2009 Eylül Anneleri

ayşem yok bacım gözükmüyo özge engellediyse ondadır çok tik.ederim ama meryem koyunca görürüm artık

özlemcım yargılamak ne demek canım şuan yemeyle içmeyle alakası yok ondan öle dedım ben 2 ayda 14 kg verdim veeee bi fark olmadı

kesinlikle öyle bişey demedik canım sadece kendi bebeklerimize göre yorum yaptık sanırım.. çünki bizimkiler su niyetine içiyorlar muhakkak faydası var ama az içselerde aç kalmazlar anlamında dedik..

demekki gizli resimleri canım yaa.. neyse meryem ekler birazdan görürsünüz tosunlar maşallahh ..
ben akifeymene çok düzenli yediriyorum ama vücut yakıyor demekki hiç sizinkiler gibi tosun olmadı.. ama sizinkiler sadece anne sütü emerkende iyidi..

meryemcim ben senden tam 9 ay büyükmüşüm tatlım yaa.. abla de bakem:))))))))))))))))

evet iftar davetlerimi yaptım (annemler ablamlar-5 kişi) (yengemler kuzenim-6 kişi) hadi hayırlısı :)) kalabalık toplayamıcam o yüzden 2 gruba böldüm aile kalabalık böyle 4-5 grup daha yapıcam inşallah kolay olur

İstanbul buluşmasının resimlerine baktım süper yaa bayağı kalablıkmışsınızz.
Bebişlerin de maşallahı var. Allah nazardan saklasın hepisini.

ebrucum gözün aydın canım.. inşallah koray seni daha çok mutlu edecek dualarımız onunla..

ben cesaret edemiyom bu sene oruca ama birkaç gün en azından gözümü karartıp tutucam

ben de bakmak istiyorum ama malesef göremiyorum faceden merak ettim kızları...

hoşgeldin hüsniye,

meryem yükle bakiyim videoyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…