2009 Eylül Anneleri

:teytey::teytey::teytey: kızlar benim kafa bugün teytey..bir kahve içeyim açlaym öyle geleyim ben de..bu arada şu üstmdeki kasveti atma yollarını düşüneyim...

bahar meryem üçümüz kalmşız...sizi kocamaaan öpüyrm..negatif benden size kucak dolusu pozitif sevgilerrrr.opuyorumnanaktan

:teytey::teytey::teytey: kızlar benim kafa bugün teytey..bir kahve içeyim açlaym öyle geleyim ben de..bu arada şu üstmdeki kasveti atma yollarını düşüneyim...

canım o kasvet değil uykusuzluktur
ahmetin uyku saati yakınsa kahve içme bence
onunla birlikte biraz uyursun
uyanınca açılmak için içersin kahveni

gunaydin kizlar
bende sabah ugradim kimse olmayinca ciktim :)
bizde eh iste iyi uyuduk sayilabilir
en azindan sabah 6 da uyanmadi :)

meryem bahar askolsun soyleseydiniz ya belki bende takilirdim pesinize
saka diyorum heee
bizim sirketten cikip gelmek zaten zor olurdu
ne guzel yapmissiniz bulusmussunuz
ozgeye cok selamlar soyleseydiniz hic gorusemiyoruz artik ozledik valla

eylul sen neden gelmıyorsun yarın. yaa avrupa yakasında işte.. ebru bıde sen sanıyeye falan ulaşsana gelmek işster belkkı

ebru zaten sneın tatılden geldıgınden haberımız olmadan gittik:) benımde cıkmam zordu karsıya gıt gel aman gemı toplantıda var dedım

haksızlık etme polata ebru ben tanıyorum. öyle değil. ben her gordugumde gayette konustu adam:)
bahar -özge -ebru-meryem-nazan gelırım dedı ama bılmıyorum -reyhan evıme 5 dk dedı ama gelırmı bılmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…