2009 Eylül Anneleri

haksızlık etme polata ebru ben tanıyorum. öyle değil. ben her gordugumde gayette konustu adam:)
bahar -özge -ebru-meryem-nazan gelırım dedı ama bılmıyorum -reyhan evıme 5 dk dedı ama gelırmı bılmem

Belki ugrAyabilirim kızlar
bizim oğlan hala hasta..bu sıcakta dışarı çıkabilirsek mutlaka uğrarım

bildiğimiz durum cansucum eşim dün gece yoktu yanıma aldım zaten saat ikide yatağıma yattım 2 .15 de gökşen uyandı yanımda yatamadı kendini ordan oraya attı yatakta az kalsın bi ara düşücektim :) sonrada uyandı saat 6.30 du hala uyanıktı en sonunda göğsümde sızdı kaldı sürekli emmek istiyo ama göğsüm acıyo bi müddet sonra ağrı kesici filanda verdim gece yani anlıcağın 2 saatlik uykuyla duruyorum ayakta

ayyy canım ya doğru çok zor gerçekten büyüdükçe düzelir uykuları gaz vs hepsi geçer dedik bu seferde başka dertler neyse allah dermansız vermesin bari öğlen uyursa sende dinlen biraz

kızlar dinlenmem gerek zaten yoksa sütüm olmaz yani benim sütüm uykuyla oluyo yoksa dünyaları yesem bi işe yaramıyo normalde sabah kalktığımda en azından bir göğsüm iyice dolu olması lazım şimdi ikiside boş gece o kadar çok yüklendiki gökşen (

eşim gelicek yemekte yapmam lazım işimde var bir sürü ütü de var ve bugun cuma hafta sonuna iş kalmaması lazım

meryem belim çok ağrıyo demissin geçmiş olsun tatlım bende şikayetçiyi son zaman larda sürekli belim ağrıyo yatağa sırt üstü uzanınca daha da ağrıyo acaba kuzular ağırlaştı ondanmı ???

aslında benim ağır kaldırmamam gerekiyo et sıkışması vardı zaten

kizlar gecmis olsun
insallah bel fitigi degildir kotu bisey cunku
belimize cok dikkat etmemiz lazim ama mumkun mu bu kuzlarla yaaa
bizimki de surekli tut yurut istiyor kopuyor belim
iki buklum oluyorum boyda uzun olunca

valla bel ağrısı nezamndır bendede var eee normaldir heralde yok kucakta taşı yok yürütmeye çöalış iki büklüm yükleniyoruz belimize hayliyle:)

ya bel ağrısı demeyin. ali efe kucağımda omuzuma başını koyarak ali efenin çiftliği şarkısı ile uyumaya alıştı çok fena. geriye doğru meyilli olmam gerekiyor ki rahat etsin. o şekilde bi de sallanıyorum. tabi onu yatırdıktan sonra belimdeki ağrıyı siz düşünün

zeynep yınede yat uyu bugun dısardan soyleyın yemegınızı ne olacakkı???

bel konusunda benım omurilik zaten dogustan eğri. o yuzden dr bana ılerıde 1 kılo bıle kaldıramayacaksınd edı. eee adam kım bılır kaç kılo ama kaldırıyorum:)

selam kızlar.. herkese kolay gelsin.. benim mininğimde hasta oldu ..üşütmüşüz hemde bu sıcakta.. geçsin artık bu sıcaklar yaa yeter artık.. öksürüp duruyo dr gittik şurup verdi birtane çok önemli değil şimdilik dedi .. inşallah ilerlemez..

çok geçmiş olsun ya. zaten en tehlıkelı havalar sıcak havalar terlıyor bazen ustunde kuruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…