slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm dün gece eylülü acile götürdük gece uykusunda kusmaya başladı birden zaten nezleydi hastanede ialç falan verdiler onu bile kustu midesi hiç bişey kabul etmiyodu bide doktorun gözü önünde öle kusunca yavrum doktor bu serumluk dedi gecenin bi yarısı serum takıldı kuzuma sabahda çıktık henüz bişey yok inş. kusmaz bidaha ama eşimle resmen canımızdan can gitti
çok geçmiş olsun cnm şuan iyimi melegin allahım şifa versin cuma günü tüm hasta bebeklere
valla 2 günde 2 kilo vermişim sıkıntıdan gözlerimin altını görseniz eroinciler gibi mosmor ruh gibi geziniyorum ortalıkda allah kimseye yaşatmasın ya şimdi uyududa bi bakınim dedim
çooooooooook çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Allah beterinden korusun bi daha da yaşatmasın.
insanın gerçekten ömründen ömür gidiyormuş ve bir çocuk sahibi olmak bizim gibi insanların hayatta yapabileceği en büyük delilikmiş onu anladım ben de.
ebru kan tahlili temiz çıktı idrar yapılcaktı bizimki yapmadı çişini onu biz götürüp vercez ama bu aralar kusma ve ishal salgınmış benim çevremdede bi çok kişide aynı sorun var hatta annemde de olmuştu ama bişey demediler canım
cnm bnm sende dikakt et kendine sen ayakta durcanki meleginle iyi ilgilenesin allahım bidaha yaşatmasın böyle durum cnm
valla bahar doğru sölüyosun keşke biraz daha bekleseymişim dediğim oldu ne yalan sölim onun sevgisi o güzel duygu hiç bişeye değişilmez ama o sorumluluk çok zor gerçekten hele hastalıkda girince işin içine daha kötü oluyo insan keşke bana gelseydi diyorum allah beterinden saklasın
slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm dün gece eylülü acile götürdük gece uykusunda kusmaya başladı birden zaten nezleydi hastanede ialç falan verdiler onu bile kustu midesi hiç bişey kabul etmiyodu bide doktorun gözü önünde öle kusunca yavrum doktor bu serumluk dedi gecenin bi yarısı serum takıldı kuzuma sabahda çıktık henüz bişey yok inş. kusmaz bidaha ama eşimle resmen canımızdan can gitti
alışmıycaz bahar onlar düşse dizi kanasa bizim içimiz acıyacak.
meryem bu kadar gerçekçi olup herşeyi şak diye yüzüme vurman var ya bana soda şişeleri ve kafanı hatırlatıyor. hayır ben kendimi avutuyorum yaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?