2009 Eylül Anneleri

kıyamam bebeğime ya canım çok geçmiş olsun ya

ben önce şöyle düşünmüştüm
önce evi temizlerim
hazır ev temizken ilk bi hafta arka arkaya çağırmak istediğim kişileri alırım iftara
sonra ramazan sonuna kadar misafir düşünmem demiştim
ama sonra düşündüm de
eda bana normal zamanda bile yemek yedirmiyo
kendi orucumu bile nasıl açıcam bilmiyorum ki misafire servis nasıl yapayım
o sebeptendir kiiiii
bu sene iftara misafir çağırmaktan vazgeçtim
kapı gibi sebebim var nasılsa :)

hüsniyecim kızın iştahı nasıl, sanırım yemiyordu seninki de. benimki istedğini süper yiyo içiyo, istemediğini öğürüp kusuyor, dün 5 kaşık çorba içti diye seviniyordum ama kıyma ağzına gelince öğürüp çıkardı... off ya neredeyse bebekliğine geri döndü, asla süt içiremezdim bebekken, 750 cc pınar çocuk sütü içmiş dün, 250 cc de meyve suyu, nereye kadar hep süt meyve suyu......

canım iştahı son üç gündür daha iyi en azından ağzını açıyo.. ama istemediği şeyleri geri tükürüyo artık yemek seçiyoz.. benimki eti köfteyi çok severek yiyo nede olsa adana kanı var çocukta ..benimkide süt içmiyo ancak uykusunda verebiliyom sütü.. gündüzleri su ve ıhlamur içiyo bol bol. arada da meyve suyu sıkıyom hoşuna giderse içiyo hanım..

bu arada kızlar siz nasıl yemek yediriyosunuz biz hep ayakta dolaşarak yiyoz.. mama sandalyesindede durmuyo.. çok sıkıldım ben bu durumdan ne zaman oıturup yiyecek..

selam kızlarrr

geçmişe baktım bi süt muhabbeti olmuş özlemle ama sanırım özlem mesajlarını silmiş :)) anlamadım.

gamzecim çok geçmiş olsun canım.

ayrıca hasta diğer bebişlere de çoook geçmiş olsun. alıntı yapmadım o yuzden genelliyorum.

temizlik yapanlara ve yapacaklara da kolaylıklar dilerim. ben de 3 gundur aynı telaş içindeyim.

biz de bugun biraz ramazan alışverişi yapıcaz bakalım fiyatların şiştğini falan yazmışsınız, ne sahtekarlar yaa...

meryemcim buluşma resimleriniz 10 numara. süpersiniz bacım maşallah hepinize :))

bugun ben de kalan işlerimi toparlayıp alışverişe çıkayım. umarım yarın bilgisayarın başına geçebilirm. özledim ya :)

ebrucum gözün aydın canım.. inşallah koray seni daha çok mutlu edecek dualarımız onunla..

ben cesaret edemiyom bu sene oruca ama birkaç gün en azından gözümü karartıp tutucam
Sağol canım.. Sen bir başla belki devamıda gelir.
ben de bakmak istiyorum ama malesef göremiyorum faceden merak ettim kızları...

hoşgeldin hüsniye,

meryem yükle bakiyim videoyu :)

aaaa yaptım kızz bak profilime özge bayur ayununun resmine yorum yaptı diye...
Turşu | Facebook
Page Not Found | Facebook
Ben bu linkten baktım fotolara deneyin bir

bu arada bizim küçük hanım da dün 11.ayını doldurdu. yaşına çok az kaldı.
dogumgününü sanırım vaktinden 10 gün sonra yapıcam. malum ramazan, bayram ve bizim ilave bir de düğünümüz var.
ayrıca 2 ayrı dogumgunu olacak. birisi kayınvalidemde yakınlarla, diğeri evde arkadaşlarla.
başka türlü sığmaz eve ve kimse bişey anlayamaz. hayırlısı tabi zamanı bir gelsinde bakıcam artık.

hüsniye bizimki eskiden mama sandalyesindeydi. şimdi yatırarak ve örümcekde yediriyorm ben çünkü çok sıkılıyor. kemerler olmasa aşağı atlıcak sandalyeden :)))

neyse kızlar ben kaçayım. işlerimi toparlayıp, akşam için hazırlanayım.

oruç tutan herkese şimdiden kolaylıklar ve sabır diliyorum.

ve tabi hepinize HAYIRLI RAMAZANLAR.. muckksss

selam kiizlar
nasilsiniz
bebisler nasil
bizde istahsizlik mizmizlik devam ediyor
ya belizimede gecmis olsun gecen okudum yazamadim kiyamam yaaaaaaa birde baharim gene birine mi dalacakdin kiz bakkaldaki kadin mevzusu unutulmadankaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
bULUSMA FOTOLARI NIRDEEEEEEEEEE

sağol tubacım. resımlerı yuklemeye calısıyorum ama net okadar agırkı sadece 6tane resıum atabılkdım

canim face olmayanlar isinde profil resmine yuklermisin kk nin opuyorumnanaktan
benim face yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ve sizi cok merak ediyorummmmmmmmmmmmm biciriklarinizla beraberrrrrrrrrrrrrrr
baharrrrrrrrrrrrrrrrrrr ebruuuuuuuuuuuuuuuu aradsinda nasil oldugunuda merak ediyorummmmmm:jeyyar:

yaa bende goremedim gitti resimleri benimde sirkette facebook acilmiyor yassaaaah
evde de ozgeden goremedim mail atin bari gacilar :)))

kzilar ben basindan beri mama sandalyesinde yediriyorum. valla cocugu olan herkes aman aman sakin mama sandalyesinde alistir yoksa cok zorlanirsin dedi o yuzden ozellikle gayret ettim.
bakicimiz birkac kez salonda ana kucaginda yedirmis duydum uyardim baktim olmadi ana kucagini arkadasa hediye ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…