2009 Eylül Anneleri

mrb cnm. ismini hep altta görüyorum....

iştah açıcı olarak ozellikle kullanılan bir şurup yok sanırım. burada kullanan da oldugunu hatırlamıyorum. ama genel olarak birçok arkadaş zaman zaman artış gösteren genel bir iştahsızlık durumu yaşıyor. benim kızım mesela hep iştahsız. ara sıra düzelir gibi oluyor, sonra yine aynı şekilde yemiyor. bebeğin kaç kilo bilmiyorum ama kiloyu çok dert etme tabi dr.unuz daha iyi bilir kilosunun normal olup olmadıgını.

poff kızım uyudu.....bekliyoruz uyanmasını evden çıkmak için..
girip bir bakayım dedim bu arada napıyosunuz diye ama tabi bu saate kimseler kalmamış......

benimde temizlikle aram iyi değildir ama egemenden sonra bıktım yer silmekten süpürge çok sesli açamıyorum ama hiç popom yer görmüyo dön dur evin içinde orayı topla burayı düzelt bıktım

arkadaşlar özellikle size anlatayım istedim bilgi olsun kenarda dursun diye. dün doğa arı yutunca 114 ulusal zehir hattını aradım hemen hastaneye gidin dedi. doktorumu aradım hemen at arabaya acile getir dedi çıplak bi biçimde arabaya attım dörtlüleri yakıp basabas gittim. Arı yutmak çok tehlikeli birşeymiş ölümle sonuçlanabilirmiş. boğazında takılı kalırsa eğer iğnesi zehirden şişer nefes alamazmış arıya alerjisi varsa mideyede inse yine şişip nefes alamazmış. sonuç olarak bi sürü şey yaşadık. hamd olsun şimdi iyiyiz ama.. bilgi vermek istedim öpüyorum herkesi.

off yaa tuba gerçekten kötüymüş bizde sabah proteindi temiz dir diye geçiniyorduk çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış..
kzlar şuan okadar üzgünümki inanamazsınz mideme kraplar giriyor annemle görüştüm çok iyimiş ama moreli biraz bozuk gibiydi meğer bavulu kaybolmuşşş bbavul istanbuldan uçağa konulmamışmş bana numara verdi ara diye başmdan aşağ kaynar sular döküldü yarın arayp turu fena yapacağım 3 gün olmuş bavul yok nasl olur yaaa başına böyle bişey gelen varsa desin ne olur kafay yiyicem .. okadar özenerek hazrladki bavulunu kadın bi üstündekilerle kalakalmış kaynvalidem vermiş bişeyler ama firma göndereceğiz demiş ayyy Allahm ne olur sabah olsun araym durum nedir öğrenneyim..
ayy ben annemin drdine düştüm eşim içerde kendini parçalyo kapat çabuk tel çok yazdı.. onada ayr bi sinir oldumm

benim kayinvalideminde valizini baska ucaga koymuslardi 3 gun sonra evine kadar getirdiler thy di ucagi

Canım çok sağol geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin gerçekten baya tehlikeliymiş şükürki bişiy olmadı Doğaya

Canım Kıyamam ya annene çok üzüldüm ama inşallah hallolurda annen bavuluna kavuşur

Hayırlı Ramazanlar Kızlar Hepimize Mutlu huzurlu sağlıklı bir ramazan diliyorum. Allah'ım tüm oruç tutanlara sabır versin

İnşallah canımbenim ya bakalım bir kaç gün alışana kadar zorlar gibi geliyor am Allah sabrını veririr

ben açlık konusunda zorlanmam sanki
ayıptır sölemesi son üç haftadır açım zaten :)
ama susuzluk ve halsizlik zorlar biraz
bi de eda bizimle sahura kalkıp cin gibi oturup mandallarla oynadı dün gece
sonra uyutması zor oluyor
umarım hep böyle devam etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…