2009 Eylül Anneleri

ayşe cim pek hamaratsın cnm yaa maaşallahhh ya bizim burda 5M e gidelim dedik maksat gezmek aslında pek ihtiyaç yok ufak tefek şeyler ama
eşimin işi çıkmış yarın akşam gidicezzz nasipse
gamze cim çok üzüldüm kuzuma yaaaa canım hemen iyilşir inş.

bizde klimayı açıp yatıyoruz çok sıcak bnm evde ama şöle klima salonda biz yatak odasında yatıyoz dokunmuyo o yüzden btu sü büyük soğutuyo tüm evi(hehe bnm evde küçük tabi ayrıca)
her akşam açmamaya çalışıyorum ama akşam oğlum sıcak yüzünden uyuyamadı 4 te açtım soğuyuncaya kadar uyumadıı saat 5 te ancaaaa uyutabildimmm

gülay çok sıcak die yemiyordur rüzgar da bence bırak sıvı alsın sağlıklı olsunlarda bak halil ibrahimde 3 aydır kilo almıyooo accık yiyip su içiyo tüm gün

tuba cım çok hamarat göçrdüm senide ayşe gibi olumunekankayizsmile

ebru (koray ın annesi) ne anslısınız siz ölee cam kapatıp yatıyonuz heee süper yaaa
meryemcim fotolar süperrr allah hepinizi nazarlardan saklasın inş...

selam vermeden daldım kısslar özür..

Son düzenleme:
amann kızlar neyini merak ediyorsunuz buluşma resimlerinin.....toplanmışlar 3 tane şişkooo kadın (en şişkoları da meryem) kaydirigubbakcemile3 oyle lak lak edip, çimlerde resimler çekilmişler, bize de hava atıyorlar :jeyyar: :dilcikar:klava:

:lepi: Şeniz

geçmş olsun diyern arkadaşlarım çokk teşekkür ederimm....
yarım kase çorbayla yoğurt yedi bugun anca ilkkez yani...
işallah yer diğer vereceklerimide....

ee kızlar nasılız..

hem katılıyorum tubişime 3 şişko toplanmış.... sıkan varsaaa manken gibi benlen doplaşsın bakeeeem :)))))))))))))))))))))

tülaycım, sizin oradaki 5M in kaç kez önünden geçtim. bi nasip olmadı girip gezmek. baya büyük görünüyor.. zaten 2 saat sürer herhalde en az. tam bana göre :))

ben birebir gördüm kızlar ya belizin eli gerçekten kötü olmuş. gamzecim iyidir inş.biraz daha.

sizin de yolculuk varmış, iyi yolculuklar canım güle güle gidin.

ne ne ne tubaaa
sen bizim burdaki 5M in önünden geçiyosunda bana gelmiyosun
peh peh pehhh yıkıldığım an şu andır yaneeee (

ne ne ne tubaaa
sen bizim burdaki 5M in önünden geçiyosunda bana gelmiyosun
peh peh pehhh yıkıldığım an şu andır yaneeee (

şekercim balıkesire giderken veya oraya akşam yemegi için geldiğimizde geçtim hep.
devamlı geldiğimiz bir yer var menekşe diye biliyorsundur belki.
yoksa gunduz gelsem hiç şansın yok yani :)) onu da ayarlarız inş.canım opuyorumnanaktan

Merhabalar ben epeydir buralara ugrayamiyorum, ama umarim bana cevap verirsiniz. Oglum Emir için yaklasik 3 aydir Minadex surup kullaniyordum ama kilo alimi ya da istahina bir faydasi olmadi. Istah ve kilo problemi yasayan arkadaslar acaba sizler ne kullaniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…