burcu ınan oluyor. benım oğlumun tek kasık yemeden dokulen yemeklerı okdasr çokki
Gamze Allah kullarina kaldirabilecegi kadar yuk verirmis demekki seni cokk gucllu yaratmis
eşim benim gibi stres yapmıyor, yemiyorsa hemen başka birşey deneyelim diyor, o kadar anlayışlı ve yumuşak dilli ki, ama ben yedirecem diye ısrar ediyorum sonra birbirimize giriyoruz, daha doğrusu ben ona giriyorum. o da bana çatmayım diye hemen odadan uzaklaşıyor ve asla cevap vermiyor sinirim geçene kadar. hergün kzı içsin diye havuç suyunu sıkıp hazırlıyor, balık diyoruz hemen pişiriyor, herşeyine koşturuyor ama ben sinirimi ondan alıyorum. bu yüzden sinirim geçince bu sfere kendimi hiç affetmiyorum.
burcucum kesinlikle üzmemen lazım çünkü yakında oda beni boşayacak sanırım, adama bağırıp çağırıyorum gıkı çıkmıyor. halbuki benim çenemi çekmek zorunda değil kesinlikle. sonuçta onun da kızı o da üzülüyor ve elinden geleni yapıyor....
hakkımızda hayırlısı olsun ya, bi gün yemediğinde cinnet geçircem diye korkmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?