Merhabalar ben epeydir buralara ugrayamiyorum, ama umarim bana cevap verirsiniz. Oglum Emir için yaklasik 3 aydir Minadex surup kullaniyordum ama kilo alimi ya da istahina bir faydasi olmadi. Istah ve kilo problemi yasayan arkadaslar acaba sizler ne kullaniyorsunuz?
eskisinden 10 kat fazla temizlik yapıyom ama yinede yetişemiyom neden acaba?
al benden de o kaaklava:
off yaa tuba gerçekten kötüymüş bizde sabah proteindi temiz dir diye geçiniyorduk çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış..
kzlar şuan okadar üzgünümki inanamazsınz mideme kraplar giriyor annemle görüştüm çok iyimiş ama moreli biraz bozuk gibiydi meğer bavulu kaybolmuşşş bbavul istanbuldan uçağa konulmamışmş bana numara verdi ara diye başmdan aşağ kaynar sular döküldü yarın arayp turu fena yapacağım 3 gün olmuş bavul yok nasl olur yaaa başına böyle bişey gelen varsa desin ne olur kafay yiyicem .. okadar özenerek hazrladki bavulunu kadın bi üstündekilerle kalakalmış kaynvalidem vermiş bişeyler ama firma göndereceğiz demiş ayyy Allahm ne olur sabah olsun araym durum nedir öğrenneyim..
ayy ben annemin drdine düştüm eşim içerde kendini parçalyo kapat çabuk tel çok yazdı.. onada ayr bi sinir oldumm
arkadaşlar özellikle size anlatayım istedim bilgi olsun kenarda dursun diye. dün doğa arı yutunca 114 ulusal zehir hattını aradım hemen hastaneye gidin dedi. doktorumu aradım hemen at arabaya acile getir dedi çıplak bi biçimde arabaya attım dörtlüleri yakıp basabas gittim. Arı yutmak çok tehlikeli birşeymiş ölümle sonuçlanabilirmiş. boğazında takılı kalırsa eğer iğnesi zehirden şişer nefes alamazmış arıya alerjisi varsa mideyede inse yine şişip nefes alamazmış. sonuç olarak bi sürü şey yaşadık. hamd olsun şimdi iyiyiz ama.. bilgi vermek istedim öpüyorum herkesi.
off yaa tuba gerçekten kötüymüş bizde sabah proteindi temiz dir diye geçiniyorduk çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış..
kzlar şuan okadar üzgünümki inanamazsınz mideme kraplar giriyor annemle görüştüm çok iyimiş ama moreli biraz bozuk gibiydi meğer bavulu kaybolmuşşş bbavul istanbuldan uçağa konulmamışmş bana numara verdi ara diye başmdan aşağ kaynar sular döküldü yarın arayp turu fena yapacağım 3 gün olmuş bavul yok nasl olur yaaa başına böyle bişey gelen varsa desin ne olur kafay yiyicem .. okadar özenerek hazrladki bavulunu kadın bi üstündekilerle kalakalmış kaynvalidem vermiş bişeyler ama firma göndereceğiz demiş ayyy Allahm ne olur sabah olsun araym durum nedir öğrenneyim..
ayy ben annemin drdine düştüm eşim içerde kendini parçalyo kapat çabuk tel çok yazdı.. onada ayr bi sinir oldumm
Hayırlı Ramazanlar Kızlar Hepimize Mutlu huzurlu sağlıklı bir ramazan diliyorum. Allah'ım tüm oruç tutanlara sabır versin
Amin bircan
ben de hayırlı ramazanlar diliyorumumarım tahmin ettiğimiz gibi zorlanmadan geçiririz ramazanı
aminnnn günaydın herkese inşallah çabucak geçer bu ramazan zorlanmadan hayırlısı ile
İnşallah canımbenim ya bakalım bir kaç gün alışana kadar zorlar gibi geliyor am Allah sabrını veririr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?