2009 Eylül Anneleri

çok geçmiş olsun cnm şuan iyimi melegin allahım şifa versin cuma günü tüm hasta bebeklere

valla 2 günde 2 kilo vermişim sıkıntıdan gözlerimin altını görseniz eroinciler gibi mosmor ruh gibi geziniyorum ortalıkda allah kimseye yaşatmasın ya şimdi uyududa bi bakınim dedim

meryem hamile olmayasin
baharcim hosgeldin ozledik seni
ben o tavukcuya inanmam herkes isine geldigi gibi soyluyor cunku
o da sonucta malini satmak ister

filiz ali cok uzun zamandir gunde 2 uyku uyuyor.
hatta teke indirmeye calisiyor da yemiyorum

flower_85 cok gecmis olsun. peki neden kustugunu buldular mi bisey mi dokundu acaba

valla 2 günde 2 kilo vermişim sıkıntıdan gözlerimin altını görseniz eroinciler gibi mosmor ruh gibi geziniyorum ortalıkda allah kimseye yaşatmasın ya şimdi uyududa bi bakınim dedim

çooooooooook çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Allah beterinden korusun bi daha da yaşatmasın.
insanın gerçekten ömründen ömür gidiyormuş ve bir çocuk sahibi olmak bizim gibi insanların hayatta yapabileceği en büyük delilikmiş onu anladım ben de.

ebru kan tahlili temiz çıktı idrar yapılcaktı bizimki yapmadı çişini onu biz götürüp vercez ama bu aralar kusma ve ishal salgınmış benim çevremdede bi çok kişide aynı sorun var hatta annemde de olmuştu ama bişey demediler canım

valla bahar doğru sölüyosun keşke biraz daha bekleseymişim dediğim oldu ne yalan sölim onun sevgisi o güzel duygu hiç bişeye değişilmez ama o sorumluluk çok zor gerçekten hele hastalıkda girince işin içine daha kötü oluyo insan keşke bana gelseydi diyorum allah beterinden saklasın

canım çok gecmıs olsun yaa

ebru olıyım valla.gecen baharada dedım çok çocuk istiyorum şu ara:) çocuk bi gece uyusun ertesi gün çocuk istiyorum rahat batıro:) alışmamışım ya:)
dün eşime dedim ikinciyi istiyorum artık diye yüzüme baktı güldü :)

yok ne kadar beklersen bekle sorumluluklar değişmiyor. biz bilinçli anneleriz ve şükürler olsun ki evlatlarımıza tüm imkanları sunabiliyoruz. tabi ki evlatlara geleceğine bize gelsin diyor insan ama yaşadıkça alışcaz sanırım canım.

çok geçmiş olsun bizimkide 2 hafta önce öle oldu önce kusma arkadan ishal salgın varmış

ebrucum ben bana söyleneni paylaştım canım. adam sonuçta bizim markamızda yok demedi türkiyede yok dedi. antibiyotik te kullanılmıyormuş artık. bana mantıklı geldi. alıp balkonda tavuk besleyemeyeceğime göre.

valla ben organik olayına ınanmıyorum kızlar.. kendım yetiştirmediğim sürece hiç bişey bence organık değil. yanı hanı gidipte marketten bana köy tavugu ver o organık..... bence yalan. eger tavuk vereceksem normalını alıyorum. domatesse mevsımınde ve ozel secerek.. fırsatım varsa ekılmısını toplayarak..

meryem bu kadar gerçekçi olup herşeyi şak diye yüzüme vurman var ya bana soda şişeleri ve kafanı hatırlatıyor. hayır ben kendimi avutuyorum yaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile

yavrum gerçekler acıdır. niye kjendimi kandırayımki. onun canı acısa benim canım çıkıyor vee bu hiç değişmeyecekkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…