heheyyyt yürü be meryem... len yarın ebruyla çimenlerin üstünde ezmeyelim seni :)lan yarın tayla gelıyım lan :) ustumede daracık giyiniyim gözler kadın görsün
nescafe gibi karıyım vesselam esincim :)))bahar çok alemsin canım ya..varya erzrma gidrkenki muhabbetmz de çok şekerdi...uykumu açtın
abartma ebru sen de aaaaaaaaaaaaa... okuyan da fil gibi bişi dicek bu karı.kaldiriyo kaldiriyo da bi yere kadar kaldiriyo baharim
yakinda bilekler cat diye kiriliverecek kilodan
tamamen fesatlıktan anacım tamamenulan şu sitede çok seviliyorum biliyorum ama neden her kilo konusu acılınca oklar üstümde anlamış değilim:)
ben gelemiyorum çok uzak
benim eşim de yeşilköy olduğunu duyunca içtiği kolayı burnundan çıkarma denemesi yaptı. bize de baya uzak ama ben dayanamam kudururum bensiz toplansalar... ıolmazzzzzz olamazzzzzzzzz
esincim çooook teşekkür ederim iltifatların için. ruhumuz fıstık en azından dimi yaaaa...
reyhan ataşehir tarafındayız canım
evet kola püskürtecek kadar varmış :)
esincim çooook teşekkür ederim iltifatların için. ruhumuz fıstık en azından dimi yaaaa...
reyhan ataşehir tarafındayız canım
gel şekerim başımızın üstüne bekleriz.bak şimdi hala ne diyo..görmesem inanacağm..şükürki geçtğmz gün inat ettim meryemi de göreyim diye ebruyu da gördm..sana zaten kanım tav ..y arın atlar uçağa gelirm bak
bu sene bana tatil izmir ancak canım. bodrumu da pek sevmem ben açıkçası. seneye fethiye istiyorum. siz gelin istanbula :)bahar bu taraflara doğru yolunuz düşmez mi hiç ya ben de çoook istiyrm..meryem de gelcğm diyo gelmiyo bir türlü..
kız zaten il sınırına yaklaşmışız atla gel sen de aaaaa....yaw yine buluşuyo istanbullu gacılar bizimde içimiz gibi gidiyo gün olur bizde geliriz istanbula
esincim sen bizim alt değiştirmemizi görmen lazım sırtı yere degmicek sıpanın ayakta bez değiştiriyoruz küçük lavaboda:))) sorun yokta büyükte halimi sen düşün:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?