2009 Eylül Anneleri

özlem 87 kiloyum bu sabah itibariyle ne kutliyim krizlerdeyim bende beden 46 memeler 48 beden intiharın eşğindeyim :)))))))))

canım şaka bi yana helal olsun valllaha emzirme bitince yukarısıda kendinide toplar fıstık gibi olursun yine....

gamze sarkımızı hiç dinlemedım sımdı dınlemeye korkuyorum ofıste :)

bende ilkkez demin dinledim canım..... uykulu olduğun günlerden birinde dinlersn :)))))))))))))

gamze yarın gelmesinler sakın ha yoksun sen yarın

aman bugunde gelmesinler of yaaaaa böö geldi valla
yarın marın yokum ben kusura bakmasın kimse...

canım benim teşekkür ederim Allah,tan ağır bir durum olmadı ama nasıl iç çeke çeke ağladı ıslak ıslak sardım kendime dayanamadım...
gamzem sorma o an öyle taekwando duygularını geçiriyorumki aklımdan kızımı görünce o şekilde... kıyamıyorum bebeğime...gül bacım benim Allah senide bizleride kuzucuklarımızda hep güldürsün İnşallah
teşşekür ederim canımcım ama göğüslerde fire veriyorum elbise oluyor göğüs kısmı darmadar girmiyorDDDkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ben yine 1 satliğine kaçıyrm.gerçi 1 saat dedim ama 10 dk.da döndüm busefer öyle..kızlar biz inşallah yarın gamzeyle geziceğiz...gamzecim misafir de gelse ki inşallah gelmez yarın sen benimsin..kapıya geleceğim zaten .

çok şükür bende sarkan çatlayan heps,inden var ama etim sıkı olunca bişi belli olmuyo :)))))))))
oda benim şansım herhalde :)))
e boyda var ayıp sölemesi :))))))))))))
ama 25 kg kadarda fazla var dr.a göre... :)))))

hehehe gel kaçır beniiiiiiiiiiiiiiii kahramanım ool :)))))))))))))))
şekerim tam muhabbetin orta yerinde kaçıyosun haa :))))
gel işte hepimizde işler bekliyo merak etme :))))

hehehe gel kaçır beniiiiiiiiiiiiiiii kahramanım ool :)))))))))))))))
şekerim tam muhabbetin orta yerinde kaçıyosun haa :))))
gel işte hepimizde işler bekliyo merak etme :))))

ay aynen gamzeeeee
bi oğluşu yıkadım daha hiççç te bişi yapmak gelmiyo içimdennnn
bugün

gamzem öyle söyleme sen boylu poslu güzel fıstık gibi bir hanımsın eşinin yerinde olsam seni evden çıkarmazdımaklinialirimsmileşükret eşin deilimolumunekankayizsmile...bende boy 167 kilo abes duruyordu...o yüzden verdimboshayallersmileValla gögüsler eski formuna dönermi bilmem nerde eskiler nerde şimdikilerDD
özlemmm tebrikler darısı başımaaaaa

meryem ofiste o şarkıyı dinlemekmi bi daha düşün derimmmmmm
Aminnn...canım bende uzun süredir yapıyordum ama yiyerek zayıfladım ...bide streşşşştennn
tebrikler zayıflamak iyide üst taraf yer çekimine yenik benim göbişe inicekler nerdeyse

sağol canım benim ...emzirince maalesef göğüsler gidiyor(gitme:
bebeklerimize sağlık uzun ömür olsunda tek iyi yönü buohaoldumsmile

ay saol özlemcm yaa
ama vermem laızm kilo..
malum ne kaa kilo o kaa hastalık.. :)

tülayım yaa sorma daha bizim abla kahvaltı bile etmedi üstüne gitmiyim dedim iki gündür kötüydü diye..... kalksın bugunu gönlünce geçirticem balıma.... başlarım işine gücüne.. bitmiyoki Allahın cezası işler... ne bereketsiz bi olay yaa oof off...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…