2009 Eylül Anneleri

Valla tuba hoşuma gitmeyen bişeyler duydugumdan mılletten bıdı bıdı duymaktansa kendımı perişan ettim

ayy meryem bıdı bıdı dedin de....
eda 3 gündür hiç durmadan bıdıbıdı diyor
beyynimizi yedi bıdıbıdbıdıbıdıbıdıbıdıbıdı kaydirigubbakcemile3

güğlcan sen varsın diye susulurmu hiç canım benim.. ben sğt sağıyordum..
eylul valla Allah sabır versın susmak bilkmezde:)

hiiiçç susmadan devam ediyor
ben taklidini yaptığımda durup yüzüme uzun uzun bakıyor sonra daha yüksek sesle bıdıbıdı ya devam :)

gulcancim bende sut sagiyordum yeni geldim sekerim
sut sagma arkadasim cuma isten ayriliyor cok mutsuzum onunla vakit geciyordu muhabbet ediyorduk ne guzel

eylul bak kiz cocugu iste simdiden dirdira baslamis

Bak şimdi acıdım eşine:) benımkı boşuna oğlum olsun demiyormus. öngörülü adam yaa:) bı yandan ben bı yandan kızım mahvolurdu:)

:) evet meryem seninki epey öngörülüymüş gerçekten
ben de erkek bebek seven bi insandım aslında
kızların bu dili cimcimeliği korkutuyor insanı :)

merhaba kızlar..nasılsınız??biz uykusuzuz ahmetefe şimdi uyuyr gerçi ben uyur gezerim..koyu bir kahve içtim şimdi..dün de baktım ama yazamadan çıkmak zornda kaldım..artık oğlum uyumaynca bana rahat yoook...

Eylul madem dıyttesın al bol bol meyva ye.. Neden bu saatte bu konu acılıyor hep:)

galiba tam direncimizin kırılma noktası bu saat
hem meyve iyi hoş da doyurmuyor ki
tabi sana sölemesi kolay
ben de gençken yerdim yerdim kilo almazdım
hatta kilo almak için gece makarnalar yediğimi bilirim
nasıl oldu da böyle oldu anlamadım
şaka bi yana kilo alamamak daha beter bişey biliyorum ( ama sen iyi durumdasın bu senin için geçerli değil )

dün eylülcüm bebeğinde uçuk çıktğnı okudum.dr.a götürmüşzsünüz tatlım şimdi nasıl..dr.ilaç merhem falan verdi mi...

eylul benim artık alamamak derdım olmaktan cıktı. ben gece 2 de kalkar buzlukta annemın hazırladıgı mantıları yapar yerdım. öyle yatardım:) serumlar iğneler oyy oyy ama çok çirkindim yaa o kadar zayıflık çok klötü

Ebrucum dün bakıcı prblemini okudum canım ama dedimya fırsatım olmadı yazamadım...sen bilirsin tabi ama bence işten ayrlma..işin maddi boyutu biryana ..çoçuk dışında başka bir meşguliyet insanı kendine getiriyr..bak ben edbyt öğrtmnym..ama çalışmyrm..ücretsiz izndym.hatta eşim 2 gün önce önümzdeki seneyi de izinde geçirmemi olmazsa hepten istifa et dedi..ben bu işi çalışmayı fazla sevmedğmden seçmştim boş vaktim çok olsun diye..normalde sayısal öğrencisiyken sırf bu sebeple sözel okudum..ailem inşaatçi ve hukukçu..ama çalışmyı istemeyen ben evde çook sıkıldım..meğer arkadaş ortamı benim nefesimmiş...işin bir sosyal boyutu var yani..

dün eylülcüm bebeğinde uçuk çıktğnı okudum.dr.a götürmüşzsünüz tatlım şimdi nasıl..dr.ilaç merhem falan verdi mi...

esin aynı hala
hatta biraz daha arttı
dr a götürdük cuma tekrar kontrolü var ama elini bandajlı tutmakta çok zorlanıyouz
merhemlerle pansumanını yapıyoruz bakalım
bugün araştırdım biraz
1 yaşından beri uçukla uğraşan biri ( uçuk gözünde çıkmış) %70 görme kaybı yaşadığını ve hep tekrarladığını yazmış
fena moralim bozuldu
annemi aradım hemen bağırsada bandajını söktürtmeyin dedim
Allah korusun uykusu gelince gözünü ovuşturur falan

evet benim de suratım hortlak gibi olurdu kıyafetler askıda bile bendekinden daha güzel dururdu
göbek içe göçük iki leğen kemiği çıkmış
dediğin gibi çok zayıflık gerçekten iyi değil
şimdi şikayet ediyorum ama en azından yemezsem zayıflarım bunu biliyorum
zayıfken ne yapsam kilo alamıyodum vitaminler balık yağları ıyyyy
dur bi sayende ben de şükredeyim ( kilolarıma şükreder gibi oldum sanki )

burda bakıcıya zaten 750-800 vericeğim muhtemelen..ama bırakamıyrm işte..ne yapacağmı bilmiyrm..eylül ayı da iyice yaklşıyr..karar vermem lazım

eylülcüm çok geçmiş olsun canım..uçuk neresinde çıkmıştı hatrlyamadm...zaten şu kötü örnek haberleri yok mu insanı tedirgin ediyr.inşallah tez vakitte geçer ve bir daha da tekrarlamaz canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…