2009 Eylül Anneleri

ıım gamzem ya valla hala kayınvalıdelerdeyız borulcemde vınn var da ordan gırıom ıste
ben de cok ozledım hepınızı ya sızden ne var ne yok

ahh çok özledim uyansın yalıcam yutcam bende o balıııııı :)))
canım sabah yemedi ağladı ısrar etmedim..
kaç gündür ne uykusundan hayır buldu ne yediğinden bende bugun üzmicem.. yedirebildiğim kdarıyla vercem öğünlerini....

ayy eloşum arada gir yaaa börülcene saygıda kusur etme haa :))))))))))
bizde bi numero yok aynen devam... hal ortada işte bodrum bodruum :)))

hb tulay nbr halıl ıbrahım nasıl?
sızden geldık haftasına eymen tay tay durmaya 2 adım atmaya basladı masallah subhanallah halıl ıbrahımden feyz aldı sanırım:)

sıze eymoşun fotosunu atıcaktım ama bu vınn cok yavasmış ya yukleyemedı bı turlu sızın bebelerı de cok merak edıyorum artık ıyıce buyuduler dımı masllah

ohhhh paşammmm yerim ben onuuu yaaa
maaşallahhhhhh kuzuma
ela cım seni çokkk aradım ulaşamadım merak ettim
burdaysanız emel de burda bi buluşma ayarlıyalımmıııııı bebemmm????

eveet super olur tulay ya
benım telınhep sarjı yok:)
ama acık suan mesela
ne zaman yarın olabılır bence sız de musaıtsenız

Ela hoşgeldın. Bu cocuk ne olmus boylee koca erkek. Dişler gec cıktı ama baya tamamlamıs. Maşallah eymene

tamam tulaycım ona gore bana da mesaj at nerde kacta bulıscagımızı yarın emre ızmıre gıdıcek gecerken benı de bırakır

selam.sağlık ocağı 10.ayda sizi aşıya çağırdımı.bir yaşına kadar aşı yok diye biliyorum.bize 10 aylıkken çağırmışlar.ne yapsam acaba.bir yaşında yapılan zatürre aşısını 10 aylıkken yapacaklarmış.bana bir fikir verirseniz çok sevinirim.

eloooşş kızım adam olmuş maşallah canıma yaaaa çok şeker yaaaa....

belişkoda uyandı daha şimdi bezini aldım 5 dk olmadı kaka yapmaya çalışıyo :))))

hey yarabbim :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…