teşekkür ederim canım benimolumunekankayizsmile
kızlar zayıfladım didim kimse kutlamadı huhuuuuuusempatiksalakcinni
gamze sarkımızı hiç dinlemedım sımdı dınlemeye korkuyorum ofıste :)
gamze yarın gelmesinler sakın ha yoksun sen yarın
canım benim teşekkür ederim Allah,tan ağır bir durum olmadı ama nasıl iç çeke çeke ağladı ıslak ıslak sardım kendime dayanamadım...özlemcim çok geçmiş olsun yaa işte bizdede öle erkekler ne yazıkki bu konuda risk hesabı yapamıyolar...
düşe kalka büyür mantığını biraz abartılı biçimde uyguluyolar buda anneleri delirtiyo :)))
ama mortal kombat depiği süper çok güldüm yaaaa kusura bakma cicim :))))))))))))))))))))))
teşşekür ederim canımcım ama göğüslerde fire veriyorum elbise oluyor göğüs kısmı darmadar girmiyorteşekkür ederim özlem..inşallah canım..ben bu gün evdeyim işlerim var pazartesnden beri erteledğim ev işleri inşallah tekrar ertelnmeden bugün yaparım..çünkü yarın ve hafta sonu planım var..ahmet uyuyr canım.sana da maaşallah eski formuna kavuşmuşsun..darısı bana...
kızlar ben yine 1 satliğine kaçıyrm.gerçi 1 saat dedim ama 10 dk.da döndüm busefer öyle..kızlar biz inşallah yarın gamzeyle geziceğiz...gamzecim misafir de gelse ki inşallah gelmez yarın sen benimsin..kapıya geleceğim zaten .
hehehe gel kaçır beniiiiiiiiiiiiiiii kahramanım ool :)))))))))))))))
şekerim tam muhabbetin orta yerinde kaçıyosun haa :))))
gel işte hepimizde işler bekliyo merak etme :))))
gamzem öyle söyleme sen boylu poslu güzel fıstık gibi bir hanımsın eşinin yerinde olsam seni evden çıkarmazdımaklinialirimsmileşükret eşin deilimolumunekankayizsmile...bende boy 167 kilo abes duruyordu...o yüzden verdimboshayallersmileValla gögüsler eski formuna dönermi bilmem nerde eskiler nerde şimdikilerözlem 87 kiloyum bu sabah itibariyle ne kutliyim krizlerdeyim bende beden 46 memeler 48 beden intiharın eşğindeyim :)))))))))
canım şaka bi yana helal olsun valllaha emzirme bitince yukarısıda kendinide toplar fıstık gibi olursun yine....
Aminnn...canım bende uzun süredir yapıyordum ama yiyerek zayıfladım ...bide streşşşştennnözlemmm tebrikler darısı başımaaaaa
meryem ofiste o şarkıyı dinlemekmi bi daha düşün derimmmmmm
tebrikler zayıflamak iyide üst taraf yer çekimine yenik benim göbişe inicekler nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?