2009 Eylül Anneleri

lan yarın tayla gelıyım lan :) ustumede daracık giyiniyim gözler kadın görsün
heheyyyt yürü be meryem... len yarın ebruyla çimenlerin üstünde ezmeyelim seni :)
bahar çok alemsin canım ya..varya erzrma gidrkenki muhabbetmz de çok şekerdi...uykumu açtın
nescafe gibi karıyım vesselam esincim :)))
kaldiriyo kaldiriyo da bi yere kadar kaldiriyo baharim
yakinda bilekler cat diye kiriliverecek kilodan
abartma ebru sen de aaaaaaaaaaaaa... okuyan da fil gibi bişi dicek bu karı.
ulan şu sitede çok seviliyorum biliyorum ama neden her kilo konusu acılınca oklar üstümde anlamış değilim:)
tamamen fesatlıktan anacım tamamen

meryem ebru bahar üçlüsü üçünüzle de tanşmadm ki bunuu çoooook isterdm..ama üçünüzün de resimlerinizi gördüm fıstık gibisiniz be...iki üç kişi konuşrken diğerine ne düştüğü malum ama o riski bile sizi çook sevdğm için göze alıp olaya el koyuyrm..bakın bunu kolay kolay kimse için yapmam....ÜÇÜNÜZ de FISTIK gibisiniz...

:reyhn cm röne parkta arz ı endam eden üç fıstık görürsen dal..mutlaka bizimkilrdr..aaa daha fazla dayanamadm valla birbirinize haksızlk etmenize...lmaz:

esincim çooook teşekkür ederim iltifatların için. ruhumuz fıstık en azından dimi yaaaa...
reyhan ataşehir tarafındayız canım

bak şimdi hala ne diyo..görmesem inanacağm..şükürki geçtğmz gün inat ettim meryemi de göreyim diye ebruyu da gördm..sana zaten kanım tav ..y arın atlar uçağa gelirm bak

bahar bu taraflara doğru yolunuz düşmez mi hiç ya ben de çoook istiyrm..meryem de gelcğm diyo gelmiyo bir türlü..

yaw yine buluşuyo istanbullu gacılar bizimde içimiz gibi gidiyo gün olur bizde geliriz istanbula

esincim sen bizim alt değiştirmemizi görmen lazım sırtı yere degmicek sıpanın ayakta bez değiştiriyoruz küçük lavaboda:))) sorun yokta büyükte halimi sen düşün:))))

kızlar ben şimdilik kaçıyrm akşama dışarı çıkacktk eğer biraz daha oyalanrsam maalesef dışarı çıkmak yerine daha bulşık makinasndaki temizleri dizip daha öğlendn kalmaları yeni dizyr olacağım..işlerimi bitirirsem gelirim yine..

bak şimdi hala ne diyo..görmesem inanacağm..şükürki geçtğmz gün inat ettim meryemi de göreyim diye ebruyu da gördm..sana zaten kanım tav ..y arın atlar uçağa gelirm bak
gel şekerim başımızın üstüne bekleriz.
bahar bu taraflara doğru yolunuz düşmez mi hiç ya ben de çoook istiyrm..meryem de gelcğm diyo gelmiyo bir türlü..
bu sene bana tatil izmir ancak canım. bodrumu da pek sevmem ben açıkçası. seneye fethiye istiyorum. siz gelin istanbula :)
kız zaten il sınırına yaklaşmışız atla gel sen de aaaaa....

sağolun kızlar aman siz dikkat edin miniklere.. öksürüğü artıyo gibi ama ilaç fayda eder inşallah..her öksürdüğünde içim sızlıyo valla.. bu arada en iyi öksürük ilacı suymuş bol bol su içir dedi doktor.. yoksa hangi ilacı kullansanda fayda etmez dedi.. aklınızda olsun.. birde yarın ssabah kahvaltıya eşimin abisi ve arkadaşları geliyo kahvaltıyo.. amaannnn
buluşacaklara iyi eğlenceler.. görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…