2009 Eylül Anneleri

özlem bizimde gecen hafta öleydi 4-5 gün sürdü babamız çok takmıştı şimdi geçti çok şükür ama çok ovuyodu yagız

kaç günden beridir int e dahi giremiyorum kızım ve ev işleri birde bugünlerde tatlı cadım hem huzursuz hem de iştahsiz ve sıcaktan müthiş etkileniyor duş vs etkilemiyor en üst katda kalıyoruz ya((birde gözünde bugün gördüm ya korktum ne olabilir acaba(((

özlem bizimde gecen hafta öleydi 4-5 gün sürdü babamız çok takmıştı şimdi geçti çok şükür ama çok ovuyodu yagız

aynen elleriyle ovuştura ovuştura mahvetti kendini elini çekiyorum tekrar ediyor ne kadar çeksemde İnşallah geçer hemen... içimi rahatlattın babasına mesaj attım denetlemeleri var vs ancak öğlen arası yada yarın gideriz dr a dedi umarım dr luk deildir((

özlem endişelenme bizim bikaç gün sürdü hemen geçmedi aman bu kocaların işinden zaten çocukları dr a bile götüremiyoruz geçmiş olsun....

özlem endişelenme bizim bikaç gün sürdü hemen geçmedi aman bu kocaların işinden zaten çocukları dr a bile götüremiyoruz geçmiş olsun....

teşekkür ederim canım ya İnşallah geçer hemen ...neden oluyormuş bir bilgin varmı?
o deil acil bir durum olduğunda zaten eşime ulaşmak imkansız mutlaka işte yada nöbetde onuda suçlamıyorum ama artık baydı ya((

kızlar bende bi fikir almak istiyorum sizden
şimdi ben ilk adım ayakkabısı almayı düşünüyorum ama
evdeki ayakkabılarıyla yürüyemedi oğlum başka bi model bakıcam bugün
parka götürüp yürüsün istiyorum dışarda..belki yorulur ev kesmiyo artıkk

canım benim Maşallah bebeğine... Allah sağlıklı uzun ömür versin kuzuna da benim bebeğimede tüm bebeklerede...AminNNN...bebek ayakkabısı alırken yumusak ve bir numara büyük almalıymışız çünkü ayakları halen jel gibiymiş ve deformasyona uğramaması için ayağın içinde rahat hareket edebilmesi gerekiyormuş...

evet özlem
yumuşak olması yeterliymiş
herhangi bi rahatsızlık olmadığı zaman
ortepedik ayakkabı alınmaması gerekiyormuş
sağlam ayak bozulabilirmiş

tülaycım biz ayakkabı için çok dolandık ilk adım ayakkabıları patik gibi sadece altı deri dışarda giymek için uygun değil
klin diye markanın aldık altı lastik ama çok yumuşak tavisye ederim canım

selam kızlar istanbul bugun yine çoook sıcak ( ramazan da geliyo napıcaz bilmiyorum

tülaycım ilk adım ayakkabısını bende çook araştırdım bana tavsiye edilen paqpa markalı ilk adım ayakkabıları ama biraz pahalı %100 deriden yumuşak güzel ayakkabı tavsiye ederim :)) ben yürümeye başlayınca alıcam zaten ayak gelişimi için yürümeye başladıktan 4 hafta sonra ayakkabı giydirilmeliymiş ayrıca evin içinde filan kesinlikle ayakkabıyla dolaşmasın mümkünse çorabsız bile dolaşsın diyo drlar :))

bizimkini ben yürütmeye çalışıyorum bazen kesinlikle yürümek istemiyo dizlerini kırıp yere oturup emekliyo zaten erken emekliyen geç yürürmüş ben yaşında yürüsün istiyodum ama yürümicek galiba neyse nasıl olsa bi şekilde öğrenicek :)))

bu arada hazırlandım giyindim görümceciğimi bekliyorum sinir olurum ben böle beklemeye ve bekletmeye

baharım beni bilir ilk önce sonra gelir ilk dönerim ben :))

zeynep biz de tatilde aldık ayakkabı
dediğin marka aldım ben de
chicco mağazalarında satılıyor
ama bebek ayakkabılarının hepsi pahalı zaten
onlara göre çok da pahalı değil bence
biz 55 e aldık
sadece dışarıda giydiriyorum evde çıplak ayaklı
aslında bebeklerimizin yürüme zamanlarının yaza gelmesi açısından şanslıyız bence

kızlar meraba,

kamuda çalışan emziren annelere 3 gün idari izin vermişler, hamileler vs de dahil.

saba annemi rüzgara bıraktım işe giderken üstadlar arayıp haber verdi gelme diye. neyse annemlere geri döndüm, arabayı park ederken arabayı kaydırıp öndeki park halindeki araca çarptım, bizim aracın kaputu falan şişti, öndeki araçta bişi yok gibi. sonra polisi tam 1,5 saat bekledim sıcakta, rapor tutsun diye. taile kötü başladım :)

bu arada neden özel sektörde çalışanlara tatil yok anlamadım, ne mantıksızlıık ya....

tubacım nasılsın, defne nasıl iştahı vs. bizim kız full artı full iştahsızlık günde 1 litre sıvı alımı dışında tık yok. bir de pınar ilkadım sütünü severek içmeye başlladı anca onu içsin bol bol. fantomalt ile protifara devam 5 er ölçek herbirinden. biz suya katıp veriyoruz yoğurt kıvamında içiyor tık demeden, versen 2 litre de içecek.... ama 1,5 kutu bitirdik toplamda 100 gram aldı .... ne garip dimi... demekki yyakıyor aldığını.... sen nasıl veriyorsun.

tülaycım ben de ayakkabı konusunu çok araştırdım, ayakkabı dünyasından bir ayakkabı aldım, içi dışı deri, böyle tabanı da deri, alt tabanının orta tarafı lastikti sadece... şuan adidasın country diye bir modeliydi yanılmıyorsam onu kullanıyoruz, çok rahat bir ayakkabı... ama spor ayakkabı alacaksan 1 ay daha yürümesini bekle... çünkü şimdi çok ilerleyemiyordur. 10 adıma kadar bu deriler çok iyi oluyor. sporlar için biraz daha iyi denge sağlaması gerekiyor.

hoşgeldini tuba ve gülay
gülay neden emziren annelere izin vermişler ki
sıcaktan falan mı
e istanbul da yanıyo burda öle bi uygulama olduğunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…