sağolun kızlar :))
eylülcüm patlıcan salatası yapıyım bende :)) canım çekti :)
tamam yanına bir çifli taze ekmeği alıyım öle yiyim :))
ayyy eylül yanı başımızda fırın var ordaan böle dumanı üstünde çıtır çıtır ekmek alıyorum süper oluyp şimcik salatanın yanınada iyi gider dimi :)))))))
bu nasıl oldu
:)))))))
günayyyydınnnnnnn....
biz dün özgeyle buluştukkkk... canım arkadaşım Antalyadan buraya düğün için 1 günlüğüne gelmiş 1 saatini bize ayırdı. gelinimi dünürümü gördüm. çok iyi geldi. kızlar nasıl tatlı bir gelinim var görmeniz lazım. maşallah maşallah kuzum nasıl hanım hanımcık. oğlum depişirken o öylece izledi kıyamam ona. dünürüm de çok tatlı çok güzel zaman geçirdik.
günayyyydınnnnnnn....
biz dün özgeyle buluştukkkk... canım arkadaşım Antalyadan buraya düğün için 1 günlüğüne gelmiş 1 saatini bize ayırdı. gelinimi dünürümü gördüm. çok iyi geldi. kızlar nasıl tatlı bir gelinim var görmeniz lazım. maşallah maşallah kuzum nasıl hanım hanımcık. oğlum depişirken o öylece izledi kıyamam ona. dünürüm de çok tatlı çok güzel zaman geçirdik.
olma mı ya meryem bulmuşum öyle cici gelini kaçırırmıyım be ya :) hem sen de gördün ne güzel anlaştılar kertikler.kertikler de görüştü şükür:) peki bahar ne diyorsun olurmu bu iş:)
aman aman damat beyin kıçı azcık yer görse ne güzel olacaktı eylül.maşallah canım gelinine de, dünürüne de, depişen damat beye de :)
olma mı ya meryem bulmuşum öyle cici gelini kaçırırmıyım be ya :) hem sen de gördün ne güzel anlaştılar kertikler.
aman aman damat beyin kıçı azcık yer görse ne güzel olacaktı eylül.
ay bahar hiç anlamıyosun yaa
ali kur yaptı gelin hanıma
bak ne kadan atletikim ne kadar güçlüyüm mesajı verdi
geçende bi arkadaş anlattı
birbuçuk yaşında oğlu var
komşunun aynı yaşlardaki kızını getirmişler
bunda bi taklalar bi zıplamalar,
kızda da bi süzülmeler falan
ayy dedim demek bu kur denen şey içgüdüsel bişey
yoksa minicik bebek ne anlar
ah canım ya hadi orda ezgiye kur yaptı evde koltuklara mı çekmecelere mi kur yapıyo bu çocuk :))) ali efe hatun gördü mü gülümsüyo poz veriyo falan. kur yapma olayı bizde fazlasıyla var. yaşlı ya da çirkin bir kadın sevsin yüz vermiyoruz ama güzel bir hatun sevsin hemen gülücükler pozlar başlıyor. genelde de renkli gözlü uzun saçlı kızları beğeniyoruz nedense :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?