10 ay oldu koca dana olduk ilk dişimiz daha yeni çıktı ve bunu halaylarla haber verdik ama kimse görmemiş bile
küstük oynamıyoruz mafoldumben
günardın burcu..bişey merak ediyrum tatlım sen oraya niçin gittin..yanlş anlama çoktandr soracğm denklşemedk bir türlü çünkü yanlş hatırlamyrsam bartın da öğretmnlk yapmştın:)))
evet akşfeymen suyu çok sevdi. ama işte marmarada olunca fazla sokamadık su çbuk soğuyordu anca akşam üzeri.. boğaz enfeksiyosunu geçirdik yine.. şimdi iyi amann yaa.. valla çocuklar hasta olmasın ...
saol burcucum aa neden denizi kullanmıyorlarki.. şaşırdım valla..
kızlar yaa atamalar haftaya açıklanacak çok heyecanlıyım yaa... evime yakın bir okul olur...
yarın kızımın diş buğdayı olacak. bugun kardeşlerim ben de. ikramlıkları hazırlayıp evi toparlıycaz biraz. pek giremeyebilirim kızlar. şimdiden iyi hafta sonları size. çook opuyorum..
günaydın kızlar sanırım burda daha önce konuşulmuştu bu bebek mamalarının içeriğinde soya lestini yazarsa gdo lu demişlerdi. dün akşam bu konuda arkadaşlarla baya konuştuk. yediğimiz çoğu şeyde bu var. bebeklerimiz ne kadar koruyabilecez. bu gerçekten doğrumu?
anladm canım ya kusura bakma bartın diye hatırımda kalmış..dönünce bayburtta mı devam edeceksin canım..
kızlar bebeklerınıze gecene gıyındsırıyorsunuz yatarken
canım benim nasılsın? olumunekankayizsmileo gün ben yazmıştım soya lesitini ile ilgili bisküvi tarifi verirken...hatta hormon vs nasıl koruycaz diye konuşmustuk ...ciddi anlamda artık zaman hormon gdo zamanı Allah korusun bebeklerimizi...nerde nasıl duydğumu hatırlamıyrm ama ben sormuştum canım soya lesitini emülgatör sanırm adı...o gün oğluma ilk defa bebe biskvisi aldım..onda da var ..hatta çocukluğumun iki ana kraliçesi petibör ve piknik biskvsnde de var..çoğu şeyde var...bilmiyrum..dedimya bu olumsuz izlenimi nerden nasıl duydğmu bilmiyrm ama ben dikkat ediyrm şahsen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?