valla eşim bana güzel bişey desin benim asla bi yerim kalkmaz, kendimi daha iyi hissederim.. evlenmeden önce ne güzel iltifat sayıları daha fazlaydı, şimdi hafta da bir kere taş çatlasa, güzel bişey duyuyorum.....
gamzecim bence bi yerimiz kalkacak diye söylemediklerinden değil, akıllarına gelmediklerinden. şimdi saçımı kestirsem fönletsem bile aa kestirmişsin demez, anlamaz bile. hay Allahım sen bu erkekleri nasıl bir maddeden yaratttın... odunun bile ruhu var yani :)
geldim kızlar yedirdim.uyuttum geldim işlerimi de öğleden sonraya erteledim..
herkese merhaba,yeni gününüz ve ömrünüz bebeklerinizle güzel geçsin....
daha gamzenin güle güle msjnın üstnden sayfa bile geçmeden döndüm
masallah asagisi ne kadar kalabalik :9
bu arada esincim bende atlamisim kusura bakma cok gecmis olsun. allah korumus bisey olmamis kuzucuga. biliyorum kolay degil ama sende cok yipratma kendini bu durumlarda duse kalka buyuyecekler hakkaten ve ne kadar dikkat edersen et bisey olmamasi imkansiz. sipalar cok hareketli cunku
ali dun masanin altina girip mama sandalyesine tutunup kalkti sonra basladi sandalyeyi ittiriyor yuruyor ittiriyor yuruyor bi nevi yurutec yapti koca sandalyeyi. sonra takildi tabi sandalye mutfak dolabina gitmiyor
bu sagian geciriyor ittirip kurtarmaya calisiyor olmadi arkasina geciyor ittirip cikarmaya calisiyor bende izliyorum.
aslinda tehlikeli ve dusebilir ama mudahele edersemde gelisiminwe engel olacagim cocugun birakiyorum gidiyor valla napayim
Ama bak gamze halletmeye calıscak adam buda bişi:)
teşekkür ederim esincım iyiyim diyelim iyi olalımya sen nasılsın bebişin için çok üzüldüm Allah korumuş kıyamam ya geçmişlerde kalsın Allah bebeğinide bebeğimide tüm bebekleride korusun...AminNNN...
canım benim ya sen nasılsın nasıl geçiyor gününolumunekankayizsmile
h.g gülay ve özlemm
ayy gamzeeeeee :)))) sen çok yaşa emiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?