2009 Eylül Anneleri

baktın nerde 3-5 bebek ve kokoş gördün dal bacım :)

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bahar ellinde baharcik diye kart alir ,meryem msms ,herkes kendi nickinin kartlarini kaldirir olmazsa hava alanindaki gibinnnnnnnnn:kedi:-tatlicadiarzu-

ebru seker eski gunler guzeldi hadi ikinciyi yapmaya ne dersinnnnnnnnnnn
ben istiyorum buaralar ikisi bir buyur ne guzel ocak annelerini gordum 2 dogurmuslarrrrrrrrr

şimdi ben esmer koca dötlü döbekli, meryem sıska, ebru desen esmerliği hariç döt döbek olarak bana yakın ama boydan kurtarıyo... başka kim geliyordu len?

reyhan fotograflarimizi hc gormedin mi burda ya da facebookta
boole kitliktan gelmis gibi incecik siska biri ile boole bolluktan cikmis gibi dombis girmizi yanakli yarmagul birini gorursen anla ki meryem ve benim
baharima laf edemiyorum zira edi budu olmasi gerektigi kadar :)

reyhancm hg canım benim sakın yanlş anlama ben de gamzeyle ilk tanşmamzda aynı soruyu sormştm ..ben baharın şekerliğini seviyrum sadece

esin yaaaaa biz birbirimizi yanlış anlamayız şekerim bu kadar ince düşünme. reyhan da uzun süredir aramızda o da biliyor hepimizi. genelde hepimiz neşeli insanlarız biri pas verdi mi gol atarız :)

hahhaha ebru ikimizde meryeme sataşıp birbirimize dokunmamışız ha olumunekankayizsmile ne fesat karılarız dimi

ya kızlar ben mi beceriksizm çocuğun altını değiştirirken görseniz popo düz durmak yerine hertürlü şekle giriyo ...alakasız oldu ama şimdi değştrdm

ulan şu sitede çok seviliyorum biliyorum ama neden her kilo konusu acılınca oklar üstümde anlamış değilim:)

ya aslında size naçizane bir önerim olacak..
rönepark haftasonları çok kalabalık oluyor..
sahile denize girmeye gelenler falan hep oralarda..
mesela biz geçen hafta 10da kahvaltıya gittik masa zor bulduk..
erken gitseniz daha iyi..ama siz bilirsiniz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…