kızlar herkese merhaba..
gece 4 ten itibaren belişko defalarca ağlayarak uyandı... klimanın kumandasıyla oynamış oda buz kesmiş tabi ikimizde kalktık büzüşmüş halde... kocamda uyumuş kalmış salonda yoksa kapatırdı klimayı... sonuç sabaha burnu akan gözleri şişmiş nezle bir beliz.. mızmız durmuyo.. bu akşam yola çıkıcaz diyoduk ama bakalım daha ben bişi yapamadım kucağımda huysuz mız mız burun açıyoruz habire, peditus verdim sabah, gözlerinede damla attım... yani gider ayak hastalık hiç olmadı yaaa... böyle giderse eşimde habire çocuk hasta diyip biz evden çıkarmaz daha fena olmasın ayağına.. bakalım yaa herşey bir anda tersine döndü....
ee kızlar geçmişe bakmadım varmı önemli bişiler acebaaa.......
hüsniyecim kızın iştahı nasıl, sanırım yemiyordu seninki de. benimki istedğini süper yiyo içiyo, istemediğini öğürüp kusuyor, dün 5 kaşık çorba içti diye seviniyordum ama kıyma ağzına gelince öğürüp çıkardı... off ya neredeyse bebekliğine geri döndü, asla süt içiremezdim bebekken, 750 cc pınar çocuk sütü içmiş dün, 250 cc de meyve suyu, nereye kadar hep süt meyve suyu......
Sağol canım.. Sen bir başla belki devamıda gelir.ebrucum gözün aydın canım.. inşallah koray seni daha çok mutlu edecek dualarımız onunla..
ben cesaret edemiyom bu sene oruca ama birkaç gün en azından gözümü karartıp tutucam
ben de bakmak istiyorum ama malesef göremiyorum faceden merak ettim kızları...
hoşgeldin hüsniye,
meryem yükle bakiyim videoyu :)
Page Not Found | Facebookaaaa yaptım kızz bak profilime özge bayur ayununun resmine yorum yaptı diye...
Turşu | Facebook
sağol tubacım. resımlerı yuklemeye calısıyorum ama net okadar agırkı sadece 6tane resıum atabılkdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?