2009 Eylül Anneleri

Ah eylulum ya ben sana hemencık eklerdım ama borulcem bılgısayarını ıstıyo
hepınızı optum bız yarın allah ızın verırse ınsallah emel ve tulayla bulusuyoruz tulayda.haydın saglıkla kalın

Ah eylulum ya ben sana hemencık eklerdım ama borulcem bılgısayarını ıstıyo
hepınızı optum bız yarın allah ızın verırse ınsallah emel ve tulayla bulusuyoruz tulayda.haydın saglıkla kalın

canım söylemen yeter
yazdıklarından okudum pc resmi yüklemekte zorlanıyo demişsin
o yüzden teklif bile etmedim
sen de eymen de sağlıkla kalın
tatilinizin kalanı da çok güzel geçer umarım

slm kızlar uzun bi aradan sonra tekrar işyerindeyimm..10 ay ne çabuk geçti..dün ilk iş günümdü akşam oğlum beni görünce ağladı arkasını döndü gitti.. bakalım bugün ne yapacak alışır inşllh...

insana arada geliyolar canım dogal olarak iyi çabuk gitmiş sendekiler
güle güle kullan saçlar değiştirilmiş arada iyi oluyo aslında insan silkeleniyo kendine geliyo
bizde ne olsun bacım ya yagızla birbirimizi yiyoz dur durak bilmiyo bilseydim rejim falan yapmazdım hakketen peşinde dolanmaktan yapma etme ericam valla yürüsek n olcak bılmem
sizinde inciniz gelmiş mısır gibi patlasınlasın digerleride hayırlı oosun

slm kızlar tatillimiz çok güzel geçti şükür ertesi günde kayınpederin operasyonuda güzel geçti şimdi çok iyi sonra akifeymen hastalandı boğazlar şişmiş ( çok yoğundum bitürlü giremedim şimdi kuzum iyi hamdolsunn okaadar dikkat ediyoruz nasıl oluyo anlamadım..sizler nasılsınız.. ..herkesi çok özledik..

baharrr ordasın gördüm nasılsın erzurumda havalar nasıl kuzu alıştımı kalabalığa...

ayşe hg..tatilinin güzel geçmesi çooooooooook iyi..çabalarına değdi canım..kayınpederin için de tekrar geçmş olsun.teyze oğlu nasıl peki????akifeymene de geçmiş olsun canım

kızlar ahmet efe de kudurdu..ne uyuyr ne yiyiyr öğleden sonra sadece ağlıyr...güya iş yapacaktım sizden erken ayrıldm bu sebeple ama ne işi...odanın ortasnda elktrk süprgsyle oynuyr ve onu öğleden sonra tek sakinlştiren şey bu ...

yok anladım ben bu dünyada ya çoçuk bakacaksın sadece ya ev işleri yemek çamaşır ya da iş..bunların üçünü bir arada kusursuzca ya da çıldırmadan götüren var mı acaba....varsa eli öpülür....ben şuan çalışmıyor olsamda ikisini bile götüremiyrm..benim ne haddime ev süpürmek bu benim için lüks..süpüremediğim gibi yavrum da perişan oldu....annemler nasıl yapmşlar acaba 3 çocuk..neyse kimse yok zaten yazıyrum öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…