hamileliğimin başından beri hep kızım olursa ismini çakıl koyucam diyodum
sonra etrafın tepkileri vs vazgeçtik
eda olsun dedik
ama şimdi kızım her gören aaa çakıla benziyo dedikçe içime oturuyo o ismi koymadığım için
hani diyorum doğum gününde çakıl eda olarak değiştirtsem
sonra da pastasının üstüne nüfus cüzdanı resmi yaptırtsam çakıl eda diye
hem iyi bir ilan şekli olur
hem de bu ismi normal hayatında da kullansın istiyorum
gülcan, hemen hemen kocalar aynı hamleyi yapmış.
bende ilkkez ve son kez yazıyorum:)))))))))
kızımın adı Eda deniz. ama hep eda diyoruz ve kızım son noktayı koydu
deniz demesinler bana istemiyorum çünkü erkek ismi.))
oğlumun adını Ali koyduk başından beri. fakat eşimin patronu ne karışıyorsa isim ekletmiş
mert koyalım demiş, bana söylemedeen.kaç ay sonra öğrendim ahhh bi bilseniz.
adı mert ali oldu böylece. kabul etmiyorum hala
çünkü karar verilip konan bir isim değil kötüde değil gerçi.
bizde sadece eda ve ali diyoruz.
anladım gülcancım ben kayınvalidemi görmedim ama adını koyduk çünkü daha evlenmeden eşim istemişti koymayı bend ekabul ettim çünkü ismin anlaı filan da güzel şansı da yüksek bi isim :))
ayyy reyhan maşallah kuzun çok yakışıklı sanada çok benziyo sanki alnı filan :)))
ben de gülce çok istemiştim, eşim koymamıştı, güller deli oluyo diye:) sonra yakın bir arkadaşımız benim koyacağımız bu ismi duydu ve çok beğenmişti, kızları oldu bir ay önce gülce koydular, en azından bir bebeğin isim annesi oldum sayılır..
bence de çok güzel çakıl ismi....
mesela benim kızımın ismine erkek ismi diye çok karşı çıktılar. ama ben çok yakıştırıyorum, ismi gibi çıktı zaten 9,5 aylıkken yürüdü, rüzgar gibi esiyor şimdi de. içine siniyorsa eşin de koy diyorsa bence cesaret et, hep içinde kalacağına.
ben de gülce çok istemiştim, eşim koymamıştı, güller deli oluyo diye:) sonra yakın bir arkadaşımız benim koyacağımız bu ismi duydu ve çok beğenmişti, kızları oldu bir ay önce gülce koydular, en azından bir bebeğin isim annesi oldum sayılır..
bence de çok güzel çakıl ismi....
mesela benim kızımın ismine erkek ismi diye çok karşı çıktılar. ama ben çok yakıştırıyorum, ismi gibi çıktı zaten 9,5 aylıkken yürüdü, rüzgar gibi esiyor şimdi de. içine siniyorsa eşin de koy diyorsa bence cesaret et, hep içinde kalacağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?