2009 Eylül Anneleri

ANKARA (A.A) - Ankara'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle il genelindeki kamu görevlisi engelliler ve kronik hastalığı olanlar, 4-5-6 Ağustos'ta idari izinli sayılacak.

Ankara Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün hava tahmin raporlarına göre hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 7-9 derece üzerinde seyrettiği ve hafta sonuna kadar yüksek sıcaklıkların devam edeceği anımsatıldı.

Açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulunun tavsiye kararı uyarınca kentteki kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve emzikli bayanlar ile kalp ve böbrek yetmezliği, kontrol edilemeyen tansiyon yüksekliği hastalarının ve kronik hastalıkları olanlar ile özürlü personelin yarın itibarıyla hafta sonuna kadar sağlık ve idari izinli sayılacakları bildirildi.

gülaycım, defne de hala zor yiyor, bayıltıyor beni fantomalt ve protifar 1 ay kullandık, bir daha vermedik canım cunku gecen ay 1 kiloya yakın aldıgı için dr.gerek gormedi. demek ki rüzgar baya bir yakıyor canım aldıklarını yoksa almaması imkansız bizimle kıyaslarsan eğer. ne içiyorsa ver canım sen de. protein ve karbonhidratı zaten verdigin mamalardan aldıgı için bence endişelenme. onlar baya bir enerji veriyordur rüzgara. defne aptamili sadece uykusunda içiyor. gündüz onu da içiremiyorum ben. bu yuzden ilk adım sütü vs. sevdiklerini ver içsin canım.

selam yeniden.
ilk adım ayakkabısı ben de aldım 1 ay kadar önce ama çok giydiremedim ayakları etli olduğundan sıkma yaptı aldığım gibi duruyor kenarda. bir tane sandalet aldım twigy marka. onu giydiriyorum şimdi..

maşallah defne çok iyi almış tubam, benim kız 1 saniye durmuyor ya, heryeri morluk içinde,yürüyüp kendini yere bırakıyor oyun yapıyor aklı sıra... zaten kilo alması imkansız bu halde, ama yemediği için veriyorum ben hala.... bir de çok güzel içiyor... off ya umarım şu ağız kapamalr sonsuuza kadar gitmez....

baharcım benim kızın ayaklarının üst kısmıda çok etli, çok zor ayakkabı bulursunuz demişlerdi ben tam 2 ay gezdim... adidasın geniş modelleri dışında bir ayakkabı olmadı, bir de bu aldığım ilk adımlar dışında. ayakkabı alırken mutlaka çocukla gidilip denenmesi lazım. bazen model süper oluyo ama işte ayak içine girmiyo...

eylülcüm anlamış değilim. sıcaklar tüm türkiyeyi kavuruyor oysa. il ayrımı yapılmamalı.

tubacım bu arada biz ilk adım sütüne eşimin ısrarlı denemeleri sonucu başladık, yani benim kız aptamil falan hiç içmedi, biberon almadığından, zaten sevmedi de... ama şimdi ona suluk aldım, sulukla sütü veriyorum, 200 cc içiyor, yani bir bardağa yakın maşalah diyim onu da bırakmasın. tek avuntum o.... yani sana tavsiyem istersen dene, ben önce sütün içine su katarak verdim, yavaş yavaş su oranını azalttım, tadına alışsın diye....

herkese merhaba hm.lar ..oğlumu bir türlü uyutup rahata erip de sohbetinize iştirak edemedim.beceriksiz ben:bbo:ama öyle bunalttıki kaçtım bir merhaba diyeyim dedm

geçen gün bende markette gördüm alsam mı almasam mı diye düşündm vazgeçtim ama bir dahaki sefere 1 kere alıp deniyim bari. rüzgarın bir an once buyume istegi var gülaycım. bebek muamelesinden sıkılmış. :))

yarın şehir dışına çıkıcaz birkaç gün. yine yine bavul hazırlıycam. off ya bu sıcakda gezesim bile yok.. neyse umarım güzel geçer de gittigimize deger. görüşürüz kızlar sonra. muckk

yazdysan okuyamadım geçmişi çakıl ismini ne yaptnz karar verdiniz mi eylül cm..bir de eda da uçuk çıkmştı ya ne oldu o geçti mi..

meryemcim 6 aydan itibaren bu süt, 6-12 ay arası diyor. içinde çinko, c vitamini, b vitamini, demir , dvitamini, kalsiyum ve fosfor varmış... üzerinde yazıyor... rüzgar kolay kolay herşeyi yiyip içmediğinden bunu içince biz de veriyoruz. tadı çok güzel, anne sütü gibi şekerli, ben kendi sütüme tadını çok benzettim, sanırım rüzgar da benzetti...

keşke keşke tubacım rüzgar bir an önce büyüse biz de rahatlasak, yoksa acayip olduk, dengemiz yitti.

senin sütünü içmiyormu ruzgar canım. birde bişey daha bunlar kutu süt galıba netten baktım bende.. şişe varmıdır:) ayy çok seymı sıtıyorum :)

gülaycım evet işte ayakların üst kısmı etli olunca büyük numara da alsan sıkıyor malesef. bu sandaletlerle rahat ettim ya indirim vardı hem de 10 liraya aldım :)
şu ilk adım sütünü doktorun mu söyledi sana?

len tuba karısı yine nereye gidiyon yaaaa. ay delirtcek bu hatun beni yaaaaaaaa... bi evde otur be anacım giden var gidemeyen var cıkcık...
esin hoşgeldin

iyi yapmışsın baharcım, benim kzın da etli ben de artık ne bulsam ayakkabı alıyorum yoksa imkansız bişey bulmak... ykm de indirimden önümüzdeki yaz icin nikein ayakkabısını aldım 34 lira... tam bizim tontik ayaklılar içindi...

meryemcim benim sütümü de içiyor 300 cc den fazla... bir de o sütü içiyor. mesela dün yatmadan önce 500 cc lik sıvı içti... ilk düşününce oha diyorum ama 500 cc zaten 2 su bardağı ediyor... yemiyor içiyor işte... yemeğini yiyor ne yerse artık geri kalanını içiyor. günde 2 bardak meyve suyu içiyor, bazı günler 1 litre sıvı alıyor.... ben de şaştım kaldım ya, sünger gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…