2009 Eylül Anneleri

esincim bende sizlerle gorusmeyi cok istiyorum bakalim insallah ayarlayabilirim.
kayinvalidelerle birlikte olacagimiz icin onlarla konusmadan plan yapamiyorum

meryemcim tesekkurler. insallah ali denizi sever :)

hangi belde de canım kalacağınz yer.bilirsin bodrumda tüm beldeler merkeze yakın.en uzağı turgutreis o da 15-20dk.inşallah 1 saatliğine de olsa ayarlayabilrsin canım..seni ve alişi görmeyi isteriz

tülay ve bahar hg.niz.bahar nasılsın döndün erzurumdan değil mi...yağmur çok yağdı andık seni canım..yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüğünü anlat diyemiyeceğim enfess mis gibi cağ kebabını ve kadayıf dolmasını nasıl yedğni merak ediyrm..yemedm sakın deme valla.

esincim cağ kebabı yedim ama çok ta hoşuma gitmedi ben yağlı et sevmem et dediğin yağsız ve pambik gibi olacak o yüzden çok zevk almadım canım. evet ne zaman dışarı çıksak yağmur yedik malesef. şaka gibiydi dolu yağdı patır patır. çok bereketli insanlarız ki istanbula döndüğümüz gün buraya dfa yağmur yağdırdık :) düğünümüzü yaptık geldik işte. ali efe çok huysuz 4 diş birden patlattı hala atlatamadı huyu değişti resmen.
meryemim ben de özledim walla gülüm ya. işleri bitiremedim ki yaziim
sizde ne var ne yok bakalım?

hoşgeldin baharcım biz 2007 yazında erzuruma gitmiştik hep ince şeyler götürmüştük dondunmuştuk erzurumda nadir sıcak oldu diyebilirim... ordakillerde buyıl böyle oldu demişlerdi.. aman ben de pek sevmedim çağ kebabını aynen çok yağlı oluyo.. ama kadayıf dolması harika annemde çok iyi yapar bu ramazan annem yok napıcaz bilmiyorum tatlılarımız annemdendi..(((
ebrucum hayırlı yolculuklar canım inşlh görüşürsünüz gamzeyle esinle negüzel ya bu yaz kavuşan kavuşana...:))kaydirigubbakcemile5
kızlar trt 1 de az önce 5i biyerde verdiler tel arayana keşke bende arasaydım ...5 cumhuriyett..

ayşecim biz 2 sene önce gittiğimizde de serindi ama bu sefer yağmur sel dolu falan baya hırpaladı bizi. o kadar korkmuşum ki istanbula inince çocuğu battaniyeye sardım anammm bi baktım yanıyoz kadayıf dolması yiyemedim şekerim ya. diyorum ya ne zaman dışarı çıksak koştur koştur bir yerelere sığınıp eve kaçtık :)

haklısın baharcımm... aynen yaa .. bizde bikere orda özdemir diye biyer var pikniğe gitmiştik... hatta annemlerin köyün altıymış.bi yağmur yağmıştı arabaya zor binmiştik...
havası soğuk ama insanları öçok sıcak işte:)))

evet ayşecim insanları sıcak gerçekten. arabamızla gitmediğimizden orda otobüsle dışarı çıktık genelde ve her çıkışımızda ali efe çığıra çığıra ağladı. millet onu sakinleştirmek için seferber oldu. eeeeeee bebelere alışık memleket vesselam. her evde en az 3-4 tane olduğundan :)

meryemim walla gaz falan olmasın bacım. bi git tuvalete bakem :)

yok yuavrum yaa gaz olsa bılırım değil:) acaba yumurtlama zamanıda yumurtalarmı çok buyudu dıyorumm

tavuk deyince aklıma geldi. dün büyük bir firmanın işini hallettim. tavukçu bunlar. (isim vermiim :)))) adama laf arasında sordum hormon olayını. değil hormon antibiyotik bile yasaklanmış. bu yediğimiz tavuklar 45 günde kesilecek duruma gelen hibrit (melez) zamanla seleksiyona uğramış cinslermiş. gönül rahatlığı ile yedirebilirsiniz dedi. tabi bilindik markaları :)

slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm dün gece eylülü acile götürdük gece uykusunda kusmaya başladı birden zaten nezleydi hastanede ialç falan verdiler onu bile kustu midesi hiç bişey kabul etmiyodu bide doktorun gözü önünde öle kusunca yavrum doktor bu serumluk dedi gecenin bi yarısı serum takıldı kuzuma sabahda çıktık henüz bişey yok inş. kusmaz bidaha ama eşimle resmen canımızdan can gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…