2009 Eylül Anneleri

slm kızlar nasılsınız bakalım
bizim bugun evlilik yıldönümümüz 5koca yılı geride bıraktık acısıyla tatlısıyla

merhaba kızlar eylülcm uyu demştin bana canım benim hala ayaktayım uyuyamadm daha doğrusu uyutamadm..10 dk.tan çok

ay doğum kilosu osu busu değil. sürekli dikkatli bir şekilde kaldıramıyoruz ki onları. bişeyi kaldırırken bele değil dizlere yüklenmek gerekiyor e her defasında bunu düşünenimiz var mı acaba?

meryemcim belin mi ağrıyr canım daha evvel yazdysan da ben kaçırmşm herhalde şimdi geçmşe baknca gördüm geçmş olsun

ay doğum kilosu osu busu değil. sürekli dikkatli bir şekilde kaldıramıyoruz ki onları. bişeyi kaldırırken bele değil dizlere yüklenmek gerekiyor e her defasında bunu düşünenimiz var mı acaba?

yaa canım benım omurılık yamuk oldugundan benım külliyen kötü. ılk dogdugundan bu yana var yanı bende. hatta ılk zamanlar boyle belımden bır sıvı akıyordu sankı. agrı vererek o gectı. elbette kontrollu değiliz. bazen kucagımda oglum bı elımle baska ısler yapıyorum yada bişiler tasıyorum akşama meryem pert:)

çok geçmiş olsun ..yaz hastalığı daha bir zor inşallah tez vakitte düzelir kuzucun

evet canım ya. senin işin daha da zor tabi. benim belimde rahatsızlığım yok ama bazı geceler yatağa yattığımda ciddi ağrı çekiyorum neyse ki geçiyor bir süre sonra.

kızlar odanın ortası oyuncak vs.kaşık ve ne bileyim tahmin ettiğiniz herşeyle dolu..ahmet efe yine geliyr masanın altndaki blg.kablolarına sarıyr yeterki burada beni görmesin..

meryem yaaa senden oyle tombik bisey cikacagi belliydi hem de erken dogmustu di mi
koca gobus seni nasil tostoparlak bir karnin vardi :)
bak simdi yine eski gunlere gittim
guzeldi yaaa hamilelik ben cok sevmistim

merhaba zeynep cm uykusuz bir gece geçirmşsin tatlım ya aynen ben de öyleydim..geceden kalmayım yani sarhoş gibiakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…