2009 Eylül Anneleri

ebrucum rüzgar hala kocamanları yiyor ama isterse. yutmasında falan bir sorun yok, sadece yemek görünce kaçıyo çocuk... zorlaya zorlaya oldu... düzeleceğine eminim sonuçta açlıktan ölmeyecek bu şekilde düşünüyorum...

mesela sabah bir yumurta sarısı biraz dil peynirini tereyağında pişirdim elimden güzelce yedi, aç olunca herşeyi yiiyor. ama annem 2 saatte bir bebek gibi beslediğinden yemekten korkar oldu... şimdi sabah kahvaltı öğle yemeği ve biz de aşam yemeği vereceğiz. arada saat dörtte beni emcek. bu kadar. akşamda havuç suyu içecek.... şimdilik biraz azalttık yemekleri. alışana kadar.

hg gülay..teşekkür ederim...çoçuk büyütmek zor zanaat..bazen öyle anlar oluyr ki yedirmeye çalışyrm yemiyr yada ağzndakini fışkrtyr...uyutmaya çalışıyrm uyumuyr gözü kapalı dikeliyr...sonrada sen beni uyutmuyrsun diye bana kızıyr...ben de böyle anlrda sabrımın artık sonuna geldiğini düşünüyrm ama her doğan güne yeni sabırla uyanyrz.çok şükür..ben de bazen eşimle tartştğm oluyr çok yoruldğm anlar.

gülay 2 saatte bır zaten yemesı zor. sadece emerken bıle 3 saatte bır emıyordu benımkı.

inşallah haftaya yazarsın kızlar rüzgar bi yedi beni şok etti diye:)

normalde bu satlerde uyku saati..sabah erken kalknca hep 10-11gibi uyuyr..gerçi busabah erken kalkmadı ama uykusu çok gelmişti gözlerini açamyrdu..alıştı herhalde hep aynı saatte uyumaya..meyvesini de hazrlamştm zaten ..daha yerken uyudu..ama busefer bana da çabuk geldi..

esincim hoşbuldum cnm ancak gordum pardon.. çok geçmiş olsun oglun düşmüş yürüteçden. defne de koltuktan veya biryere tırmanırken düşüyor. aglamıyor çocuk ya anasına çekmiş agrı eşiği yüksek :)))))))))))) ama ben çok korkuyorum ister istemez ama diyorlar ya düşe kalka büyüyecek diye, illa ki oluyor canım ya. allah beterinden korusun

Son düzenleme:
kızlar dün yeni doğum yapmış eşimin iş arkadaşının eşini ziyarete evine gittik...tabur adına altın takılıcak görev bize düştü...bebek 20 günlük görseniz Maşallah bir tatlı bide küçücük öylesine duygulandımki bebeğimle kilosu boyu aynı doğmuş düşünüyorumda kızım o kadar küçüktü Maşallah nasılda büyüdü bebeğin yanında ablası gibi durdu...durdu dediysem fiziksel yoksa durmadı hep oraya buraya gidicem diye kucağımda pestilimi çıkardı ter içinde kaldım eşime verdim takıyı taktık tekrar aldım yine bide mamama dedede diye konusuyor...neyse eve geldik kızım çıldırdı alamalar uyumamalar ...kesin nazar değdi kızın annesi eltisi kayınvalidesi eniştesi ay cok hareketli ay sağlıklı diye diye ...

merhaba günde 3-4 kez yemek yediğinde azda olsa yiyo ama çok yesin dersen hiç yemiyo veledler kahvaltı çorba yoğurt yada meyva gece maması en fazla zaten emiyo sıkmıcam artık çocuğu

meryemcim bizim kız karpuz da yemiyo ya
ama yemek dışında ne varsa abartısız agzımızda........

gamzem sagolasın özetleyivermişsin canım muckkk :))))))

diş çıkaranları tebrik ederiz kızımla darısı başımıza diyorum.
biz 2 de kaldık valla, daha bi sürü var ya çıksa da cümleten rahatlasak :)))))))

hg özlem..nasılsın :))))

teşekkür ederim esincım iyiyim diyelim iyi olalımya sen nasılsın bebişin için çok üzüldüm Allah korumuş kıyamam ya geçmişlerde kalsın Allah bebeğinide bebeğimide tüm bebekleride korusun...AminNNN...
canım benim ya sen nasılsın nasıl geçiyor gününolumunekankayizsmile

bizimki acayip tepki veriyo çocuklara görümcemin kızı bizdeydi dün akşam tv falan izlemedi egemen önünden ayrılmaz normalde eşimle çok sevindim nasıl yakalamaya çalışıyo yürüteçle peinden koşuyo saklanıyo buluyo kahkahalar atıyo eşim çocuk yapalım diyo yalnız tv karşında duruyo eğlence istiyo diyo

ayy unutuyorum ya yazacaklarımı :)

gamzecim saçlarını güle güle kullan tatlım.. ben de kestiricem ama kızımın dogumgününde. o zamana kadar iyice zayıflıycam da imacımı tazelicemmm :))))))) inş.tabiii
kocişle de barışmışsın. zaten oyle bir gün küs bir gün barışık geçip gidiyor işte zaman :)))

amin canım..teşekkür ederim ..kaşla göz arasnda daha evvel de düşmüştü ama dün beni epey korkuttu..bir de yalnzdm..elim ayAĞIMa dolaştı...yazıp akıl aldım zeynepe denk geldim..aklım durmştu sanki..sağolsun o da hakikaten bana moral oldu..bir de geçtiğimz ay dr.umzun tayini çıktı dr.suzuz.zaten arasam da tlf yok.bozuk ..

ben unutuyorum biz dişleri 2 -2 çıkardık önce 2 alt sonra 2 üst şimdi üstelirn yanındakiler biri patladı geçen hafta bu hafta diğer yanındaki geliyo

masallah asagisi ne kadar kalabalik :9

bu arada esincim bende atlamisim kusura bakma cok gecmis olsun. allah korumus bisey olmamis kuzucuga. biliyorum kolay degil ama sende cok yipratma kendini bu durumlarda duse kalka buyuyecekler hakkaten ve ne kadar dikkat edersen et bisey olmamasi imkansiz. sipalar cok hareketli cunku
ali dun masanin altina girip mama sandalyesine tutunup kalkti sonra basladi sandalyeyi ittiriyor yuruyor ittiriyor yuruyor bi nevi yurutec yapti koca sandalyeyi. sonra takildi tabi sandalye mutfak dolabina gitmiyor
bu sagian geciriyor ittirip kurtarmaya calisiyor olmadi arkasina geciyor ittirip cikarmaya calisiyor bende izliyorum.
aslinda tehlikeli ve dusebilir ama mudahele edersemde gelisiminwe engel olacagim cocugun birakiyorum gidiyor valla napayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…