eylülcün eda nın yanına ne ekletmeyi düşünyrsn..
5000 mi reyhancım bende gökşenin çok var diyodum hani, biizmkisini toplasan 1000 geçmez :)))
bi ara bu hizmetten bizde yararlanalım o zaman :)) ayrıca 5000 tane resmi var diyosun facede bir tane bile yok zira burayada hiç yüklemedin ben çok merak ediyrum yulayı :)))
tamamıyla senin karar vermen bi konu kişisel olarak bakrsan ben pek iki isim sevmiyorum şöleki ikisinide birden sölemek lazım anne baba söler ama etraftan sölenmiyo gökşenin kuzenlerinin hepsinin çift ismi var ama hep tek isim sesleniyoruz ama istiyosan olabilir yani benim aklıma da hiç böle bişi gelmedi bide kimliğini çıkartmamışmıydınız ?
heee dimi canım yaaa ne öle uzun uzunismin ikisi de söylencekse kısa isimler olmalı. mesela akif yağız bir arada söylendiğinde uzun oluyor ama ali efe, ali tuna birlikte söylenebiliyor.
gülcanım hoşgeldin balım bu arada :)
gülcan akif kimin ismi canım
heee dimi canım yaaa ne öle uzun uzun
hb şekercm
muhterem kayınpederimin canım :))))
meryemcim sizinkiler manrıklı benim bahsettiğim mesela hasan celal ikisi bi arada epey uzun oluyo :))
eylül ikinciyi erkek olarak garantıledinmi naptın :)))
reyhancım mesaj attım sana :))
gülcancım kızma eşine babasının ismini koymak istiyomuş demekki sana sölemedimi hiç haber vermedenmi yaptı ???
gülcan, hemen hemen kocalar aynı hamleyi yapmış.
bende ilkkez ve son kez yazıyorum:)))))))))
kızımın adı Eda deniz. ama hep eda diyoruz ve kızım son noktayı koydu
deniz demesinler bana istemiyorum çünkü erkek ismi.))
oğlumun adını Ali koyduk başından beri. fakat eşimin patronu ne karışıyorsa isim ekletmiş
mert koyalım demiş, bana söylemedeen.kaç ay sonra öğrendim ahhh bi bilseniz.
adı mert ali oldu böylece. kabul etmiyorum hala
çünkü karar verilip konan bir isim değil kötüde değil gerçi.
bizde sadece eda ve ali diyoruz.
Zeynep az daha bekle canım kız 18ine yaklaştı normal araba alırsınız artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?