eylülcüm çok geçmiş olsun canım..uçuk neresinde çıkmıştı hatrlyamadm...zaten şu kötü örnek haberleri yok mu insanı tedirgin ediyr.inşallah tez vakitte geçer ve bir daha da tekrarlamaz canım benim..
eylül nassıl yapıyrsun canım bebek bisküvisini...
hg özlem..uzun zamandır seninle denkleşmedik adını umarım yanlış hatırlmıyrumdr..eğer yanlış ise affola..tarifin için sağol canım inan çok işime yarıyacak..hem de kolay bir tarif tekrar teşekkür..tatlım bu soya lesitini ki şuanda yediğim tuzlu çubuk krkrde de var nerde nezaman dydğmu bilmiyrm ama zararlı oldğnu dymştum.belki de eşim araştrmştr bilmiyrm.çünkü tam bir organik ürün manyağı..evdeki pirinç.çay.yumurta kışınki domates elma vs.son yıllarda sanırım bu tüm toplum olarak pinpirikliğmz..bu konuda artan haberler bizi ister istemez bu hale getrdi..
evet canım ben de farklı tarifler aramıştım ama bikaç minik fark dışında heryerde bu tarif var
işine yarar umarım
kızlar ben de kaçtım yarın görüşmek üzere
özlemcim aynen canım..bana da süt köyden geliyr tavuk da.yumurta da.yoğrdmu kendim yapyrm.sağolsun süt gönderenler köyden meyve domates patlcan semiz otu kaysı biber börülce..göndryrlr.bodrum gibi bi yerde böyle bir imkanımızın olması çok iyi..bir de evimizin bahçesine ben de dikecektim bu bahar ama oğlan öyle başımı döndrdüki inşallah seneye..erindim biraz..
özlemcim aynen canım..bana da süt köyden geliyr tavuk da.yumurta da.yoğrdmu kendim yapyrm.sağolsun süt gönderenler köyden meyve domates patlcan semiz otu kaysı biber börülce..göndryrlr.bodrum gibi bi yerde böyle bir imkanımızın olması çok iyi..bir de evimizin bahçesine ben de dikecektim bu bahar ama oğlan öyle başımı döndrdüki inşallah seneye..erindim biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?