2009 Eylül Anneleri

hg özlemcm..canım evet konuşmştuk o gün..verdiğin bisküvi tarifini yarın yapacağım..bugün gezmem var.dün de işim vardı ..yapamadım ama vardı yine işim.sen nasilsın canım..

hg özlemcm..canım evet konuşmştuk o gün..verdiğin bisküvi tarifini hafta yarın yapacağım..bugün gezmem var.dün de işim vardı ..yapamadım ama vardı yine işim.sen nasilsın canım..

hoşbulduk canım benim....Öncelikle bebişinin 10cu ayı hayırlı olsun İnşallah sağlıklı huzur dolu başarılı uzun bir ömrü olur 100 yaşını görürsün İnşallah...benim kızımda 27 eylül doğumlu arada 2 gün var:)))
bisküvi tarifine gelince yoğurt kısmını ister koy ister koyma sana bağlı canım.bide ben yaptığımda soğuduktan sonra difrize atıyorum hem taze kalıyor hemde uzun süre kullanabiliyorum kullanmadan2 saat önce çıkartıyorum taze taze yediriyorum ki bu yeme işi hala dert bizde

kızlar dün de sormştum şimdi de sorayım ..hani niçkmde menekşe yazıyorya daha ne olacak biliyr musunuz..merak ettim

teşekkür ederim özlmcm .inşallah canım hepimizin kuzucuklarına Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlr versin..difrizi söylediğin iyi oldu canım .

kızlar dün ahmet efemin 10. ay dönümüydü yazmayı unuttum.29.09.2009..küçük prensimin gelişi..
hayirli yaslari olsun benimde esimin dogum gunu tarihi o
ben berende o zamanlarda dogsun cok istemistim
baba kiz ani yada yakin olsun istemistim cunku benim babamla aramda 5 gun var
ama hesap hatasi olduu:))
beren ayin 5 de dogduu

kizlar buyuk soru
tuvalet egitimine basladiniz mi
ben 6 aydan itibaren yavas yavas basladim
simdi gunduzleri uyku harici hep kilotla gezio
kakayi belirtio ama cisini hala bilmio
bende yarim saate bi cise tutuyorum ama kacirdigi cok fazla oluo

tuvalet egitimini 2 yasindan once vermeyin diyorlar ama bilemiyorum
cevremde herkes bebegin kendisine birakti. cogu bebekte 2.5 yasina felan geldiginde kendi istegiyle bezini birakiyor. o zaman sancili da olmuyor 2 gune hallediliyor.

hayirli yaslari olsun benimde esimin dogum gunu tarihi o
ben berende o zamanlarda dogsun cok istemistim
baba kiz ani yada yakin olsun istemistim cunku benim babamla aramda 5 gun var
ama hesap hatasi olduu:))
beren ayin 5 de dogduu

teşekkür ederm burcucum.ben de hep erken gelsin istemiştim.tabi güç olmasn da nezaman gelrse gelsin..tuvalet eğitimi evvveet büyük soru...ama ben de erken olduğunu düşünüyrm..bu aykrda hem onlara hem bize eziyet olcğnı düşnüyrm..geçsin hele 2 yaşını düşün
ürüm ..

aa hg ebru..canım valla dank oldu bana inşallah görüşürüz çok isterim.daha önceden yazmştın ama ben unutmuşum çıkmş aklmdan..bak biz bugün gamzeyle görüşecğz öğleden sonra..

valla bu bezler kizimin potisini pisikden rahat birakmayinca ben hemen olsun bitsin istedim
aslinda kendide cok istemio bezi takinca cikarmaya calisio
sicaklardan bunaldi oda
baklim yaz boyle gecer ama kisa noolur bilmiom

esincim bende sizlerle gorusmeyi cok istiyorum bakalim insallah ayarlayabilirim.
kayinvalidelerle birlikte olacagimiz icin onlarla konusmadan plan yapamiyorum

meryemcim tesekkurler. insallah ali denizi sever :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…