2009 Eylül Anneleri

inşallah canım ya beri kalktı sizinle sabah uyusaydı. Benide açlık dğeilde susuzluk belki zorlar ama bide saat 5 gibi falan başım ağrır benim orucu açana kadar ağrırı bide halsizlik ve midem ağrır

baş ağrısını bilemem de mide ağrısı çok fenadır
umarım bu ramazanı mide ağrısı olmadan geçirirsin

emiyo bircancım ama
normal sütte içmeye alışması lazım
ilk baharda bıraktırmayı düşünüyorum
emmeyi ama bakalım zaman ne göstericekkk

çok sağol gülaycım gerçekten de iyi oldu açıklamalı yazdığın
ben hipp marka devam sütünü sabah kahvaltısına kullanıyorum ( rengi de kokusu da hiç hoş değil)
ama dediğim gibi tek süt olarak verince istemedi
biberon kullandık biz edaya suyunu da biberondan içebiliyor
ama dediğin gibi suluğu da bir deneyebilirim
gece emmek istemesi bi yana
artık sık kalkmaya alıştım çünkü
uykuya dalamıyor hep emmek istiyor
onun da uykusu mahvoluyor ben de bitiyorum
bi de zaten o kadar süt olmadığı için boş emiyor bi süre sonra
o da çok acı veriyor
ben pınar çocuk aldım bi iki kez kahvaltısı için
pınar ilk adım başka bişey galiba
bi de dr bizden inek sütüne alerjisi var mı diye tahlil yaptırın demişti onu da yaptırmadık daha
o yüzden sordum canım ne sütü verdiğini
ama 6. aydan sonra içilebiliyorsa sorun yoktur zaten

sağolun arkadaşlar gerçekten çok üzüldüm neyseki feryadımı duydyan birileri oldu sudi arabistan hava yollarına bakan kayıp hatla görüştüm tel aldılar bakıcaklar arıycaklar şirketede ulaştım uçuş numarasını verdiler inşlh bulunur yaa..
meryemcim atatürk hava limanından uçtular suudi hava yollarıyla 8 ağustos sabah 5 te uçuş no:sv2277 canım sende bi sordur san çok sevinirim . annemin adı nebiye suna bavulada yazıyo bavulu ufak çekmeli lacivert bavul((

Aysecim havayolu ıle görüştüm ben kayıp bagajla bılgılerı verdım şirketimizin isminide soyledım. Adnan dıye bır adamla konustum donecekler bana

arkadaşımın doktoru keçi sütü önermiş bende yaşından sonra verecem aradada inek sütü hatta marketlerde sadece bir markanın var

ayy saol meryemcim inşlh bulunur canım yaa.. bende tel bekliyorum ararız dediler ama(

ayy saol meryemcim inşlh bulunur canım yaa.. Bende tel bekliyorum ararız dediler ama(

aramazlarsada ararız yıne ayse. Havaalanında kayıp burosu ıle görüştüm. Sen numaranı bana ozelden yazarmısın canım nette olmazsanda haber alırsam haber vereyım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…