2009 Eylül Anneleri

meryem yaaa senden oyle tombik bisey cikacagi belliydi hem de erken dogmustu di mi
koca gobus seni nasil tostoparlak bir karnin vardi :)
bak simdi yine eski gunlere gittim
guzeldi yaaa hamilelik ben cok sevmistim

yaa benim boy kısa kıloda olmayınca koca göbek olmustum valla:) erken doğdu sabırsız esek:) 37+2 de..

ebru ya ben çok üzülüyrm keşke o zamanlarda keşfetseymşim burayımafoldumben eminim herşey daha güzel keyifli geçerdi

a.s.a.s.a.s.nice mutlu yıllara gülcancm hep sağlık ve mutlulukla inşallah...

gülcaaaaaaaaaan nice nice yıllara güzel ailenle mutlulukla huzurla gir inşallah canımmmmm...

nice mutlu yıllara gülcancım :))) allah mutluluğunuzu daim etsin :)

gulcancim tebrik ederim allah bir omur boyu birlikte yasamayi nasip etsin insallah
bu yil ki daha bir guzeldir eminim
artik evliliginizin meyvesi de sizinle :)

gülcancım nice mutlu senelere inşallah eşin ve kuzunla..

esin canım bel agrıları var malesef..

çok tşk.ederim arkdaşlar güzel dilekleriniz
bu sene ayrı bi heyecanı var gerçekten kelebekler gibi uçuyorum

esincim hiç akşamdan kalmadım bilmiyorum ama şu anki halim berbat gökşen gayet enerjik bende yeni ütüleri bititrdim çamaşırlaımı katladım şimdi yemek faslına geçicem mutfağımda dağınık ((

kızlar içinizde en küçük karına sahip olan bendim galiba küçücük bi top vardı sanki karnımda :))) hastanede doğum öncesi resimlere bakıyorum bide sonrasına çok komik :)))

hüsniyecim şimdi gördüm geçmiş olsun badecik hastaymış.....

zeynepcim sende uykusuz bi gece geçirmişin kolaylıklar dilerim bizde bu gece aynıydık(((

meryemcim benimki de oyle doğdu..ama aklıma ne geldi şimdi ben hamileyken topikte olsaydm muhtemelen ekim anneleriyle yazşyr olacaktm çünkü erken geldi...29 eylül tam sınırdan burdayım herşey kısmet nasip sizlerle tanşmakmş çünkü ekim de beklenen bir bebekti

evet esincim geç kaldın keşke önceden gelseydin bulantılar ilk tekmeler testler cinsiyet öğrenme zamanı her şey çoook güzeldi zaman su gibi akıp geçiyor şimdi kucağımızdalar :))

akannehirzeynepcim akşamdan kalmalığı bilmek için illa kalmak lazım değilki zeynepcim hiç mi rast gelmedin tlvzynda falan bir kalana ..denk gelmedysen de şimdi geldin bak ben akşamdan kalmayım..evet itiraf ediyrm kızlar beni ahmet efe uyutmadı diye yalan söyledim size...sabaha kadar fink attım içki şişelerinde..akannehir

ya benim karmnimda ilk baslarda cok buyuktu ama son ay resmen kuculdu hissettim ben
zaten aliste minnacik dogdu yani benim cussemden beklenmeyen bir bebek oldu 3147 gr ve 49 cm
doktor nasil kandirmaya calisti beni cok iri bebek doguramayacaksin diye
sonunda yine onun istedigi oldu sezeryan oldum ama ne gerek var di mi yalan dolana
valla 2. de ona gitmicem

reyhancm hg canım benim sakın yanlş anlama ben de gamzeyle ilk tanşmamzda aynı soruyu sormştm ..ben baharın şekerliğini seviyrum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…