2009 Eylül Anneleri

kızlar günlerdr yazılıyor ama sesimi pek çıkrmyrdm kulağımı büküp tahtaya vuruyrdm...ben uykusuz kalsamda bebeğim nadir zamanlr haricinde iyi uyuyrdu..ama tam bir kabus gibi gece yaşadm.

acaba diyrm dün kabak patates domates ve pirinçli b,r yemek yedrmştm dokunmş olabilr mi..ama 6 aylktan beri yiyr aynı yemeği..bilmiyrm.

baharcım ne güzel sana kaynvalde modundasn ..ya kusura bakma özgenin niçki neydi ...benim bugün kafa sanki yok ya hiç denklşmedk ya da ben hatrlmyrm..

günaydın esin
geçmiş olsun dün gece için uykusuzluk zor valla
ben her gece ve dün gece de bunu yaşayan biri olarak şunu söliyim
bence yemek dokunmamıştır
ya diştendir, ya sıcaktandır, ya da başka bi sıkıntısı vardır
geç mi yedirdin dün akşam yemeğini
belki o rahatsız etmiştir

eylül çok polyanna gördüm seni canım. çakılcığın uslu durduğundandır :)))))
esin hoşgeldin. ya dişler zorluyordur kuzuyu yemekten pek olcağını sanmıyorum ben.

eylül çok polyanna gördüm seni canım. çakılcığın uslu durduğundandır :)))))
esin hoşgeldin. ya dişler zorluyordur kuzuyu yemekten pek olcağını sanmıyorum ben.

:roflol: ayy nasıl güleyim bilemedim bahar
vallaha ağzımla gülemiyorum
çakılın uslu durması mııı
bir dk bile eline bir oyuncak alıp oturmuyor ki
bişeler gıdıklıyo kızımı ama anlamadım
pire var bi yerlerinde sanki
en sakin olduğu zaman eline bir koli verdiğimizde onu araba gibi sürdüğü zamanlar
o da en fazla 5 dk
ben ali efeyi savundum çünkü erkek adam atletik olur
bizim eşkıyanın da senin gelinin gibi hanım hanımcık olmasını bekliyorum ama nerdeeee

eylül walla bazen çok hoşuma gidiyor bu hareketliliği bazen de ciddi yoruyor ya. hele dışarda mızmızlanınca ne yapacağımızı şaşırıyoruz. arabasında oturmuyor kucakta gezecek illa ya da yürütcez beyfendiyi ama ona da bel dayanmıyo ki.

bahar ben galiba bel fıtıgı oldum bıle.. ama cıddıym.. çok bel agrılarım var dr a gitsem iyi oalcak

anladm meryemcim çok iyi ya.ne güzel hani ist.merkezi ve daha uğrak yeri ya ne güzel görüşyrsnz

yok be canım istanbul çok buyuk. bak aynı sehırde yaşıyoruz ama aramızda 2 saat mesafe olan akrabalar var. karşıda bir şubede toplantımız vardı fırsat bu fırsat dedım . baharda özgeye gidecekti bende takıldım paşina:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…