o sütten bende verdim içmiyoo oğlum gülay
ama dediğin gibi sulandırarak deneyim bende inş. içerrrrr
inşallah canım ya beri kalktı sizinle sabah uyusaydı. Benide açlık dğeilde susuzluk belki zorlar ama bide saat 5 gibi falan başım ağrır benim orucu açana kadar ağrırı bide halsizlik ve midem ağrır
AYŞECİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ANNE NASIL ÜZÜLDÜM YA, İNŞALLAH BAVULUNU HEMEN GÖNDERİRLER Bİ ŞEKİLDE, AMA EMİNİM TUR ŞİRKETİNİ İLAÇ İŞİNİ HALLEDECEKTİR, TÜLAYIND A DEDİĞİ GİBİ ECZANE VS. VARDIR SONUÇTA, SEN TELEFONDA OLUMLU KONUŞ CANIM. TABİ KEŞKE BU ÜR BİR TALİHSİZLİK YAŞAMASAYDINIZ...
uff ya büyük harflerle yazmışım....
eylülcüm biliyosundur rüzgar asla biberon almadı, ben onu ilk önce suluğa alıştırdım nuby nin harika akıtmayan bişey.... sonra süte de şu şekilde alıştırdım, eşim pınar ilk adım sütü aldı, ilşk önce kesinlikle içmedi, ama ben ısrarla sütü sulandırarak her susadığında verdim, şimdi inan geceleri çok güzel içiyor, pınar ilk adımın tadı şekerli gibi anne sütüne çok benziyo ben çok beğendim 6. ayda sonra kullanılıyor, 12. aydan sonra da nestlenin çocuk sütüne başlıcam inşallah.... suluğuna 200 cc koyuyorum saat 12 gibi veriyorum, saat 3 gibi de bir 200 cc daha içiyor... ama hala meme de oluyor sabaha doğru memeyi hiç bırakmak istemiyor akılları erdikçe meme emen çocuk memeden hiç ayrılmak istemiyor, mememi bir sağa bir sola çekiştiriyor tabi abana uyku haram oluyor... artık geceleri tümden sütten kesmeyi düşünüyorum, çünkü memeye çok bağlandı rüzgar, onun uykusunu da çok etkiliyo, tabi ben de geberiyorum arada. canım sana diyeceğim asla pes etme, alışmazsa benim kız alışmazdı süte, neredeyse hiç anne sütü dışında süt içmemişti çünkü, özellikle uyku zamanı sulandırarak yada su istediğinde sulandırarak vermeye başla, ama suluğa alışırsa daha iyi olur. çünkü gece 200 cc sütü sulukla içmesi 1 dakikayı almıyor, o yüzden uyanmadan hemen uykuya dalmış oluyor, sen de rahat ediyorsun...
uzun yazdım sanırım ama bunu çok çeken biri olarak açıklamalı yazmak istedim:)
baş ağrısını bilemem de mide ağrısı çok fenadır
umarım bu ramazanı mide ağrısı olmadan geçirirsin
emiyo bircancım ama
normal sütte içmeye alışması lazım
ilk baharda bıraktırmayı düşünüyorum
emmeyi ama bakalım zaman ne göstericekkk
gözün aydın canım sevindim rüzgarın kilo almasına
bişey sormak istiyorum sana
siz süt vermeye başlamıştınız dimi
ne sütü veriyorsun rüzgara
ben de bi iki hafta sonra geceleri edaya biberonla süt vermek istiyorum
yoksa mahvediyo beni geceleri
emzik niyetine kullanıyor
akşam da yemiyor dolayısıyla aç yatıyor
sonra tüm gece emmek istiyor
ama ne sütü vereceğimi bilemedim
evam sütünü içmedi inek sütünden de tırsıyorum açıkçası
ayy saol meryemcim inşlh bulunur canım yaa.. Bende tel bekliyorum ararız dediler ama(
merhaba kızlar herkese hayırlı ramazanlar oruç tutanlara allah kabul etsin ben kalkamadım dün öglen yedigimle oruç tutuyom
meryemcim bayramda nereye gidelim ya?
bize birşeyler önerebilir misin?
dubrovnik istiyoruz ama zor olur mu oğlanla?
canım valla çocukla tur zor olur bence. ben mesela asla tur tercıh etmem. ama dersen otel bılet halleder gideriz kafamıza göre gezeriz neden olmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?