2009 Eylül Anneleri

kızlar oğlum yürüteçten düştü....moralim çok bozuk..kaşla göz arasnda ..daha önce de düşmüştü ama sanki şimdi farklı gibi...bilmiyrum ..şu an yanlızım ...biraz ağladı ama sustu ..ne yapmalıyım ...bilmiyrm.uyudu yavrum..kaldırıp tomagrafi çektirsek mi ..bilmiyrum çekerler mi bebeklere onu da bilmiyrm

korkma cnm geçe nkızımda kolunun üstüne yürüteçle düştü heryerini kontrol ettik
bişiyi yoktu send ekontrol ettiysen bişi olmaz kusmadıgı müddetçe geçmiş olsunnn

okadar da dikkat ediyrum kızlar eminim hepiniz öylesiniz ama yürütece artık çok oturtmyrm..akşam yemeğini blandrdan çekerken koydum odayla mutfak arsnda sadece konsl var düştü

canım hemen uyutmasaydın keşke en az 1 saat uyutulmaz ve yemekte yedirilmez eğere bulantı kanama bilinç kaybı bayılma yoksa korkma ama için rahat etsin dr git bizde geçenlerde gökşen düştü akşam acile götürdük çook şükür bişiyi yoktu

kızlar gökşen hiiç yürüteçe binmedi yani bindide erken emeklediği için unuttu geçenlerde içine koydum ağladı tip tip bakıp bu ne gibisin den :))

canım tepesi vurdu hemen balkona çıkardım en çok orayı seviyr çünkü..babasını aradım geliyr.sakinleşti emzğni verdim.dalldı.daha öncekilrde oldğu gibi ama..sanki bu sefer daha öncekilrden farklı gibi çok ses çıktı

canım bence sürekli konrtol et bak bence uyandır eşin gelincede dr git hem belki allah korusun bişi olurda farketmesseniz kötü olur inaşallah bişi olmamıştır çünkü bu sefer kötü vurdu diyosun ama şunuda unutma kafa yapısı bebeklerde o kadar muazzam yaratılmışki kolay kolay zarar görmüyo

msjnı okuyunca uyandrp balkona çıkardım uykusu açılsn diye orayı sevyr çünkü .şimdi kucğmda sakin tlv seyrediyr esniyr..gökşenin de başı mı vurmuştu canım

zeynepcim inan ne yaptığımı bilemedim elim ayağma dolştı..şuan iyi gözüküyo gibi ama hatta tuttum kafasını vurduğu yere ben de kafamı vurdum nasıl ses çıkar mı diye biz hzrlnp gidelim babasının eli kulağndadr yazarım size sağol canım

iyi yapmıssın canım gökşen beşiğinde uyanmış duymamışım camdan bakıyodum sonra ağlama sesini duyunca yanına gittim yavrum dizlerinin üstünde ağlıyodu burnunun üstü kızarmıştı anladığım kadarıla beşiğin korumalık örtüsüne basmış ve kafasının üstüne düşmüş epeyde yükdsek çok korkmuştum

zeynepcim şimdi sakin kafayla ki hala aslnda çok sakin değilim ama hatırladım canım Gökşenin düştüğünü yazışmıştık ozaman canım.şimdi açıkca anlatınca anımsadım canım.biz geldik çok uzak değil zaten hst.çok şükür bişeysi yok yavrumun.takip edeceğim inşallah bişey olmaz..Allah hepimizi yavrularımızı kazadan beladan dermansız dertlerden uzak tutsun..AMİN..şimdi uyuyor zaten kucağımda uyumştu dün geceden de uykusuzdu.

babamız bizi bırakıp tekrar işe döndü..ne işi deme sakın canım inan ben de şaşırdım kaldım.yavrum uyuyr..iyiki varsınız varya elim ayağım boşaldı..daha önce de düşmştü yazmştm hatta..ama sonra düştü yine ama normaldi davrnşlrı falan yazmamştm.bu sefer ne yazdğmı bildim ne okudğmu...cep tıf num da bozuk geçen gün ıslnmıştkya fıskiyelerde hiç bir nmra yok eski tlfna taktm..meğer sim krtta değil tlfna kaytlymş nmrlr.bunu da böylece yeni anldm.hatta babasını 3 defa aradm adam alo diyrmuş ben cevap vermiyr diye suratına kapatyrmuşum.

teşekkür ederim zeynepçim gerçekten sağol..en zor anlrmdn bir tanesinde bana moral oldu yazdklrın..uzun zamandr seinle denkleşip yazışmamştık ama böyle bir kriz anında desteğini ve tanşmadk ama musyasında hissettim ve bebeğimi uyandrdm msjnla biliyrsun.aslnda uyutulmamasını gerektğni biliyrdm ama aklım durmuş.

esincim geçmiş olsun canım şükür ki bişeycigi yokmuş kuzunun allah bidaha yaşatmasın....

olur canım böle şeyler allah beterinden korusun yavrularımızı :)))

benimde eşim yok kendime yemek hazırlıcam şimdi sen naspıyosun kuzunu uyuttun tabi :))

musyasın adı da yasemin canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…