

bizimde kesin dedigimiz yumurta vardi artik o da yok bi yogurt kaldi
oyle balik filan ruyamda bile yedirmiyorum yanii:))
balik yagi istah aciyomus dr yigenime vermisti

gülayım sağol canım benim nasılda moral veriyorsun ama işte sorunda bu.. çok verdikçe daha çok istenmesi.. fazladan verdiklerinin artık görev görülmesi... biraz konuştuk özür diledi düzelticem dedi ama bakalım.... gözlerini belertmeden kaç saat durabilecek bekleyip görücez :)))
ama abinin olayına yuh diyorum insanlar nasıllar ben nasılım vallaha sabahtan beri halime ağlıyorum.... gelininiz afedersinde olayın dışkısını çıkarmış yaa.... geçinmeye gönlü yok derler ya o hesap... Allah abinin hakkında hayırlısını versin.. böyle biriyle geçim eminim çok zordur....
Allah herkesin yardımcısı olsun geçimiyle evliliğiyle çocuğuyla ailesiyle yani herşeyiyle hayat gerçekten çok çetin bir mücadele....

saol canım yaa sağol umuyorum düzelicek.. inanın yazın gelmesi fobim oldu yaa... ki en sevdiğim mevsimdir....

Haklısın tatlım Evlilik çok zor. Kıyamam ya sana.
Allah Allah sabrınıda veriyor inan.

evet gerçekten öyle.. yoksa parayla çekilcek dert değil yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…