2009 Eylül Anneleri

saol tubacım çok güzeldi ama kısaydı işte.. neyse artık seneye inşlh..
esincim teyze oğlumuzu sormuşsun oda hala yoğun bakım ünitesinde yatıyor. ameliyatı 5 saat sürdü.. herkes duacı.. eşi girmiş yanına iyyim demiş elini sıkmış.. dr bugün çıkarakmış sanırım..

yarın kızımın diş buğdayı olacak. bugun kardeşlerim ben de. ikramlıkları hazırlayıp evi toparlıycaz biraz. pek giremeyebilirim kızlar. şimdiden iyi hafta sonları size. çook opuyorum..

GUNAYDINN
hosgeldin Ayse ohh tatil iyi gelmistir ama bebis hasta olmus gecmis olsun tabii diger hastalarinada
bende tatil istiyorum koca okyanusun ortasindayim ama bu garip memlekette sahil yok
inanabiliomusunuz adamlar denize gitmio onun yerine daga cikiolar yayla gibi yerlere gidiolar

10 ay oldu koca dana olduk ilk dişimiz daha yeni çıktı ve bunu halaylarla haber verdik ama kimse görmemiş bile
küstük oynamıyoruz mafoldumben

mervecim canım ben inanki görmedim..bazen açık bırakıyrm başnda olmuyrm..bazen geçmişe hiç bakamıyrm.bazen yazşrken bile öyle yoğun olyrki burası ozaman bile takip edemiyrum... canım gerçekten çok sevindim.çünkü senin nekadar mutlu olduğunu tağmin edebilyrum..tez vakitte diğerleri de gelir inci gibi dizilirler inşallah...zemuszemus

evet akşfeymen suyu çok sevdi. ama işte marmarada olunca fazla sokamadık su çbuk soğuyordu anca akşam üzeri.. boğaz enfeksiyosunu geçirdik yine.. şimdi iyi amann yaa.. valla çocuklar hasta olmasın ...
saol burcucum aa neden denizi kullanmıyorlarki.. şaşırdım valla..
kızlar yaa atamalar haftaya açıklanacak çok heyecanlıyım yaa... evime yakın bir okul olur...

günardın burcu..bişey merak ediyrum tatlım sen oraya niçin gittin..yanlş anlama çoktandr soracğm denklşemedk bir türlü çünkü yanlş hatırlamyrsam bartın da öğretmnlk yapmştın:)))

günardın burcu..bişey merak ediyrum tatlım sen oraya niçin gittin..yanlş anlama çoktandr soracğm denklşemedk bir türlü çünkü yanlş hatırlamyrsam bartın da öğretmnlk yapmştın:)))

ahh keske bartin olsaydi bayburt (
esimin isi icin geldik esim toyota boshoku'da calisio ve 1 yilligina bizi gonderdiler bende 1 yillik ucretsiz dogum izni aldim kasimda bitecek

tubaCIM kolay gelsin tatlım biz bugün yapalım yarın derken kaldı...şimdide hiç hevesim yok zaten bisürü tantanamız var..

oyy cok heycanla bekliosundur simdi insallah olur bende donunce sapancadan izmite tayin isticem bakalim nasi olacak

anladm canım ya kusura bakma bartın diye hatırımda kalmış..dönünce bayburtta mı devam edeceksin canım..

yarın kızımın diş buğdayı olacak. bugun kardeşlerim ben de. ikramlıkları hazırlayıp evi toparlıycaz biraz. pek giremeyebilirim kızlar. şimdiden iyi hafta sonları size. çook opuyorum..

oh oh prensesin hayırlı olsun dişleri..Allah düğünlerine nice mutlu günlerine nasip etsin..esin teyzesi de burdan kocaaaman öper defneyizemuszemuszemuszemuszemuszemus

nerde nasıl duydğumu hatırlamıyrm ama ben sormuştum canım soya lesitini emülgatör sanırm adı...o gün oğluma ilk defa bebe biskvisi aldım..onda da var ..hatta çocukluğumun iki ana kraliçesi petibör ve piknik biskvsnde de var..çoğu şeyde var...bilmiyrum..dedimya bu olumsuz izlenimi nerden nasıl duydğmu bilmiyrm ama ben dikkat ediyrm şahsen..

Tüm güzel annelere merhaba nasılsınız?
canım benim nasılsın? olumunekankayizsmileo gün ben yazmıştım soya lesitini ile ilgili bisküvi tarifi verirken...hatta hormon vs nasıl koruycaz diye konuşmustuk ...ciddi anlamda artık zaman hormon gdo zamanı Allah korusun bebeklerimizi...
kızlar bebeklerınıze gecene gıyındsırıyorsunuz yatarken

canım ben kızıma tek çıt çıtlı body giydiriyorum bazen askılı bazen yarım kol ev resmen yanıyor çünkü:gitme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…