2009 Eylül Anneleri

tubacım bu ara da ben dün akşam itibariyle yürüteci rafa kaldrdım...artık yeni yöntem::sırtıma sarıp gezdireceğimm

yaa evet gülaycım geçen face de bi söz vardı ya pinokyo bile insan oldu bi sen odun kaldın die :)))
tam o hesaplar :)))
ama dediğin gibi iltifat varsa kesin çıkar var altında bizim evde....
benim dünya güzeli karıma akşam yemeğinde ne ısmarliyim?? (yani be yokum sende dışardan ye ödeşelim)
benim karım harika ve tuttuğunu koparan bir anne! (benim işim var çocuğu dr.a kendin götür!)
sen amazonsun tuttuğunu koparırsın! (beni bekleme dolabın yerini kendin değiştir işim var!)
işte bizde iltifatlar böle durumlarda ortaya çıkıp ikinci bir emre kadar sığınaklarından çıkmıyolar :))))))))))))))))))))))

geldim kızlar yedirdim.uyuttum geldim işlerimi de öğleden sonraya erteledim..

hoşgeldin cicoşum maşallah bu ne hız :)))

herkese merhaba,yeni gününüz ve ömrünüz bebeklerinizle güzel geçsin....

saol sabah şekeri özleeeemm :)))
hoşgeldin canım nasılsınız bakalımmmmm ev ahalisiyle?? :)

daha gamzenin güle güle msjnın üstnden sayfa bile geçmeden döndüm

hakket haa :)))))))))

kızlar yaaaa iğrenç bi haberim var.. eşimin bi arkadaşı buraya tatile gelmiş.. çökertmeye gelmişler beğenmemişler bodrumdan otel bakıcaklarmış bu arada karısıyla çocuuu bize gelcekmiş :)))))
kocama; sakın getirme evi terkediyorum diye bi not yazarım kapıya ilk dakkadan rezil olursun dedim tamam iptal etmenin yollarını arıcam dedi... eşşekler adam olur bu olmaz.. insan bi bana sorar yaaaaa :mymeka:

Ebru maşallah ne guzel dişlerinizi dizmişsizniz.. Bizim sadece 3 tane 4.de kabarık. 12 ye gelmek için kaç aylık yada yıllık olucaz bakalım:)

kızlar ben eski ebatlarıma döndüm göğüsler hariçDDvücut 36 göğüsler 42 sanki her kıyafetim oluyor göğüste fire veriyorumsempatiksalakcinni

hahahaa evet evety öle gel esin süper oluurr :))))))))))

ebrucum alişe gelin bakmaya başlayalım ozaman balsana diller mişler tamam adam oldu yahuu :)))))))))
bizde burda saf saf 3-5 oldu diye seviniyoz :))))))))))))))))))

bu arada konuyla alakası yok ama hande yener bdrum klibini kylie minoque un slow klibinden araklama :))))))))))))

teşekkür ederim ebrucum..işte daha önce de düşmştü ama dün beni epey korkuttu...Allah beterinden korusun yavrularımızı.amin..yavrumya alişin mama sandlyesyle dansını bir an gözümde canlndı..hani bir de resimlrde gördüm ya sizi daha çok canlnıyr aytık..haklısın canım biraz özgürlük ama sanırım evin düzenini değiştrmem gerekecek

Ama bak gamze halletmeye calıscak adam buda bişi:)

evet böle dicek sonra zart diye kapıya getiricek malımı biliyom ben :))))))))))))
bu arada topiğimizin hiç şarkısı olmadı hiç bugune kadar ama bugunden sonra ortak bi şarkımız olsun:
İSMAİL YK **** KUDUR BABY :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

QUOTE=SueBelize;14401936]yaa evet gülaycım geçen face de bi söz vardı ya pinokyo bile insan oldu bi sen odun kaldın die :)))
tam o hesaplar :)))
ama dediğin gibi iltifat varsa kesin çıkar var altında bizim evde....
benim dünya güzeli karıma akşam yemeğinde ne ısmarliyim?? (yani be yokum sende dışardan ye ödeşelim)
benim karım harika ve tuttuğunu koparan bir anne! (benim işim var çocuğu dr.a kendin götür!)
sen amazonsun tuttuğunu koparırsın! (beni bekleme dolabın yerini kendin değiştir işim var!)
işte bizde iltifatlar böle durumlarda ortaya çıkıp ikinci bir emre kadar sığınaklarından çıkmıyolar :))))))))))))))))))))))

hoşgeldin cicoşum maşallah bu ne hız :)))

saol sabah şekeri özleeeemm :)))
hoşgeldin canım nasılsınız bakalımmmmm ev ahalisiyle?? :)

hakket haa :)))))))))

kızlar yaaaa iğrenç bi haberim var.. eşimin bi arkadaşı buraya tatile gelmiş.. çökertmeye gelmişler beğenmemişler bodrumdan otel bakıcaklarmış bu arada karısıyla çocuuu bize gelcekmiş :)))))
kocama; sakın getirme evi terkediyorum diye bi not yazarım kapıya ilk dakkadan rezil olursun dedim tamam iptal etmenin yollarını arıcam dedi... eşşekler adam olur bu olmaz.. insan bi bana sorar yaaaaa :mymeka:[/QUOTE]

Saoğol canım benim bidik kızımla iyiyiz ama huysuzluğumuz hat safhada...eşimle eh işte idare ediyoruz geçen bebeği ona teslim ettim duşa girdim bir ağladı sesi geliyor apar topar cıktım dustan ne göreyim kızı sepete koymus oynarken düşmüş güya kızımın yanağı mosmor...resmen çıldırdım Valla o an mortal kombat tekmesini indiricektim zor tuttum kendimi tabi atıştık ...her emanetimde ya düşürüyor ya bir yeri morarıyor ben onca zaman ne bir yerini kızarttım ne düşürdüm anlamıyorum kibilmiyorumkismile

aksiyon lazım çocuğa diyo babsı bisimkinide atıyo tutuyo balkonda hareketler yapıyo ben aman bişy olmasın diye bütün gün dört dönüyorum onlar oynuyoduk çarptı vurdu bişey olmaz diyolar

özlemcim çok geçmiş olsun yaa işte bizdede öle erkekler ne yazıkki bu konuda risk hesabı yapamıyolar...
düşe kalka büyür mantığını biraz abartılı biçimde uyguluyolar buda anneleri delirtiyo :)))
ama mortal kombat depiği süper çok güldüm yaaaa kusura bakma cicim :))))))))))))))))))))))

teşekkür ederim özlem..inşallah canım..ben bu gün evdeyim işlerim var pazartesnden beri erteledğim ev işleri inşallah tekrar ertelnmeden bugün yaparım..çünkü yarın ve hafta sonu planım var..ahmet uyuyr canım.sana da maaşallah eski formuna kavuşmuşsun..darısı bana...

ya bu arada dikkat ettimde kocam bana hep tuttuğunu koparan diyo... benden beklentisi en acep :))))))))
delimi bu adam.. başka lafmı yok :)))))))))))))
tövbe tövbeeeeeeeee :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…