2009 Eylül Anneleri

ayyy eylül yanı başımızda fırın var ordaan böle dumanı üstünde çıtır çıtır ekmek alıyorum süper oluyp şimcik salatanın yanınada iyi gider dimi :)))))))

bu nasıl oldu
:)))))))

selam kızlar çok yorgunum yaa, sıcak, temizlikler ve kurs birleşince bunaldım ve sizinle vakit geçirmeyi özledimm....
geç kaldık ama hızlı olacağız sanırım, 2. diş de patladı gibi.. hızlı çıkaracak belki de :)
uğrayayım dedim sizleri göreyim :)) geçmişi bayağı okudum ama kafam patates çuvalı misali olduğu için k.bakmayın...
en tatlı rüyalar sizlerin olsun inşallah :))))

günayyyydınnnnnnn....
biz dün özgeyle buluştukkkk... canım arkadaşım Antalyadan buraya düğün için 1 günlüğüne gelmiş 1 saatini bize ayırdı. gelinimi dünürümü gördüm. çok iyi geldi. kızlar nasıl tatlı bir gelinim var görmeniz lazım. maşallah maşallah kuzum nasıl hanım hanımcık. oğlum depişirken o öylece izledi kıyamam ona. dünürüm de çok tatlı çok güzel zaman geçirdik.

kertikler de görüştü şükür:) peki bahar ne diyorsun olurmu bu iş:)

maşallah canım gelinine de, dünürüne de, depişen damat beye de :)

kertikler de görüştü şükür:) peki bahar ne diyorsun olurmu bu iş:)
olma mı ya meryem bulmuşum öyle cici gelini kaçırırmıyım be ya :) hem sen de gördün ne güzel anlaştılar kertikler.
maşallah canım gelinine de, dünürüne de, depişen damat beye de :)
aman aman damat beyin kıçı azcık yer görse ne güzel olacaktı eylül.

olma mı ya meryem bulmuşum öyle cici gelini kaçırırmıyım be ya :) hem sen de gördün ne güzel anlaştılar kertikler.

aman aman damat beyin kıçı azcık yer görse ne güzel olacaktı eylül.

ay bahar hiç anlamıyosun yaa
ali kur yaptı gelin hanıma
bak ne kadan atletikim ne kadar güçlüyüm mesajı verdi
geçende bi arkadaş anlattı
birbuçuk yaşında oğlu var
komşunun aynı yaşlardaki kızını getirmişler
bunda bi taklalar bi zıplamalar,
kızda da bi süzülmeler falan
ayy dedim demek bu kur denen şey içgüdüsel bişey
yoksa minicik bebek ne anlar

ah canım ya hadi orda ezgiye kur yaptı evde koltuklara mı çekmecelere mi kur yapıyo bu çocuk :))) ali efe hatun gördü mü gülümsüyo poz veriyo falan. kur yapma olayı bizde fazlasıyla var. yaşlı ya da çirkin bir kadın sevsin yüz vermiyoruz ama güzel bir hatun sevsin hemen gülücükler pozlar başlıyor. genelde de renkli gözlü uzun saçlı kızları beğeniyoruz nedense :)))

ayy tercihleri de varmış sevsinler :)
onu da şöyle açıklayalım
sportmen bir vücüda sahip olmak ve formunu korumak için spor yapması şart
e çocuğa koşu bandı aldın da koşmadı mı
naapsın ilkel yollarla çekmece dolapla işini görüyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…