2009 Eylül Anneleri

bahar ben olsam almam öyle bir surup. ama vıtamın destegi gerekebılır. ben artık vıtamixin i az kullanıyordum ama benımkıde yemıyor. dişi çıkmak üzere.. ee bende tekrara basladım vitamixin e

sağolun kızlar hala korkumu atamadım üstümden allaha çok şükür diyorum egemen 2 gündür yine bişey yemiyo hele yemek hiç sadece yoğurt yedirebiliyorum oda danino normal yoğurt bile yemiyo çok severdi istemiyo şimdi bebe bisküvisini biraz yiyo

çok geçmiş olsun tatlım Allah beterinden korusun.çok şükür sizde bişey yok.cana geleceğine mala gelsin..

ne güzel canım ALLah kabul etsin..

meryem kız sen gel ben okuturum yine sana aşkolsun. zaten sözün var ama evin yolunu bilmiyon o ayrı ya neyyyyse.
ya demek bütün bebişler iştahsız. ben seven seas diye balık yağı aldım. onu içiriyorum hergün ama bu kadar iştahsızlık beni de yıprattı baya. değişik şeyler hazırlıyorum belki birini beğenir yer diye ama hepsini diliyle dışarı itiyor. hepsi de çöpe tabi.

aynen bahar cm ya.ben de yapamadm... ama içimde kaldı.benim doğum yaptğm gün kaynpdr de hsthneye kaldrldı.hastalndı .ahmet 6 aylkken de kaybettik zaten.neyse yapamadık işte ama yapmayı düşünyrm geç de olsa..

aynen bahar cm ya.ben de yapamadm... ama içimde kaldı.benim doğum yaptğm gün kaynpdr de hsthneye kaldrldı.hastalndı .ahmet 6 aylkken de kaybettik zaten.neyse yapamadık işte ama yapmayı düşünyrm geç de olsa..

canım başınız saolsun. ya tabi mevlüt okutursun yasin okutursun hem kayınpederinin ruhuna gider hem oğluşuna hayrı olur ne güzel.
ben diş buğdayını da yapamadım. izmire gittiğimizde yapacaktım oğluş hastalanınca o da yattı artık güzeeel bir yaşgünü yaparıs oğluma diyorum :)

ne zor bir durum tatlım Allah kolaylık varsin.çok şükür beninki iyi yese de bazen yemek de zorlndğı zamanlr da bile sabrımı zorluyor.buna rağmen düşün...umarım aşarsınız tez vakitte..iştah şurubunu bir de dr.unuza danış istersen..ben ne yapardım aynı durumda diye düşünüyrdm ....ya verirdim herhalde bir kaç kez ..ama danışırdm tabi dr.a..

ya bizim doktor çok ilgisizleşti değiştircem. ona göre yazın bebekler az yermiş. iyi de benim oğlum hiç yemiyor. su bile içmiyo. eczaneye danışcam alcam canım. eczacı var tanıdık. zaten bir iki kereden fazla vermem ben. antibiyotik vermişti doktor hastalığı zamanı onu bile 1-2 defa verdim hafifleyince bıraktım. korkarım ilaçtan ben

şş bahar yine her b.. a karısıyor dıycen ama:) antıbıyotıklerı falan bir daha asla oyle verme. atıyorum dr sana klamaks verdi. sen bunu 3 5 içirdin hastalık hafıfledi. ama sen bunu tam bıtırmedıgınden mıkroplar bu ılacak karsı bagısıklık kanzandı. sen bır daha bu ılacı klullanınca ılac eskısı kadar fayda vermez. hatta zamanla bi işe yaramz. bunu bana çok güvendiğim birisi anlatmıstı.

yok tatlım ne demek ben alıştım senin her b...ka karışmana :)))))
tamam meryemim saol bilgi için aklımda olsun. ya hafifleyince ne bileyim gerek yokken vermek gibi geliyor ya ondan kesiyorum. kendim de fazla ilaç kullanamam da.

bende sevmem bahar başagrısından ölürüm yinede kullanmam.. bende egcen dr a dıyom ne kadar kullanıcam antıbıyotıgı bıtenme kadar dedı gözüm büğyüdü:) ama kullandım

bende sevmem bahar başagrısından ölürüm yinede kullanmam.. bende egcen dr a dıyom ne kadar kullanıcam antıbıyotıgı bıtenme kadar dedı gözüm büğyüdü:) ama kullandım

benim migren olayı olduğundan o ağrı başladığında içiyom ağrı kesici. ama alişle birlikte ben de hastalandım ya sor ne içtim diye hiç :)

KIZLAR İZMİT YANIYOO afrika sıcakları bu olsa gerek...akifeymende dk durmuyo baharcım çok geçmiş olsun tatlım sanırım bu evre her bebeğimizde oldu..kuzum kolaymı annesi 4 diş patlatmış...

herkese merhaba,bende bir eylül annesiyim,
çok fazla giremiyorum yazamıyorum ama fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum.
10 ayı tamamladık biz çok şükür..
1 tane alttan diş çıktı üstende 4 tane patladı ucu göründü dişlerin
hepimizin sorunu evet bişey yememesi
doktorumuz(bulunduğumuz yerde en iyi uzman) yaz döneminde çocuklarda normaldir dedi zorlama dedi
bir de denize götürün hem iyi gelecektir hemde deniz havası iştahını açar dedi,
bir iki hafta sonra çıkıcaz tatile

bişeyler yememesi bunalıma soktu beni
eczacı bir arkadaşım omega ilacını önerdi bana bilemiyorum ama
bende iştah açıcı bişeyler almayı düşünüyorum
yani bu bebek hiçmi acıkmaz hiçbi bişey yemez ölecem

birde çevremdekiler sanki ben bişey yedirmiyormuşum gibi yorum yapıyor daha da sinirleniyorum

yine bu topikte okumuştum havuç tohumu da bebeklere iyi geliyormuş iştah açıcı etkisi varmış onu denemeyide düşünüyorum araştırıyorum

sağol canım inan zor geçen günlerdi çoook zor..ben de düşünüyrum aslnda ama dur bakalım ..
inşallah canım yaş günleri de iyice yaklştı..benimki 29 eylülde olacak inşllah..ama sanırım biz bize olacağz.çünkü arkadaşları çağırsam çooklar bilsen.birini çağırıp birini çağırmasam olmaz ..komşularla bağçemiz müsait orda yapsam bilmiyrum işte kararsızım canım baharcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…